ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα εμενα το ειχε ο δικος μου και τελικα ηταν ψωρα. αυτο το βλεπει ο κτηνιατρος στο μικροσκοπιο. αν ειναι ψωρα, περναει με κατι ενεσεις(ιβερμεκτινη λεγεται νομιζω) που της κανει ο κτηνιατρος με διαφορα 10-12 ημερων. ειναι καλα η μπιανκουλα? τα ραμματα ποτε τα βγαζει?
ψωρα????μου ειπε η μαμα οτι η ψωρα ειναι κολλητικη!!! τα ραμματα ειναι απορροφησιμα.μια χαρα παει αν και εχω την εντυπωση οτι λιγο πιο διπλα απο την τομη εχει δημιουργηθει ενα μικρο εσωτερικο οιδημα, αλλα δεν νομιζω να 'ναι κατι ανησυχητικο!!θα το ρωτησω βεβαια για σιγουρα...ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειτε την τσιμπησε κατι εαν εμφανιστηκε αποτομα, αλλιως μπορει να ειναι καποια ωτιτιδα![]()
παντως τα αυτακια της δεν ειναι πολυ καθαρα!!δεν ξερω αν αυτο εχει καποια σχεση!να την τσιμπησε κατι και στα 2 της αυτια μου ακουγεται λιγο αδυνατο.μπορει να 'ναι ψωρα οπως ειπε η toufakos?ωτιτιδα μαλλον περασε οταν περιπου την βρηκα και της εβαζα καθημερινα τις σταγονες που αναφερω παραπανω..και παλι ετσι μου 'πε ο κτηνιατρος αλλα και παλι δεν ειμαι και απολυτα σιγουρη απλα εκανα αυτο που μου ειπε!αρα αυριο να παω με την μπιανκα στον ιατρο κατευθειαν??την καημενη ειναι και με τα ραμματα ακομα..

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν ειναι κολλητικη, δεν μου ειχε πει κατι τετοιο ο κτηνιατρος. παντως εμενα πρεπει να το ειχε καιρο και δεν κολλησα.παντως πλενε τα χερια σου οταν της πιανεις τα αυτακια.
απλα 5 μερες εκατσα ανελλιπως μαζι της τωρα που χειρουργηθηκε και κοιμοταν κυριολεκτικα πανω στο προσωπο μου και εγω την αφησα την καημενουλα μωρε....αλλα τωρα ψιλοφοβαμαι..

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε ιωαννα δεν πεθανε κανεις απο την ψωρα. παντως δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο στους ανθρωπους. και εγω με τον δικο μου μαζι κοιμαμαι και δεν κολλησα. κατσε να δεις πρωτα τι ειναι. μπορει να ειναι κατι αλλο. μπορει να ειναι και μυκητες απλα ,απο το στρες που περασε απο την επεμβαση. οτι και να ειναι διορθωνεται. του δικου μου τα αυτακια ειχαν κατι μαυρακια οταν ειχε ψωρα. εγω δεν του τα καθαριζω γιατι φοβαμαι μην του τα τραυματησω. ψυχραιμια και ενα τεραστιο χαδακι στην κοιλιτσα της μπιανκουλας!!!!!!!
μωρε φοβαμαι ευκολα.να φανταστεις ακομα στην κοιλια δεν την ακουμπαω. και αγκαλια δεν την εχω παρει απο την μερα της εγχειρησης..
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
πως ειναι γενικα? τρωει? ανεβαινει σε κρεβατια, καναπεδες?δειχνει να ποναει?
δεν φαινεται να ποναει και τρωει κανονικα αλλα θελω να την παχυνω λιγο γιατι εχει ρεψει το μαναρακι μου...να φανταστεις μεσα σε 6-7 ωρες απο την εγχειρηση σηκωθηκε και χαζοεφαγε.αυτες τις μερες της εφτιαχνα σκαλοπατακια οπου ηθελε να σκαρφαλωσει.τωρα σαν να μην εχει τιποτα.σκοτωσε ηδη 3 μυγες και μια κατσαριδα!!

απλα σημερα την ενοχλουσαν υπερβολικα τα αυτακια της.οταν πηγαινα κοντα της νιαουριζε το καημενουλι...κανω σαν χαζη εε??

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ασχεο, κτηνιατρικη εχεις σκεφτει να κανεις?σιγουρα την πιανεις.
θα ηθελα οπως και ολοι οσοι με ξερουν γιατι αγαπαω υπερβολικα ο,τι ζωντανο(εκτος απο τους ανθρωπους
)!! απο την αλλη ομως δεν νομιζω οτι θα 'μαι καταλληλη γι'αυτη τη δουλεια γιατι θα τα λυπαμαι..εδω κλαιω αν πατησω μυρμηγκι.οι δικοι μου με κοροιδευουν κανονικα..γιατι και στην τριχα να 'μαι φτιαχμενη εξω αν δω αδεσποτο σκυλι τρεχω να το ταισω και να το χαιδεψω.ειμαι υπερβολικα μαλακη γι'αυτο το επαγγελμα!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όχι, δεν κάνεις σα χαζή. Αν τα αυτάκια της είναι σαν βρώμικα έχει σχεδόν σίγουρα ψώρα αλλά δεν είναι η ίδια με την ανθρώπινη, δεν κολλάς. Πήγαινέ τη στο γιατρό. Ο Καπογιαννάκης κάνει τις δύο ενέσεις και ξενοιάζει το ζωντανό μια και καλή και δεν ξαναβλέπεις ποτέ "βρωμίτσες" στα αυτάκια.Κι αν είναι πολύ κοντά στην εγχείριση και τις πέσουν λίγο βαριά δεν πειράζει να περιμένεις λίγο.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ βρε ιωαννα μου η δικια μου εκανε τρεις μηνεσ να τα κανει ολα αυτα μετα την επεμβαση και την ειχα και 10 μερες σε νοσοκομειο. και εφτασε 2,5 κιλα. τωρα φαντασου ειναι 3,4. μην παραπονιεσαι καθολου. μια χαρα ειναι και ουτε ποναει για να κυνηγαει μυγες και κατσαριδες.
αχ!!την καημενουλα.το βουλωνω τοτε!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαίρομαι που είστε καλά!!
Όχι, δεν κάνεις σα χαζή. Αν τα αυτάκια της είναι σαν βρώμικα έχει σχεδόν σίγουρα ψώρα αλλά δεν είναι η ίδια με την ανθρώπινη, δεν κολλάς. Πήγαινέ τη στο γιατρό. Ο Καπογιαννάκης κάνει τις δύο ενέσεις και ξενοιάζει το ζωντανό μια και καλή και δεν ξαναβλέπεις ποτέ "βρωμίτσες" στα αυτάκια.Κι αν είναι πολύ κοντά στην εγχείριση και τις πέσουν λίγο βαριά δεν πειράζει να περιμένεις λίγο.
τοτε θα του τηλεφωνησω αυριο να δω τι θα μου πει και βλεπω.απλα μωρε σημερα στεναχωρηθηκα που την ειδα ετσι.ουτε οταν ηταν φρεσκοεγχειρισμενη δεν ειχε τετοια φατσα!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαίρομαι που είστε καλά!!
quote]
εσυ τι κανεις?πως τα περνας εκει πανω??εγω προσπαθω να κατσαρωσω τα μαλλια μου εδω και κατι ωρες και εχω γινει σαν απροσαρμοστο..![]()
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
αχ βρε ιωαννα μου η δικια μου εκανε τρεις μηνεσ να τα κανει ολα αυτα μετα την επεμβαση και την ειχα και 10 μερες σε νοσοκομειο. και εφτασε 2,5 κιλα. τωρα φαντασου ειναι 3,4. μην παραπονιεσαι καθολου. μια χαρα ειναι και ουτε ποναει για να κυνηγαει μυγες και κατσαριδες.
αυτη που εχεις στη φωτο ειναι η τωρινη ασπρη σου???
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool