anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Είδε κανείς το "El Greco" ??![]()
αρκετα καλη!!!!!!!! ο λαζοπουλος μ'αρεσε και δεν το περιμενα. ο μουστακας επαιζε πολυ λιγο και ο πρωταγωνιστης αν και καλος δεν επειθε για κρητικο νομιζω
αλλα μου αρεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Όλγα!!! Θελω να το δω γιαυτό είμαι σκεπτική!! Να δώ αν μου αρέσει
ευχαριστώ κορίτσια

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

παιζει και ο Jim Carey
αυτη τη φορα σε δραματικο ρολο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μια απόπειρα της βιογραφίας του Ian Curtis τραγουδιστή των Joy Division, που αυτοκτόνισε στα 23 του χρόνια.
Αν και στην αρχή είχα τις επιφυλάξεις μου στο να δώ την ταινία τελικά έχω να πώ ότι μου άρεσε πολύ!

Δεν είναι η ταινία που θα σε κάνει να νιώσεις καλά, καθότι μελαγχολική αλλά πολύ ωραία μεταφορά της ιστορίας στην μεγάλη οθόνη!
Δε εχει happy end(Ισμηνη???)!

Σημερα θα δω την ζωη του ντειβιντ γκειλ, ολοι μου εχουν πει πωςειναι καταπληκτικο!
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωραια ειναι και η ταινια ''Αστεροσκονη" Μου αρεσε πολυ!
Τέλεια είναι κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ
Τις προάλλες είχε στη νετ μια αληθινή ιστορία "Veronica Guerin" και ήταν τρομερή ταινία (έχω κόλλημα με τις αληθινές ιστορίες)
moukelis
Επιφανές μέλος
Δηλαδη μονο και μονο για το μωρο αυτο,θα πηγαινα αλλη μια φορα να το δω (ατιμο μαρκετινγκ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να και μια ταπετσαρια για τους φαν του Twilight και του Harry Potter:
![]()

απίστευτη ατάκα
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Παρε για να μαθεις:
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Για τον οίστρο υπάρχουν κάτι ειδικά χαπάκια

Επειδή είμαι πολύ περίεργη έως κουτσομπόλα τώρα μ εχει φάει η περιέργεια, για πες για το σχέδιο του άρχοντα του σκότους

moukelis
Επιφανές μέλος
Αν θες να ξερεις θα κολλησεις κι εσυ,ειναι υπουλη σαχλοταινια και θες δε θες θα σε πιασει αυτο το ροζ σιχαμερο πραγμα.Εγω σημερα κοιτουσα σαν υπνωτισμενη τις ντοματες στο μαρκετ και γελουσε η γειτονισσα μια ωρα.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά τώρα με μπέρδεψες ακόμα περισσότερο λες για ροζ σιχαμερό πράμα (τσιχλόφουσκα εννοείςΟ Αρχοντας του σκοτους αποκαλυπτει το σχεδιο του ΜΟΝΟ στους πιστους οπαδους του οπως ξερεις.Εδω ο αλλος εκοψε το χερι του μαρη και παλι στο φτυσιμο τον ειχε,εμας θα εμπιστευτει;Αν θες να ξερεις θα κολλησεις κι εσυ,ειναι υπουλη σαχλοταινια και θες δε θες θα σε πιασει αυτο το ροζ σιχαμερο πραγμα.Εγω σημερα κοιτουσα σαν υπνωτισμενη τις ντοματες στο μαρκετ και γελουσε η γειτονισσα μια ωρα.
![]()
ντομάτες
ζαρζαβατικά μα επιτέλους τι ταινία ήταν αυτή;ΥΓ.: Εδώ άλλοι κόβουν τον κώλο τους κ πάλι τους έχουν στο φτύσιμο κ αυτό το χέρι σιγά το πράμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool