Κλαίγοντας στο διάδρομο!

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
ηθελα να ρωτησω αν το κανουν και οι γατες σας αυτο.η Τσικι αν αισθανθει οτι ειναι μονη στο σπιτι και εμεις την εχουμε αφησει και εχουμε φυγει,παει και καθεται στο διαδρομο και αρχιζει να κλαιει.τις περισσοτερες φορες ολος και καποιος θα υπαρχει στο σπιτι,οποτε σπανια μενει τελειως μονη.μπορει ομως να νομιζει οτι ειναι μονη.για παραδειγμα σημερα το πρωι εγω κοιμομουν και η πορτα του δωματιου μου ηταν κλειστη.οι γονεις μου ειχαν κατεβει για λιγο στην αποθηκη.ολες οι αλλες πορτες των δωματιων και της βεραντας ηταν ανοιχτες,οπως και η τηλεοραση.ξαφνικα την ακουω να κλαιει στο διαδρομο.ξυπνησα,τη φωναξα και ανοιξα την πορτα.μολις με ειδα ησυχασε και σταματησε το κλαμμα.μια αλλη μερα την ειχε κλεισει η μητερα μου το πρωι στο δωματιο μου για να καθαρισει το σπιτι.εγω κοιμομουν και ημουν σκεπασμενη τοσο που δε φαινομουν απο το παπλωμα.μολις νομισε οτι ειχε μεινει μονη αρχισε κι εκλαιγε,μεχρι που της φωναξα και με ειδε.το κανουν και οι δικες σας αυτο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα ο Κανελος ειναι γενικα κλαψιαρης:D Οταν καποιος του περνει τη θεση, οταν δεν παιζουμε το παιχνιδι που θελει, οταν δεν του κανει τα κεφια η Ναλιτσα κανει ενα πρρρπρρ μιαουυ:D ΠΑραπονιαρης πολυ. Αλλα ναι και οταν νομιζει οτι ειναι μονος, πχ στο σαλονι και δεν ειναι κανενας εκει, τοτε ξεκιναει το τρελλο παραπονο ΜΙΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΡΡΡΡ. Η μικρη ειναι απλα ομιλητικη πολυ, μολις τις μιλησεις απανταει, κανουμε πολλες συζητησεις:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μαριελ, το κανει και ο δικος μου αυτο..βεβαια οχι σε καθημερινη βαση..
αλλα εχει τυχει να λειπω, να αρχισει να κλαιει, η μανα μου να με παρει εντρομη τηλ "γιατι κατι επαθε ο γατος" και μολις παω σπιτι να ηρεμει..

επισης οταν φτανω σπιτι, και ακουει το μηχανακι μου, παει στην εξωπορτα και κλαιει, ετσι ξερουν ολοι οτι ερχομαι...

Κι εμένα το ίδιο! Ο άνδρας μου λεει οτι καταλαβαίνει πότε γυρίζω από τον γάτο. Κάνει σαν τρελλός. Νιαουρίζει, ανεβαίνει στην μπαλκονόπορτα και κοιτάει έξω και μετά πάει και στήνεται πίσω από την πόρτα και με περιμένει!!! Όταν φεύγω, ή όταν τον αφήνω σε άλλο δώμάτιο μόνο του ή όταν τον βγάζω στο μπαλκόνι και του κλείνω την πόρτα, αρχίζει το κλάμα πρρρρρρρ νιάουάουάουάου! πρρρρρ νιάουάουάουάου! χαλάει τον κόσμο.... Ενώ δε, στην αρχή δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικός, τώρα έχει άρχίσει και με το που με βλέπει αρχίζει και λέει! Μακάρι να καταλάβαινα τι....:hmm:

Αυτο το πρρρ νιαου με εχει κανει να σκεφτομαι αν ειναι και λιγο αρνι ο δικοσ μου :lol: :lol: :D :D :up:

Αυτο το πρρρ νιαου με εχει κανει να σκεφτομαι αν ειναι και λιγο αρνι ο δικοσ μου :lol: :lol: :D :D :up:
Η αλήθεια είναι ότι πριν από το δικό μου δε νομίζω ότι είχα ακούσει άλλη γάτα να κάνει έτσι! Κάνει ένα πολύ περίεργο νιαούρισμα. Ποτέ δεν κάνει απλά πρρ νιάου! αλλά το τραβάει πρρρρ νιάουάουάουάου! Κι αυτό το πρρρρ πια!!! Εντελώς χαζό!!!:lol: :lol: :lol:

Η αλήθεια είναι ότι πριν από το δικό μου δε νομίζω ότι είχα ακούσει άλλη γάτα να κάνει έτσι! Κάνει ένα πολύ περίεργο νιαούρισμα. Ποτέ δεν κάνει απλά πρρ νιάου! αλλά το τραβάει πρρρρ νιάουάουάουάου! Κι αυτό το πρρρρ πια!!! Εντελώς χαζό!!!:lol: :lol: :lol:

Χαχαχα...Ναι ναι και ο Κανελος ετσι, ποτε ενα νιαου κανονικο. Αφου το αγορι μου την λεει αρν-νελο αντι για κανελο λογο του πρπρπρπρνιαου, και την ναλιτσα, χελιτσα γιατι ξεγλυστραει σαν το χελι:up: :lol: :lol:

Κι εμένα ο αρσενικός μου είναι τρομερά κλαψιάρης. Μη δει κλειστή πόρτα, μπήγει τα κλάματα, αρχίζει και την κοπανάει και τέλος πηδάει και γαντζώνεται στο πόμολο! Η θηλυκιά μου, πάλι, είναι πιο ψύχραιμη στη μοναξιά, αν και δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη αφού είναι σχεδόν μουγγή! (ό,τι έχει να πει, το λέει με νύχια και με δόντια:lol: )

Η σαρδελα δεν το κανει αυτο. Επειδη μενει αρκετες ωρες μονη, εχει συνηθισει. Τα περισσοτερα πρωινα λειπουμε ολοι εκτος απο την γιαγια που μενει στον 3ο(εμεις ειμαστε στον 1ο)και ανεβοκατεβαινει συχνα. Σημερα που δεν ειχα μαθημα στη σχολη, και κοιμομουν ηρθε και με ξυπνησε δαγκωνοντας μου το χερι. Μεχρι να σηκωθω ηρθε και στρωθηκε πανω στο μαξιλαρι μου. Τωρα κοιμαται πανω στο κρεβατι....Μαλλον το κρεβατι ηθελε και οχι να σηκωθω.

Οριστε η κυρια μας...

Μαλλον το κρεβατι ηθελε και οχι να σηκωθω.

:lol: :lol: :lol: :up: :up: :up: Οχι μαλλον, σιγουρα το κρεβατι. Μαλλον ηθελε να σου πει " Γιατι εισαι εδω τετοια ωρα και μου πηρες τη θεση??":lol: Ωραια η Σαρδελιτσα...:lol:

Μα τι είναι αυτό το πρρρρρρ που αναφέρετε; Οι δικές μου ποτέ δεν έχουν βγάλει τέτοιο ήχο. Βέβαια, εκτός του Elrik, που τον είχα για 1,5 χρόνο μόνο, δεν είχα ποτέ αρσενικές, λέτε να το κάνουν μόνο οι γάτοι; Οι δικές μου δεν έχω καταλάβει ποτέ να κλαίνε, μου μιλάνε όταν τους μιλάω ή όταν θέλουν χάδια. Η Λούσυ δε είναι η πιο ομιλητική, ή μάλλον η πιο γκρινιάρα. Ιδίως όταν μαγειρεύουμε ή τρώμε, έρχεται τρέχοντας, καρφώνεται σε μια καρέκλα κ νιαουρίζει ασταμάτητα. Δυστυχώς, δεν μπορώ πλέον να της δώσω αφού είναι σε αυστηρή δίαιτα, οπότε καταντάει αρκετά εκνευριστική…

Πρρρρρ κανει η δικια μου και οταν "μιλαει' με καποιον!

SilmorilΜα τι είναι αυτό το πρρρρρρ που αναφέρετε;

Aυτο το πρρρρρ το κανει ο δικος μου αντι για νιαουρισμα. Δεν ειναι ομιλιτικος καθολου. Ειναι ενα πππππρρρρρρνιααα. σαν παραπονο λιγο:)

Εμένα πάλι το πρρρρ είναι εισαγωγή στο νιαούρισμα. Πρώτα κάνει πρρρρ και μετά ακολουθεί το νιάουαουαου, παρατεταμένο και τραγουδιστό!!!:lol: :lol: :lol:

Κι ο Ποκίτο σαν της Μίκας κάνει, πρρρρρρνια. Έντωμεταξύ σπάνια κιαυτό, όταν είναι αγουροξυπνημένος και θέλει χαδια! Γενικά δεν μιλάει. Ο μικρός από την άλλη... όλη μερ νια νια νια, σε βαθμό εκνευριστικό!

Ο μικρός από την άλλη... όλη μερ νια νια νια, σε βαθμό εκνευριστικό!

Kατερινα να του γνωρισω την Ναλα μου να νιαουριζουν παρεα ολη μερα να μην ενοχλουν εμας:up:

Mika δεν ξέρω πως ακριβώς κάνει η Ναλα, αλλά ο Πέπε νιαουρίζει επιτακτικά. Σε στυλ "αν δεν με χαιδεψεις τώρα θα συνεχίσω μέχρι να με χαιδέψεις, νιαααααα" και ώρες ώρες, ιδίως όταν δουλευω στον υπολογιστή και δεν μπορω πραγματικά εκείνη την ώρα να κάνω οτιδήποτε άλλο γίνεται πολύ σπαστικός.

ΚΑι αυτη συνεχεια ολο νιαου νιαου νιαου ειναι αλλα δεν εχω ανακαλυψει τι θελει. Χαδια δεν ειναι, φαι δεν ειναι, πονακια δεν εχει απλα μαλλον θελει συζητηση. Αν τις πεις "τι ειναι κοριτσι μου?" σε κοιταει στα ματια και κανει ενα παρατεταμενο νιαουυυααααρρρρ :lol: μονο οταν κοιματε δεν μιλαει...

συνηθως οταν υπαρχουν δυο γατια στο σπιτι, το ενα ειναι ησυχο και το αλλο δε βαζει γλωσσα μεσα..

συνηθως οταν υπαρχουν δυο γατια στο σπιτι, το ενα ειναι ησυχο και το αλλο δε βαζει γλωσσα μεσα..
Το ίδιο δε συμβαίνει και στα ζευγάρια? Εγώ είμαι αυτή που δε βάζει γλώσσα μέσα (γκρινιάζω πολύ.Πολύ όμως!!) και ο άνδρας μου είναι ο ήσυχος!!!:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back