Τα φωτα σας.
Η μικρη μου κανει την αναγκη της σε κλειστη τουαλετα στην οποια εχω αφαιρεσει το πορτακι. Σταδιακα εχω προσπαθησει να τη μαθω να χρησιμοποιει το πορτακι της τουαλετας της αλλα με οχι ενθαρυντικα αποτελεσματα. Προσπαθω να την επιβραβευω οταν πχ βγαινει εξω απο τη τουαλετα κατι που κανει με σχετικη ανεση (αν και καποιες φορες ζοριζεται αφου ριχνει κεφαλια, βλεπει πως δεν ανοιγει επαρκώς το πορτακι και υποχωρει ). Το προβλημα ειναι να μαθει να μπαινει μεσα.
Εχθες για πρωτη φορα ειπα να ασχοληθω περισσοτερο. Επειδη το να τη δελεασεις να μπει μεσα στην τουαλετα της ειναι και το δυσκολο, χρησιμοποιω καποια κονσερβα (applaws που λατρευει

)και τη βαζω μεσα στην αμμολεκανη της. Δεν ξερω εαν ειναι σωστο η οχι αυτο αλλα το πολεμαει και εχθες για πρωτη φορα μπηκε μονη της κανα δυο τρεις φορες μεσα.
Οταν δοκιμασα να αφησω το πορτακι ομως για τις υπολοιπες ωρες, δεν μπηκε ουτε μια φορα για την αναγκη της και το βραδυ αφου το αφαιρεσα πρεπει να μπηκε για κανα 5λεπτο οπου εκανε τσισακια επι ωρες

Μηπως ειναι πολυ μικρη? (5 μηνων). Εχετε καμια αλλη ιδεα μηπως και μαθει να χρησιμοποιει το πορτακι;