Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
της την ειχα ανοιχτη δυο μερες να εξοικειωθει και το καπακι διπλα,σημερα το εβαλα χωρις πορτακι,και περιμενα την ωρα που συνηθως παει αλλα τπτ..μετα το εβγαλα και πηγε κανονικα.αυριο λεω να της το αφησω κλειστο (χωρις πορτακι)για πιο πολυ ωρα η οσο θα λειπω στη δουλεια,μεχρι τ απογευμα δλδ..αλλα ξερω γω..μη σκασει το ερμο..
υπαρχει κανα κολπακι αλλο να κανω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
κανα κολπο ρε παιδια να την πεισω να μπαινει μεσα στην κλειστη?
της την ειχα ανοιχτη δυο μερες να εξοικειωθει και το καπακι διπλα,σημερα το εβαλα χωρις πορτακι,και περιμενα την ωρα που συνηθως παει αλλα τπτ..μετα το εβγαλα και πηγε κανονικα.αυριο λεω να της το αφησω κλειστο (χωρις πορτακι)για πιο πολυ ωρα η οσο θα λειπω στη δουλεια,μεχρι τ απογευμα δλδ..αλλα ξερω γω..μη σκασει το ερμο..
υπαρχει κανα κολπακι αλλο να κανω?
Θα σου έλεγα να δοκίμαζες να βάλεις εσύ τη γατούλα μέσα στην κλειστή αμμολεκάνη (αν βέβαια το δέχεται). Το πιθανότερο να πεταχτεί έξω αμέσως, θα το επαναλάβεις 2-3 φορές και παρακολούθα να δεις κατά πόσο εξοικειώνεται

Για αύριο, ας μη το διακινδυνέψεις να της την αφήσεις κλειστή, όχι τίποτ'άλλο, αλλά μην της έρθει να τα κάνει απέξω, το βρει πιο βολικό κι από κει κι ύστερα αν το συνηθίσει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ούτ'εγώ μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, παρά μόνο πιστεύω κι εύχομαι οτι όσο χρόνο κι αν πάρει, κάποια στιγμή θα το συνηθίσει.

Guest User 74802
Επισκέπτης
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
ετσι ακριβως το εχω και εγω,μεχρι και φαγητο της εβαλα μεσα στο καπακι,απο κατω,διπλα στην λεκανη,να συνηθιζει,μπηκε το φαγε,αλλα μεχρι εκει.Συμφωνώ με την Φωτεινή. Νομίζω πως και εγώ την είχα ανοιχτή περισσότερες μέρες (μία εβδομάδα). Επίσης είχα βάλει το καπάκι δίπλα στη λεκάνη και πολλές φορές παίζαμε και έμπαινε μέσα για να κρυφτεί. Μήπως να βρεις ένα παρόμοιο τρόπο για να το συνηθίσει; Πάντως θα το συνηθίσει, μην ανησυχείς.
δεν ειναι οτι βιαζομαι..δε βιαζομαι καθολου,απλα θελω καπως να γινει η αρχη και χρειαζομαι ενα μπουσουλα πως να γινει αυτο το πρωτο βημα γιατι μου φενεται εχουμε κολλησει.
δε θελω να την πιεζω και πολυ,δεν εχει μαθει ετσι,ειναι μεγαλο αλανι και θα στραβωσει

Guest User 74802
Επισκέπτης
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Άστην τελείως ανοιχτή, το καπάκι κρύψτο. Μετά από καμια βδομάδα βάλε το καπάκι δίπλα. Μετά από λίγες μέρες, βάλε το καπάκι κανονικά. Το πορτάκι προαιρετικά, εμάς δεν το συνήθισε ποτέ (δεν το δοκιμάσαμε ιδιαίτερα, έφαγε φρίκη και απλά το παρατήσαμε).
Λίγη χρησιμοποιημένη άμμος στην αμμολεκάνη θα βοηθούσε.
Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
δε ξερω τι κανει..σημερα περιμενε ομως να της την ανοιξω για να παει.σε ησυχο μερος ειναι καβατζωμενη.δε ξερω.ελπιζω σιγα σιγα να συνηθισει.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Θα δεις ότι θα μαζεύει αρκετή άμμο εκεί οπότε ένα μικρό χαλάκι θα βοηθήσει.

Το πορτάκι όντως δεν είναι απαραίτητο αλλά μπορείς να κάνεις μια απόπειρα σε καμία εβδομάδα που θα την έχει συνηθίσει.
Κι όταν το βάλεις, πιάσε την, πήγαινε την εκεί κοντά και με τα μπροστινά της πόδια σπρώξε το πορτάκι προς τα μέσα ώστε να πιάσει το νόημα πώς λειτουργεί το σύστημα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgetam
Νεοφερμένο μέλος
Της πρώτες φορές βέβαια χρειάστηκε να τον βάλω εγώ μέσα μέχρι να καταλάβει πως λειτουργεί... αλλά μετά από λίγες ώρες έμαθε να μπαινοβγαίνει μόνος του...
Βέβαια ακόμη όταν πάει να μπει κάνει λες και σπρώχνει 10κιλη πόρτα...
αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ, κάθομαι σε μια γωνιά και λιώνω στα γέλια... 
blackfairy1986
Νεοφερμένο μέλος

Τσοςμή
Εκκολαπτόμενο μέλος
τελικα εμαθε και μπαινει κανονικα μεσα,με το πορτακι της σαν κυρια!
ολα καλα...
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Πριν περάσουν λίγες μέρες...τέρμα το πορτάκι!
Το έσπασα κατά λάθος πλένοντας την αμμολεκάνη...
Και πλέον έχουμε κλειστή αμμολεκάνη χωρίς πορτάκι

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ που την έχω εσωτερικά την έστρεψα να κοιτάει η είσοδος προς τοίχο κι έτσι ότι άμμος βγαίνει περιορίζεται μόνο στο σήμειο ακριβώς μπροστά από την πόρτα και επίσης έχει και ο γατούλης το privacy του.

black_sherlock
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως από τότε που έστρεψα ανάποδα την αμμολεκάνη και κοιτάει σε τοίχο δεν τον βλέπω να δυσανασχετεί, ίσα-ίσα.
Όταν κοιτούσε προς τον γενικό χώρο τύχαινε πολλές φορές να περάσω τυχαία την ώρα της ανάγκης του και το έβλεπα στο βλέμμα του ότι ένιωθε αμήχανα και γιαυτό αποφάσισα να τον βάζω να κοιτάει αλλού.
Και εν τέλει μάλλον βολευτήκαμε και οι 2 καλύτερα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool