Κινηματογράφος

Το American crime το ειδατε;Ειναι απο τις λιγες ταινιες που μας εκανε οικογενειακως να χοροπηδαμε απο τα νευρα μας και να βριζουμε την πρωταγωνιστρια-οσες το ειδατε ξερετε ποια-λες και βλεπαμε ποδοσφαιρο.Εκτος απο το ψυχοπλακωμα και το κλαμμα ειχαμε απιστευτα νευρα για την @#$%^& που εκανε τα βασανιστηρια στην μικρη.Ασε που ηταν κι αληθινη ιστορια,αυτος ηταν ο λογος που τρελαθηκαμε τελειως!

αχ δεν το εχω δει αυτο. προσφατο? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΣ ΤΟ!!!!!
Εχει δυο χρονια νομιζω,θα το βρεις σιγουρα,παρτο και θα το θυμασαι για χρονια,εγω ακομα το σκεφτομαι.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΔΕΣ ΤΟ!!!!!
Εχει δυο χρονια νομιζω,θα το βρεις σιγουρα,παρτο και θα το θυμασαι για χρονια,εγω ακομα το σκεφτομαι.:/:

μωρε αμα ειναι να χαλαστω αστο καλυτερα...:hmm:

προτεινε καμια αλλη:P

Να τη δεις αυτην,ακου που σου λεω,αξιζει.
Συνηθως κανω λιστες στις φιλες μου με ταινιες για να δουν,παμε σε βιντεο κλαμπ και γραφουν στο τεφτερι.:lol:
Ασχετο,το υπ'αριθμον 1δημοσιος κινδυνος το ειδατε;Προσεγμενη παραγωγη,πολυ καλος ο Βενσαν Κασελ και πολυ ενδιαφερον το στορυ μιας κι ειναι αληθινο-μηπως να καναμε ταινια και μεις με τον Παλαιοκωστα;:hmm:

Το χάζεψα λίγο στο imdb και φαίνεται ενδιαφέρον, αν και αρκετά άγριο.:/:

Α, και με την ευκαιρία ένα πολύ καλό θρίλερ είναι το Vacancy. Δεν ξέρω αν παίχτηκε ποτέ στο σινεμά ή αν πήγε straight to DVD, πάντως έχει τρομερό σασπένς χωρίς να βασίζεται σχεδόν καθόλου στις σπλατεριές.:down: Αξίζει.

Ενα πολύ καλό έργο που μου αρέσει πολύ (δεν είναι καινούριο) είναι το 13th floor. Ήταν κ παιχνίδι σε υπολογιστή αλλά είναι βασισμένο σε βιβλίο είναι καταπληκτικό με φοβερές ανατροπές από την αρχή μέχρι το τέλος. Επίσης είχε βγει κ το Black Dalia σε DVD που κ αυτό είναι μεταφορά από γνωστό Adventure game, καθώς κ το κλασικό RPG Α Dungeon Siege Tale: In the name of the King

Επίσης είχε βγει κ το Black Dalia σε DVD που κ αυτό είναι μεταφορά από γνωστό Adventure game

Αχ, ξύνεις πληγές.:( Ήθελα πολύ να το παίξω αυτό το adventure, αλλά είχε πρόβλημα το CD.:(

Παλιες ταινιες βλεπετε;Χιτσκοκ πχ;

Παλιες ταινιες βλεπετε;Χιτσκοκ πχ;

αχ τωρα που λες παλιες, ειμαι φαν των αδερφων μαρξ, εχετε δει καθολου? μ'αρεσουν πολυ !!! :lol::Pισως ειναι λιγο ξεπερασμενοι σημερα, αλλα για την εποχη τους ηταν πολυ πρωτοποριακοι:D

Αχ, ξύνεις πληγές.:( Ήθελα πολύ να το παίξω αυτό το adventure, αλλά είχε πρόβλημα το CD.:(
Να σου πω την αλήθεια έχω παίξει πολύ καλύτερα από αυτό θα προσπαθήσω να δω αν υπάρχει στα abandon κ αν είναι θα βάλω το λινκ :)

Ιωαννα τι ειπες τωρα!!!!:up:Μπορει να εισαι κ το μοναδικο ατομο που ξερω να βλεπει αδελφους Μαρξ,εισαι απιστευτη!Τους λατρευω,ειναι οι καλυτεροι των καλυτερων στο ειδος τους,καθε φορα που βλεπω ταινια τους με ποναει το στομαχι απο τα γελια,ασε που δεν προλαβαινω να παρω ανασα μεχρι της επομενη ατακα!:lol::lol::lol::up:

Ιωαννα τι ειπες τωρα!!!!:up:Μπορει να εισαι κ το μοναδικο ατομο που ξερω να βλεπει αδελφους Μαρξ,εισαι απιστευτη!Τους λατρευω,ειναι οι καλυτεροι των καλυτερων στο ειδος τους,καθε φορα που βλεπω ταινια τους με ποναει το στομαχι απο τα γελια,ασε που δεν προλαβαινω να παρω ανασα μεχρι της επομενη ατακα!:lol::lol::lol::up:

εχουμε τα ιδια γουστα μωρο μου ! και εγω χαιρομαι που σ'αρεσουν, ουτε εγω ξερω πολλους να βλεπουν. ειναι απιστευτοι ! :up::lol:

Ποτε θα ερθεις Λαρισα ειπαμε;;;:lol::lol::lol:

Ποτε θα ερθεις Λαρισα ειπαμε;;;:lol::lol::lol:

οποτε θες ! :up: να δουμε κ μαρξ να πεθανουμε στα γελια.
αλλο που δε θελω να ζουληξω μπιζουδακι κ ραμση :rolleyes:
σουπερ. :D

Θα κανονισουμε στανταρ:up:,δεν νομιζω να σ'ενοχλουν τα ιπταμενα γατια πανω απο το κεφαλι σου;:rolleyes:

Θα κανονισουμε στανταρ:up:,δεν νομιζω να σ'ενοχλουν τα ιπταμενα γατια πανω απο το κεφαλι σου;:rolleyes:

αχ σταματα, με τα ιπταμενα γατια πορωνομαι :lol::lol:

Μοιαζει με τιτλο ταινιας,οπως τα "Ιπταμενα στιλεττα"!:lol:

ειδα το "αδοξοι μπασταρδη" χτες :up::up::up:
πολυ μου αρεσε, οπως και καθε ταινια του ταραντινο. οκ, πολυ σπλατερια μεσα, αλλα τι να τον κανουμε που ειναι αιμοσταγης ο ατιμος? :lol:
παντως κανει εντυπωσιακες ταινιες ο κερατας, αρεσει δεν αρεσει :hmm:
πανεξυπνη ταινια, με φοβερες ερμηνειες, ειδικα αυτη του αξιωματικου Ες Ες Λαντα ηταν ΑΠΑΙΧΤΗ !!:up:
και η προφορα του μπραντ πιτ πολυ αστεια:D

Μινούς (Minoes). Η ΓΑΤΟΤΑΙΝΙΑ!!! Μη τη χάσετε!

Γειά σας, καιρό είχαμε να τα πούμε.
Εδώ και μια εβδομάδα, προβάλλεται στο ΣΙΝΕ ΦΙΛΙΠ (Νάξου και Δροσοπούλου - Πλ. Αμερικής στα Πατήσια) η Ολλανδική ταινία (του 2001) "Μινούς" (Minoes), η οποία είναι η κατ' εξοχή "γατοταινία".

Η υπόθεση σε συντομία: Μία γάτα, για κάποιο μυστηριώδη λόγο μετατρέπεται σε άνθρωπο, παίρνει τη μορφή μιας κοπέλας, της Μινούς. Αυτή "πέφτει πάνω" σε ένα νεαρό, δημοσιογράφο (ψιλοαποτυχημένο) σε μια τοπική εφημερίδα μιας πόλης της ολλανδίας. Η κοπέλα, μέσω του "δικτύου" επικοινωνίας που έχει με τις γάτες τις πόλης, μαθαίνει αμέσως τα νέα και δίνει "ειδήσεις" στο δημοσιογράφο, σε αντάλλαγμα στέγης και τροφής για την ίδια και τους τετράποδους φίλους της... η συνέχεια επί της οθόνης!

Η ταινία έχει καταχωρηθεί ως "παιδική", αλλά βλέπεται πολύ ευχάριστα από τους "μεγάλους". Εγώ την είδα χτες με τη gatouni και μας άρεσε πολύ (στη gatouni φυσικά άρεσε πολύ περισσότερο!!!!).

Μου φαίνεται παράξενο που δεν έχει υπάρξει καμμία αναφορά για αυτή τη ταινία εδω μέσα στο mycat! Περίμενα ότι ήδη θα έχει γίνει θέμα με αυτή, και μπήκα για να γράψω ότι μας άρεσε, αλλά μυστηριωδώς δεν είδα καμμιά αναφορά (ή δε τη πήρα χαμπάρι, επειδη δεν ήξερα σε ποιό topic να κοιτάξω.

Δυστυχώς, προβάλλεται μόνο στο "Cine ΦΙΛΙΠ" πράγμα που σημαίνει "ταξίδι μακρυνό" για΄τους περισσότερους/ περισσσότερες. Θα παίζεται και αυτή την εβδομάδα ΄πό ότι μου είπαν στο κινηματογράφο.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://www.lifo.gr/week/cinema/film:1162
https://www.athensvoice.gr/event,3252,118.html

Πολύ ενδιαφέρον! Ευχαριστούμε!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back