mariaskg
Νεοφερμένο μέλος
) Πριν είχα δεί την γάτα μου που το κυνηγούσε και το χτυπούσε με το πόδι. Δεν ξέρω αν το δάγκωσε. Η απορία μου είναι η εξής. Μπορεί η γάτα μου με την επαφή που έχει με το ποντίκι, ακόμη και αν φτάσει στο σημείο να το δαγκώσει(ελπίζω να μην το φάει), να είναι επικίνδυνη για την υγεία την δική της αλλά και για εμάς? Εννοείται πως ο γάτος μου είναι εμβολιασμένος. Μετά απο αυτο θα πρέπει να τον δεί κτηνίατρος ή τζάμπα ανησυχώ τόσο πολύ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariaskg
Νεοφερμένο μέλος

Βάσω ελπίζω να μην παίζει κάτι τέτοιο! Το ποντίκι παραμένει κάτω απο το έπιπλο πάντως. Και ο Πάρης(ο γατούλης μου) παραμένει στη θέση του. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω τον μπαμπά μου να έρθει μήπως και μπορέσει και τραβήξει το έπιπλο(είναι βαρύ) και βγεί το ποντίκι. Βέβαια ο μπαμπάς μου επιμένει να το πιάσει ο γάτος, γιατί για αυτό είναι οι γάτες όπως λέει, αλλά αυτό εγώ δεν το θέλω καθόλου.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Τι να σου πω, προσωπικά θα έβαζα μια γατοπαγίδα και θα απελευθέρωνα το ποντικάκι έξω στη φύση.. δεν θα άντεχα να το σκοτώσω και δεν θα ήθελα να ρισκάρω να το φάει η γάτα μου.
mariaskg
Νεοφερμένο μέλος
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Δεδομένου ότι τα ποντίκια συμπεριλαμβάνονται στις τροφές που λαμβάνει μια ελεύθερη γάτα στη φύση δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όπως άλλωστε σου ανέφερε κι ο κτηνίατρος.
Αυτό που είναι όντως επικίνδυνο είναι να φάει μια γάτα ποντίκι το οποίο έχει δηλητηριαστεί με ποντικοφάρμακο διότι μπορεί να περάσει και στο δικό της οργανισμό.
Εφόσον όμως το ποντίκι είναι ζωντανό, δεν νομίζω να έχει δηλητηριαστεί αλλιώς, υποθέτω, θα ήταν ήδη νεκρό.

mariaskg
Νεοφερμένο μέλος

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
η δικια μου καθοταν μακρυα. Που να πλησιασει ποντικι
εδω το παιχνιδι με το ποντικακι το βλεπει και φοβαται!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool