galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από χτες το βράδυ σας έχω τρελάνει,το ξέρω...
Αλλά αμάρτησα για το παιδί μου!
Ο Ρίκο έχει ράματα στο τουτό του (ε...τι δεν καταλαβαίνετε; ) και πρέπει να φορέσει κολάρο.
The thing is...πως να του το βάλω;Έχει ιμάντες και εσοχές αλλά...που μπαίνει τι;
Προσπάθησα να του το βάλω με άκρα αποτυχία!
Άντε και τα καταφέρνω,ξεπερνάμε και το θέμα της στεναχώριας (έχει κάνει εγχείρηση,γεμίζει το σπίτι με τσίσα και κακάκια,έχει κακή διάθεση και ζαλίζεται και να τον κάνω και να μοιάζει με την Ελισσάβετ; ),μετά φαγάκι και νερό πως θα φάει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Σίγουρα όμως δεν τον ενοχλεί στο να φάει. Αν θές βάλε ελαφρώς πιο ψηλά από το πάτωμα τα πιατάκια. και χρησιμοποίησε χαμηλο για φαγητό.
Έχει μύτη η γάτα σου έτσι; (οι δικές μου δεν έχουν..) αν έχει θα βολεύτεί..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Θα το κάνω όμως.Ναι είμαστε μακρυμούρηδες!Μια μουσούδα να!Ρε παιδιά....είναι φυσιολογικό που είναι...μεγάλο;Στα βιβλία δείχνουν γάτους με πιο κοντά.Σκέφτομαι να το κόψω(όταν μπει).
prince
Διάσημο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εάν κατάλαβες τίποτα, και έχεις και το ίδιο κολλάρο......

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Α έτσι εξηγείται!Καλώς,θα το δοκιμάσω!Thnx πολύ πολύ!
julia
Διακεκριμένο μέλος
ή μάλλον μπράβο ΣΟΥ!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υπομονη θα περασει.

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Φυσικά το βγάζει!Τον αποτρέπω να πλυθεί εκεί κατω και μου κλαίει.Νιώθει βρώμικος!Νιάουυυυυ
Εδω μια φωτο της Μυρτουλας με κολαρο, μετα την στειρωση της,για να μην τραβαει τα ραμματα.Δεν ειχε κανενα προβλημα με το φαγητο,δεν την εμποδιζε καθολου.Απλα συνεχεια ηθελε να το βγαλει(μια φορα τα καταφερε), ωσπου να περασει εκεινη η βδομαδα και να της βγαλουμε τα ραμματα μαρτυρησαμε ολοι.
Υπομονη θα περασει.
![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool