Κλουβιά εξωτερικού χώρου

temperans

Νεοφερμένο μέλος

Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Υπαρχουν κλουβια τα οποια τα τοποθετεις στην αυλη στο μπαλκονι κ.τ.λ ειναι τεραστια με συρματοπλεγμα και ειναι ειδικα για τις γατες ειναι σαν δωματια , επειδη ο γατουλης μου βγαινει εξω και λυσαει κατω στην αυλη:Dδεν θελω να τον χασω εχω ψαξει για αυτα τα κλουβια αλλα το μονο που δειχνει ειναι φωτογραφιες . Ξερετε που μπορω να ψαξω για προμηθευτες?:/::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορείς να φτιάξεις και μόνος. Απλά αγοράζεις κοτετσόσυρμα, και πασσάλους, θα είναι στο μέγεθος που θέλεις, και θα βγεί πιο φτηνά.:redface:

ΟΚ ο μπαμπάς σου.. μόλις είδα πόσο χρονών είσαι.
Γενικά πάντως, καλύτερα να είναι μέσα, ή σε περιφραγμένο μπαλκόνι. Θα συνηθίσουν μετά και θα είναι δύσκολα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ενταξει δεν ειμαι και τοσο μικρη:)ο πατερας μου οτι πιανει το καταστρεφει αλλιως θα ειχαμε ηδη ψτιαξει, απο αυτα που ειχα διαβασει τοποθετουνται σε τσιμεντενια βαση , παρολο που εχουμε μεγαλο μπαλκονι ο γατος προτιμα να πηγαινει κατω στην αυλη αλλα και στο μπαλκονι δεν ειναι κακη ιδεα:up:

Αν είσαι στην Αθήνα πρόσεχε, μια γάτα που βγαίνει και έξω κινδυνεύει.:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back