Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Οταν καποιος του περνει τη θεση, οταν δεν παιζουμε το παιχνιδι που θελει, οταν δεν του κανει τα κεφια η Ναλιτσα κανει ενα πρρρπρρ μιαουυ
ΠΑραπονιαρης πολυ. Αλλα ναι και οταν νομιζει οτι ειναι μονος, πχ στο σαλονι και δεν ειναι κανενας εκει, τοτε ξεκιναει το τρελλο παραπονο ΜΙΑΑΑΑΑΟΥΥΥΥΥΡΡΡΡ. Η μικρη ειναι απλα ομιλητικη πολυ, μολις τις μιλησεις απανταει, κανουμε πολλες συζητησεις
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
αλλα εχει τυχει να λειπω, να αρχισει να κλαιει, η μανα μου να με παρει εντρομη τηλ "γιατι κατι επαθε ο γατος" και μολις παω σπιτι να ηρεμει..
επισης οταν φτανω σπιτι, και ακουει το μηχανακι μου, παει στην εξωπορτα και κλαιει, ετσι ξερουν ολοι οτι ερχομαι...
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι πριν από το δικό μου δε νομίζω ότι είχα ακούσει άλλη γάτα να κάνει έτσι! Κάνει ένα πολύ περίεργο νιαούρισμα. Ποτέ δεν κάνει απλά πρρ νιάου! αλλά το τραβάει πρρρρ νιάουάουάουάου! Κι αυτό το πρρρρ πια!!! Εντελώς χαζό!!!Αυτο το πρρρ νιαου με εχει κανει να σκεφτομαι αν ειναι και λιγο αρνι ο δικοσ μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mika
Δραστήριο μέλος
Η αλήθεια είναι ότι πριν από το δικό μου δε νομίζω ότι είχα ακούσει άλλη γάτα να κάνει έτσι! Κάνει ένα πολύ περίεργο νιαούρισμα. Ποτέ δεν κάνει απλά πρρ νιάου! αλλά το τραβάει πρρρρ νιάουάουάουάου! Κι αυτό το πρρρρ πια!!! Εντελώς χαζό!!!![]()
![]()
![]()
Χαχαχα...Ναι ναι και ο Κανελος ετσι, ποτε ενα νιαου κανονικο. Αφου το αγορι μου την λεει αρν-νελο αντι για κανελο λογο του πρπρπρπρνιαου, και την ναλιτσα, χελιτσα γιατι ξεγλυστραει σαν το χελι

rotonda
Δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οριστε η κυρια μας...
Mika
Δραστήριο μέλος
Μαλλον το κρεβατι ηθελε και οχι να σηκωθω.
Οχι μαλλον, σιγουρα το κρεβατι. Μαλλον ηθελε να σου πει " Γιατι εισαι εδω τετοια ωρα και μου πηρες τη θεση??"
Ωραια η Σαρδελιτσα...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
SilmorilΜα τι είναι αυτό το πρρρρρρ που αναφέρετε;
Aυτο το πρρρρρ το κανει ο δικος μου αντι για νιαουρισμα. Δεν ειναι ομιλιτικος καθολου. Ειναι ενα πππππρρρρρρνιααα. σαν παραπονο λιγο

aspasiapef
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Ο μικρός από την άλλη... όλη μερ νια νια νια, σε βαθμό εκνευριστικό!
Kατερινα να του γνωρισω την Ναλα μου να νιαουριζουν παρεα ολη μερα να μην ενοχλουν εμας

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
μονο οταν κοιματε δεν μιλαει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το ίδιο δε συμβαίνει και στα ζευγάρια? Εγώ είμαι αυτή που δε βάζει γλώσσα μέσα (γκρινιάζω πολύ.Πολύ όμως!!) και ο άνδρας μου είναι ο ήσυχος!!!συνηθως οταν υπαρχουν δυο γατια στο σπιτι, το ενα ειναι ησυχο και το αλλο δε βαζει γλωσσα μεσα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool