Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Καλά ειναι οι χνουδωτές μπαλίτσες μου!! Ολη μέρα ειναι φιλάκια και τρελο κυνηγητό στο σπίτι. Η Pisu που ειναι πιο ''κομψή'' εχει χάρη οταν πηδάει απο δω και απο κει..ο Αλφι όμως σαν χονδρομπαλίτσα που ειναι τα παρασέρνει ολα και τα ρίχνει κάτω. Με κοιτάει με απορία με τις ματάρες του, σαν να λέει ''δεν φταίω εγώ''. Το μονο κακό της υπόθεσης ειναι οτι μου τρώει ολα τα φυτά, ουτε δευτερολεπτο δεν μπορεις να τον αφήσεις μονο του....απλά του αρεσουν, τα κόβει δεν τα μασαει.
Τις τελευταιες μερες κάνω μια τεράστια προσπάθεια να βρω μια λεκάνη κλειστή απο την Ferplast. εχω βρει τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα, αλλά ακομη τα pet shop που ταχα μου συνεργάζονται με την εταιρεία αυτή δεν κάνουν καμία κίνηση να την παραγγείλουν...μιλάμε για τρομερο σπάσιμο νευρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Επίσης πρακτκό είναι το πατάκι απ'έξω για να μαζεύει τα πετραδάκια από τα πατουσάκια τους...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
ολο μου την φερνουν!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ακριβώς!!Αυτή η σίτα τι κάνει? Απομονώνει τα κακάκια στο καθάρισμα??![]()
Ειναι οτι πρέπει αν εισαι και εγκυος! για να μην ερχεσαι σε επαφη....
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Ποιο ειναι αυτό? το αγοράζεις ξχωριστά? οι σακούλες ποσο κάνουν? Εγω την εφημερίδ αναγκάστηκα να την καταργήσω, γιατι οτνα την επιανε το σκάψιμο, την εκανε confeti!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ποιο ειναι αυτό? το αγοράζεις ξχωριστά? οι σακούλες ποσο κάνουν? Εγω την εφημερίδ αναγκάστηκα να την καταργήσω, γιατι οτνα την επιανε το σκάψιμο, την εκανε confeti!![/quote]Επίσης πρακτκό είναι το πατάκι απ'έξω για να μαζεύει τα πετραδάκια από τα πατουσάκια τους...
Θα ζητήσεις τις σακούλες για τουαλέτα της ferplast, για τη τουαλέτα όμως που θα πάρεις (γιατί βγαίνει σε διάφορα μεγέθη).
Συγγρατεί την άμμο και δεν λερώνεται η τουαλέτα. Το πατάκι το αγοράζεις ξεχωριστά.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου!! εχεις σκεφτει μηπως δεν του αρεσει το σκοταδι?? τελικα εβγαλα απο πανω τα φιλτρα γιατι συγκρατουν τις μυρωδιες μεσα, δεν μου φανηκε οτι απορροφουν τιποτα. Και τωρα απο τις σχαρες που εχει πα, μπαινει φως.....ετσι τελικα συνηθισε και η Πισου να μπαινει μεσα στη τουαλετα....Παιδια εχω ακριβως αυτη την κλειστη τουαλέτα,χωρις το σχαράκι.Το θεμα ειναι οτι η Μόιρα με το που της εδειξα πως να μπαινει απο το πορτακι,το επιασε αμεσως.Ο Σειριος μαλλον τρομαζει.Παιξαμε μαζι με το πορτακι,και εμαθε να το σπρωχνει με το πατουσακι του.Επισης δυο τρεις φορες τον εχω βαλει μεσα και εχει βγει μονος του.Παρολα αυτα,δεν μπαινει μονος του,τα κανει μπροστα στην πορτουλα αν δεν του δειξω πως να μπει.Δεν θελω να βγαλω εντελως το πορτακι,γιατι σωθηκα χρησιμοποιωντας το απο τα πετραδακια που πεταει εξω με το σκαψιμο.Σκεφτηκα να του βαλω αρχικα κατι που να το κρατα μισανοιχτο μεχρι να το μαθει,μηπως και τον διευκολυνει.Καμια αλλη ιδεα;

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα εβγαλα απο πανω τα φιλτρα γιατι συγκρατουν τις μυρωδιες μεσα, δεν μου φανηκε οτι απορροφουν τιποτα.
Όντως είναι χειρότερα με τα φίλτρα. Δεν μπορείς να σταθείς από τη μυρωδιά, όταν αφήσεις τη λεκάνη μισή μέρα ακαθάριστη.
Έβγαλα τελείως το καπάκι και εντέλλει άφησα μόνο το κάτω μέρος.
Δώρα εμένα που ήταν και 2 μηνών μικρούλης, αμέσως τη χρησιμοποίησε. 2 ημέρες έβγαλα το πορτάκι και μετά του έδειξα και με τη μία το έμαθε.
Δεν του αρέσει από ότι κατάλαβα η μυρωδιά που μένει εκεί.
Μήπως φταίει και αυτό και δεν θέλει να μπει; Γιατί παράξενο μου φαίνεται ο Σείριος να μην καταλαβαίνει τη λειτουργία από το πορτάκι.

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάθε γάτα θέλει το δικό της χρόνο...εγώ τους το μάθαινα ως εξής:Παιδια εχω ακριβως αυτη την κλειστη τουαλέτα,χωρις το σχαράκι.Το θεμα ειναι οτι η Μόιρα με το που της εδειξα πως να μπαινει απο το πορτακι,το επιασε αμεσως.Ο Σειριος μαλλον τρομαζει.Παιξαμε μαζι με το πορτακι,και εμαθε να το σπρωχνει με το πατουσακι του.Επισης δυο τρεις φορες τον εχω βαλει μεσα και εχει βγει μονος του.Παρολα αυτα,δεν μπαινει μονος του,τα κανει μπροστα στην πορτουλα αν δεν του δειξω πως να μπει.Δεν θελω να βγαλω εντελως το πορτακι,γιατι σωθηκα χρησιμοποιωντας το απο τα πετραδακια που πεταει εξω με το σκαψιμο.Σκεφτηκα να του βαλω αρχικα κατι που να το κρατα μισανοιχτο μεχρι να το μαθει,μηπως και τον διευκολυνει.Καμια αλλη ιδεα;
Έβγαζα όλο το καπάκι και το έβαζα δίπλα όπου με χαρτάκια και παιχνιδάκια τα μπαινόβγαζα μέσα...σίγουρα το να βγει από εκεί είναι πιο εύκολο απ'το να μπει....
προσπάθησε να τον μάθεις με το παιχνίδι και να μπαίνει... αλλά εκτός φάσης τουαλέτας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Βασικα τρομαζει οταν κλεινει το πορτακι πισω απο το σβερκο του,να φανταστεις οτι μπαινει σχεδον ερποντας μεσα.Τις τελευταιες μερες που το κρατα μισανοιχτο το λαστιχακι,πηγαινει μεσα,σιγα σιγα θα μειωνω την κλιση,μεχρι να μην φοβαται να μπεινει μονος του.Ευχααριστω για τις συμβουλες!Κάθε γάτα θέλει το δικό της χρόνο...εγώ τους το μάθαινα ως εξής:
Έβγαζα όλο το καπάκι και το έβαζα δίπλα όπου με χαρτάκια και παιχνιδάκια τα μπαινόβγαζα μέσα...σίγουρα το να βγει από εκεί είναι πιο εύκολο απ'το να μπει....προσπάθησε να τον μάθεις με το παιχνίδι και να μπαίνει... αλλά εκτός φάσης τουαλέτας...

mariaxanthi
Νεοφερμένο μέλος
.Και μακαρι να μπορεσω να την βρω και γω:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool