Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
). Νερινα το "Χαος" δεν θυμαμαι να το εχω δει. Θυμαμαι τη "Νυχτα του Σαν Λορεντζο" και τον "Πατερα Αφεντη" (Ταβιανι ολα). Τι να πω γι αυτες? Τα σχολια περιτευουν...!
Παντως μια απο τις ταινιες που μου "εμειναν" (αλλα δεν αντεχω να τη βλεπω πολλες φορες) ειναι "Ο Τζωννυ πηρε τ' οπλο του". https://us.imdb.com/title/tt0067277/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως μια απο τις ταινιες που μου "εμειναν" (αλλα δεν αντεχω να τη βλεπω πολλες φορες) ειναι "Ο Τζωννυ πηρε τ' οπλο του". https://us.imdb.com/title/tt0067277/
Ταινιάρα (αν και μου πήρε μέρες να καταφέρω να την τελειώσω). Συνιστάτε μόνο αν είστε υπερβολικά χαρούμενοι και θέλετε να πέσετε πολύ ! Για όσους δεν το ξέρουν οι Metallica γράψαν το τραγούδι "One" βασισμένοι σε αυτή την ταινία.
Επίσης είδα την Κυριακή το The Departed (Ο πληροφοριοδότης). Πολύ καλή με ανατρεπτικό τέλος. Να την δείτε οπωσδήποτε.
Σε όσους αρέσουν αξιόλογες ταινίες με "μη-αμερικάνικο" τέλος :
- One flew Over the Cuckoo's Nest (H φωλιά του κούκου)
- Se7en
- Arlington Road (Ο αγνωστος της οδού Αρλινγκτον)
- Reservoir Dogs
- Dogville
- American Beauty
- 187
- Easy Rider
- Butterfly Effect
- La Vitta e Bella
- American History X
- The Others
- Sixth Sense
- V for Vendetta
- Το 80% των ασιατικών ταινιών
Ismini
Διάσημο μέλος
(Επισης καταπληκτικη ταινια-νομιζω και η καλυτερη ερμηνεια του Νικολσον).
* Το "Οne" των Metallica πολυ καλη υπενθυμιση!!!

*Εγω παντως δεν ειμουν χαρουμενη οταν ειδα το Τζωννυ, ουτε και "επεσα" ακριβως. Αυτος ειναι ο πολεμος. Αυτη ειναι η Αληθεια. Δυστυχως....
Mika
Δραστήριο μέλος
εδω το τραιλερ
https://movies.about.com/gi/dynamic/...w.apple.com/trailers/fox/stay/stay-small.html
πολυ καλο!

Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
"Η φωλια του Κουκου" βρισκεται πρωτη τυχαια ή επιτηδες στη λιστα?
(Επισης καταπληκτικη ταινια-νομιζω και η καλυτερη ερμηνεια του Νικολσον).
Είναι στις 5 αγαπημένες μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ταινιάρα το Mullholand Ολγά!Θυμάμαι που έτρωγα γιαούρτι λίγο πρίν την αλλαγή πλοκής και μόλις έπεσε ο κύβος έκανε μια βουτία το κεσεδάκι και μάζευα γιαούρτια...![]()
Kαλό αυτό με το γιαούρτι! Aκόμα και αυτό ξαφνιάστηκε. Mη λέμε πολλά, να το δει και η Iσμήνη
Mην φανερώσουμε και τιποτα που δε κάνει. Iσμήνη μου δες το! Mετά λέω να πέσει σοβαρή συζήτηση
για το τι έγινε
Aχ μ' αρεσει που σας άρεσε!!!!!I
Tαραντίνο, επίσης!!!! Kαι το Reservoir Dogs, super! Aλλά και όλες του οι ταινίες. Ποιά να πρωτοπεί κανεις... Tαινία και σταθμός! Aκόμα και λιγο που έβαλε το χεράκι του στο Sin City -άλλη ταινιάρα!- του έδωσε τον αέρα του. Ξέρατε οτι το σπαθί της Miko είναι το ίδιο απο το Kill Bill;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Εμενα ο Ταραντινο δεν μου πολυαρεσει αλλα τρελαινεται ο Δημος (οποτε βλεπω κι εγω!)
Το Sin City ταινιαρα συμφωνω (2 φορες την ειδαμε).
Ismini
Διάσημο μέλος
Ειναι Τσεχοσλοβακικη δεκαετιας 60 (φυσικα δεν θα τη βρειτε σε dvd αλλα μπορει καποτε να την ξαναδειξει η ΕΤ3).
Εικαστικη και ποιητικη ταινια. Μιλαει για εναν τρομερο γατο (φοβερη φατσα), ο οποιος εχει την ικανοτητα κοιταζοντας τους ανθρωπους να τους χρωματιζει. Ετσι οι ερωτευμενοι γινονται κοκκινοι, οι ζηλιαρηδες κιτρινοι, οι κακοι μπλε κτλ...
Αυτο δεν αρεσει στην εξουσια και ετσι πιανουν το γατο και τον φυλακιζουν. Τα υπολοιπα θα τα δειτε στην οθονη (δεν λεω το τελος οπως κανει ο Μπακογιαννοπουλος...
Nightfall
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Frank Miller που είχε γράψει το κόμικ, έχει γράψει και το "300" για την ιστορία του Λεωνίδα και τους 300ους, το οποίο θα βγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2007 και αναμένεται πολύ εντυπωσιακό . Δείτε και το trailer :
https://www.imdb.com/title/tt0416449/trailers
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
ερωτηση αυτο που λετε εχει βγει κ σε παιχνιδι?
Έχει βγει αλλά δεν ξέρω αν έχει έρθει Ελλάδα.Φαντάζομαι ότι αν είχε έρθει θα το είχε πάρει ήδη ο ανηψιός μου που είναι fan της ταινίας. Ρίξε μια ματιά εδώ :https://ps2.gamespy.com/playstation-2/sin-city/
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Που το βρήκες? Το κατέβασες από το internet ή το βρήκες σε κάποιο μαγαζί? Μ'ενδιαφέρει να το πάρω στον ανηψιό μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εδώ και μηνες δεν μου φευγει απο το μυαλο Το κυνήγι της ευτυχίας με τον Γουιλ Σμιθ στον πρώτο σοβαρό του ρόλο και ειναι πολύ καλός όπως και η ταινία που ειναι αληθινή ιστορια. Πολυ ευαισθητο...Για κατι πιο τρελό ή πολύ τρελο, Πιο παράξενο κι απο παράξενο, είναι επίσης ευαίσθητο αλλά και κουλό!!!! Απο τους δημιουργους του Στο μυαλό του Τζων Μαλκοβιτς. Τα συστήνω και τα 2

ή μάλλον και τα 3.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Την Αστερόσκονη κανεις;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool