χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Blanch
Νεοφερμένο μέλος
Με δυό γατούληδες δε γινόταν να μείνω στη μία ανοικτή τουαλέτα. Έτσι λοιπόν, αγόρασα μια τεράστια κλειστή. Έλα όμως που τα γατάκια μου είναι χαζά. Ειδικά ο μεγάλος, ο Μίσα. Κάθεται απέξω, κοιτάζει το κλειστό πορτάκι και νιαουρίζει που δεν έχει πρόσβαση. Του δείχνω ότι το ρημάδι το πορτάκι σπρώχνεται, τον βάζω μέσα κι αυτός κάθεται και με κοιτάει. Για να βγει, προσπαθεί να το ανοίξει με τα ποδαράκια τραβώντας το προς τα μέσα, σφηνώνουν τα ποδαράκια και κλαίει γιατί φυσικά πονάει. Δε δείχνει να θέλει να το μάθει και δεν του αρέσει καθόλου αυτή η αλλαγή.
Το έβγαλα λοιπόν το πορτάκι, αλλά έτσι πάλι μαζεύω άμμο απ' έξω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
thundercat
Νεοφερμένο μέλος

Ξέρω ότι είναι λίγο ζόρι παραπάνω (έχω κι εγώ δύο πολύ δραστήριες γάτες που καθαρίζουν πολύ την άμμο, πετωντας τη μισή έξω, και είμαι μανιακή καθαρίστρια!) αλλά είναι ένας μικρός συμβιβασμός για το καλύτερο των κατοικιδίων σου.
Το χαλάκι είναι επίσης πολύ καλή ιδέα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

¨Εκανα ένα κόλπο..
επειδή και εμένα είναι "εργατικός" έχω κολλήσει στην τρύπα που αφήνει η πόρτα ενα χαρτόνι... που κάνει το άνοιγμα πιο ψηλό....δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις...
έτσι και είναι πιό ψηλή η Τουαλέτα και μπορεί και μπαινοβγαίνει πιο άνετα, χωρίς να γίνετε χαμός
και έχει και αέρα και αερίζετε....

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

Blanch
Νεοφερμένο μέλος

Για το πορτάκι, ούτε κουβέντα!

aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλεια!Tρελλό γλέντι με την τουαλέτα!

2 σε 1 -γατοτουαλέτα ΚΑΙ γατική χαρά!!
Γιάννα1
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Μήπως μαγκώνει το πορτάκι; Έστω και λίγο να μαγκώνει θα αποτελεί πρόβλημα, πρέπει να ανοιγοκλείνει πολύ εύκολα. Αν ισχύει αυτό, μια καλή λύση είναι να το λιμάρεις είτε με γυαλόχαρτο, είτε με μια αρκετά άγρια λίμα.Με δυό γατούληδες δε γινόταν να μείνω στη μία ανοικτή τουαλέτα. Έτσι λοιπόν, αγόρασα μια τεράστια κλειστή. Έλα όμως που τα γατάκια μου είναι χαζά. Ειδικά ο μεγάλος, ο Μίσα. Κάθεται απέξω, κοιτάζει το κλειστό πορτάκι και νιαουρίζει που δεν έχει πρόσβαση. Του δείχνω ότι το ρημάδι το πορτάκι σπρώχνεται, τον βάζω μέσα κι αυτός κάθεται και με κοιτάει. Για να βγει, προσπαθεί να το ανοίξει με τα ποδαράκια τραβώντας το προς τα μέσα, σφηνώνουν τα ποδαράκια και κλαίει γιατί φυσικά πονάει. Δε δείχνει να θέλει να το μάθει και δεν του αρέσει καθόλου αυτή η αλλαγή.
Το έβγαλα λοιπόν το πορτάκι, αλλά έτσι πάλι μαζεύω άμμο απ' έξω!![]()
Πάντως γενικά, αν μια γάτα δεν μάθει απο μικρή την σκεπαστή τουαλέτα, δύσκολα τη μαθαίνει μετά. Ο Vector ήταν εκπαιδευμένος σε σκεπαστή τουαλέτα απο τότε που τον πήρα, οπότε δεν με προβλημάτισε. Η Ζαν είχε μάθει σε ξεσκέπαστη, και όσο κι αν προσπαθήσαμε μετά να τη μάθουμε αλλιώς, δεν τα καταφέραμε...
Desdemona
Διάσημο μέλος

Γωγω
Δραστήριο μέλος
Blanch
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως η τουαλέτα είναι πολύ μεγάλη και βαθιά και τα γατόνια μου πολύ τη χαίρονται. Μαζεύω άμμο βέβαια, αλλά έχει πολύ γούστο η γατική χαρά!

Φιλάκια κι από δω gwgw μου!

Van_Moufas
Νεοφερμένο μέλος
Επειδή το κουτί το έχω μέσα στο σπίτι την άμμο την αδειάζω κάθε δυό μέρες αλλά την καθαρίζω αμέσως μόλις την χρησιμοποιεί, και έτσι δεν μου έχει μυρίσει ποτέ το σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Φωτεινή,αυτό δεν είναι σαν γατοφόρος,αν εξαιρέσεις το φίλτρο από πάνω και το φλιπ φλαπ που έτσι κι αλλιώς το έβγαλες;
Ναι, είναι! Και με έχει βολέψει πολύ στο θέμα της τουαλέτας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool