temperans
Νεοφερμένο μέλος
Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
23-05-09
10:56
Υπαρχουν κλουβια τα οποια τα τοποθετεις στην αυλη στο μπαλκονι κ.τ.λ ειναι τεραστια με συρματοπλεγμα και ειναι ειδικα για τις γατες ειναι σαν δωματια , επειδη ο γατουλης μου βγαινει εξω και λυσαει κατω στην αυλη
δεν θελω να τον χασω εχω ψαξει για αυτα τα κλουβια αλλα το μονο που δειχνει ειναι φωτογραφιες . Ξερετε που μπορω να ψαξω για προμηθευτες?

δεν θελω να τον χασω εχω ψαξει για αυτα τα κλουβια αλλα το μονο που δειχνει ειναι φωτογραφιες . Ξερετε που μπορω να ψαξω για προμηθευτες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
23-05-09
11:00
Μπορείς να φτιάξεις και μόνος. Απλά αγοράζεις κοτετσόσυρμα, και πασσάλους, θα είναι στο μέγεθος που θέλεις, και θα βγεί πιο φτηνά.
ΟΚ ο μπαμπάς σου.. μόλις είδα πόσο χρονών είσαι.
Γενικά πάντως, καλύτερα να είναι μέσα, ή σε περιφραγμένο μπαλκόνι. Θα συνηθίσουν μετά και θα είναι δύσκολα...

ΟΚ ο μπαμπάς σου.. μόλις είδα πόσο χρονών είσαι.
Γενικά πάντως, καλύτερα να είναι μέσα, ή σε περιφραγμένο μπαλκόνι. Θα συνηθίσουν μετά και θα είναι δύσκολα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
temperans
Νεοφερμένο μέλος
Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
23-05-09
11:12
ενταξει δεν ειμαι και τοσο μικρη
ο πατερας μου οτι πιανει το καταστρεφει αλλιως θα ειχαμε ηδη ψτιαξει, απο αυτα που ειχα διαβασει τοποθετουνται σε τσιμεντενια βαση , παρολο που εχουμε μεγαλο μπαλκονι ο γατος προτιμα να πηγαινει κατω στην αυλη αλλα και στο μπαλκονι δεν ειναι κακη ιδεα
ο πατερας μου οτι πιανει το καταστρεφει αλλιως θα ειχαμε ηδη ψτιαξει, απο αυτα που ειχα διαβασει τοποθετουνται σε τσιμεντενια βαση , παρολο που εχουμε μεγαλο μπαλκονι ο γατος προτιμα να πηγαινει κατω στην αυλη αλλα και στο μπαλκονι δεν ειναι κακη ιδεα
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
23-05-09
18:36
Αν είσαι στην Αθήνα πρόσεχε, μια γάτα που βγαίνει και έξω κινδυνεύει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum