toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι ειναι η τωρινη μου,η κουφουλα μου. την λενε δαφνουλα και ειναι ενα τερατακι.αυτη που εχεις στη φωτο ειναι η τωρινη ασπρη σου???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα κιολας!!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ειναι η τωρινη μου,η κουφουλα μου. την λενε δαφνουλα και ειναι ενα τερατακι.
εχεις καμια αλλη φωτο της?μοιαζει με την μπιανκα η μου φαινεται??
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

μακαρι να γινει και η δικια μου ετσι οταν μεγαλωσει..ειναι πολυ κοκαλλιαρα η δικια μου.. το βραδυ η αυριο το πρωι θα ανεβασω φωτο να δεις πως ειναι το κεφαλακι της..σημερα που πηγα και την ειδα μια χαρα ηταν!!χωρις φαγουρα χωρις τιποτα!!δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
ψωρα????μου ειπε η μαμα οτι η ψωρα ειναι κολλητικη!!! τα ραμματα ειναι απορροφησιμα.μια χαρα παει αν και εχω την εντυπωση οτι λιγο πιο διπλα απο την τομη εχει δημιουργηθει ενα μικρο εσωτερικο οιδημα, αλλα δεν νομιζω να 'ναι κατι ανησυχητικο!!θα το ρωτησω βεβαια για σιγουρα...ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...![]()
Η Ψώρα δεν κολλάει τους ανθρώπους. Κολλάει όμως άλλες γάτες που θα έρθουν σε επαφή με το γατάκι αυτό.
Μην τρομάζεις δεν υπάρχει λόγος. Αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά από το γιατρό. Από την άλλη, μπορεί τα μαυράκια νάναι απλές ακαθαρσίες και μπορείς να τα καθαρίσεις με λίγο baby oil. Το καλύτερο βέβαια είναι τη διάγνωση να την κάνει ο γιατρός
Εύχομαι στο γατάκι σου ό,τι καλύτερο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Ψώρα δεν κολλάει τους ανθρώπους. Κολλάει όμως άλλες γάτες που θα έρθουν σε επαφή με το γατάκι αυτό.
Μην τρομάζεις δεν υπάρχει λόγος. Αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά από το γιατρό. Από την άλλη, μπορεί τα μαυράκια νάναι απλές ακαθαρσίες και μπορείς να τα καθαρίσεις με λίγο baby oil. Το καλύτερο βέβαια είναι τη διάγνωση να την κάνει ο γιατρόςΕύχομαι στο γατάκι σου ό,τι καλύτερο.
Καταρχας σ'ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.Χθες την επιασε τρελη φαγουρα αλλα σημερα σαν να μη συνεβη!!δεν θελω να την παω ακομα στον κτηνιατρο γιατι ειναι φρεσκοχειρουργημενη!αλλα και να μην ξαναδω να ενοχλειται αργοτερα θα την παω για σιγουρα.τα αυτακια της οταν τη βρηκα ηταν πανβρομικα!!και ενας κτηνιατρος της τα 'χε καθαρισει με σκετη στεγνη μπατονετα.δεν ξερω αν αυυτο πρεπει...απο κει και περα εγω δεν μπορω να της τα καθαρισω γιατι δεν καθεται και δεν θελω να την πιεζω πολυ..

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εχει μαυρακια ειναι ψωρα.Ετσι ειχε κι ο δικος μου και του εβαζα κατι σταγονιτσες στα αυτια.ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ του πουλακι μου....Εχεις να τραβηξεις πολυ εκνευρισμο αν πρεπει να της βαλεις σταγονες.Η λυση ειναι να το κανεις οταν κοιμαται.....:cry::cry::cry:
δεν κοιμαται βαθια θα ξυπνησει!!οταν τη ειχα βρει μετα απο λιγο καιρο ειχε ωτιτιδα(ετσι μου 'παν) και της εβαζα κατι σταγονες αλλα μου την κρατουσε αλλος.προχθες που της εβαλα οταν ειχε τη φαγουρα δεν καθοταν αλλα ευτυχως προλαβα και της εβαλα..δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν καθονται.δεν καταλαβαινουν οτι ειναι για το καλο τους??

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μα ουτε κι ο δικος μου καθοταν!Πηγαινα σαν τον κλεφτη οποτε κοιμοταν και μολις επεφτε η μια σταγονα :cry::cry::cry: πεταγοταν πανω τρομαγμενος!Πρεπει να με μισησε πολυ μετα απ'αυτο....δεν κοιμαται βαθια θα ξυπνησει!!οταν τη ειχα βρει μετα απο λιγο καιρο ειχε ωτιτιδα(ετσι μου 'παν) και της εβαζα κατι σταγονες αλλα μου την κρατουσε αλλος.προχθες που της εβαλα οταν ειχε τη φαγουρα δεν καθοταν αλλα ευτυχως προλαβα και της εβαλα..δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν καθονται.δεν καταλαβαινουν οτι ειναι για το καλο τους??![]()

Labrini
Νεοφερμένο μέλος
) ... Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από γάτες και αισθάνομαι ανασφάλεια ... Σε περίπτωση που δεν βρώ τον κτηνίατρο αύριο τι μπορώ να κάνω για να ανακουφίζω το ζωάκι μέχρι να κάνουμε την επίσκεψη? Επίσης διάβασα πιο πάνω ότι η ψώρα δεν είναι κολλητική στους ανθρώπους ... αλλά στα σκυλιά? Έχω κι άλλο κατοικίδιο, μια σκυλίτσα, χωρίς προβλήματα υγείας με την οποία τα πάνε πολύ καλά. Οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε πολύ ... Ελπίζω παρόλα αυτά να έχει γυρίσει ο γιατρός από τις διακοπές του. Ευχαριστώ εκ των υστέρων για τον χρόνο σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Labrini
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Labrini
Νεοφερμένο μέλος
φαίνεται δηλαδή ότι οι πληγίτσες έχουν ίσως μολυνθεί .... Δεν ξέρω τι να κάνω ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Η ψώρα των γατιών δεν έχει καμία σχέση με αυτή των ανθρώπων ούτε κ είναι κολλητική για των άνθρωπο, μιλάμε για δύο διαφορετικές ασθένειες. Όμως καλό ειναι να πας στο γιατρό να κοιτάξει τα αυτάκια της για να λυθεί το προβλήμα (που μπορεί να μην είναι κ τιποτα βέβαια γιατί πολλές φορές κ οι γατούλες ξύνονται όπως κ εμεις χωρίς να υπάρχει κάτι σοβαρό)ψωρα????μου ειπε η μαμα οτι η ψωρα ειναι κολλητικη!!! τα ραμματα ειναι απορροφησιμα.μια χαρα παει αν και εχω την εντυπωση οτι λιγο πιο διπλα απο την τομη εχει δημιουργηθει ενα μικρο εσωτερικο οιδημα, αλλα δεν νομιζω να 'ναι κατι ανησυχητικο!!θα το ρωτησω βεβαια για σιγουρα...ευχαριστω για το ενδιαφερον σου...![]()
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

για την κοπελα τι εχεις να πεις??
Labrini
Νεοφερμένο μέλος

Ο άνθρωπος διέγνωσε ψώρα στα αυτιά (μου έδειξε και στο μικροσκόπιο
). Το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αρκετό να του δημιουργεί αρκετή φαγούρα. Μου έδωσε αγωγή με Surolan και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη εβδομάδα (δεν ξαναπάω στον άλλον
). Όσο για αυτά τα σημάδια και την ξηροδερμία που ανέφερα πιο πριν, μάλλον πρόκειται για μύκητες. Πήρε τριχούλες για να στείλει για καλλιέργεια και σε 10 μέρες θα έχουμε περισσότερα στοιχεία για το τι είναι ακριβώς. Αν δεν είναι μύκητες μπορεί να είναι κάποια αλλεργεία σύμφωνα με τα λεγόμενά του. Πάντως μου είπε να του βάζω κρεμούλα Dactarin μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα και μου είπε ότι αν είναι μύκητες έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτάααα ...ΥΓ. Μου επιβεβαίωσε ότι η ψώρα που έχει το γατί δεν κολλάει στον άνθρωπο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool