Κολάρο...Και τώρα;

galateia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Γαλάτεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 213 μηνύματα.
Hello,hello!
Από χτες το βράδυ σας έχω τρελάνει,το ξέρω...
Αλλά αμάρτησα για το παιδί μου!
Ο Ρίκο έχει ράματα στο τουτό του (ε...τι δεν καταλαβαίνετε; ) και πρέπει να φορέσει κολάρο.
The thing is...πως να του το βάλω;Έχει ιμάντες και εσοχές αλλά...που μπαίνει τι;
Προσπάθησα να του το βάλω με άκρα αποτυχία!
Άντε και τα καταφέρνω,ξεπερνάμε και το θέμα της στεναχώριας (έχει κάνει εγχείρηση,γεμίζει το σπίτι με τσίσα και κακάκια,έχει κακή διάθεση και ζαλίζεται και να τον κάνω και να μοιάζει με την Ελισσάβετ; ),μετά φαγάκι και νερό πως θα φάει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξέρω να σε βοηθήσω στο πως θα το βάλεις. Εγώ θα ήμουν ικανή να το τυλίξω γύρω απότο λαιμό και να το πιάσω με συραπτικό...

Σίγουρα όμως δεν τον ενοχλεί στο να φάει. Αν θές βάλε ελαφρώς πιο ψηλά από το πάτωμα τα πιατάκια. και χρησιμοποίησε χαμηλο για φαγητό.

Έχει μύτη η γάτα σου έτσι; (οι δικές μου δεν έχουν..) αν έχει θα βολεύτεί..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τις έχω δει τις δικές σου και ήθελα να τις σχολιάσω κιόλα αλλά το ξέχασα :redface: !Θα το κάνω όμως.
Ναι είμαστε μακρυμούρηδες!Μια μουσούδα να!Ρε παιδιά....είναι φυσιολογικό που είναι...μεγάλο;Στα βιβλία δείχνουν γάτους με πιο κοντά.Σκέφτομαι να το κόψω(όταν μπει).

χμ είναι.... μεγάλο; το κολάρο; ο κτηνίατρος στο έδωσε ή στο πετσοπ; είναι απλά για να τον εμποδίζει να γλυφτεί.. ίσως αν το κουρέψεις (το κολάρο) να μην κάνει καλή δουλειά...

Ναι για να τον εμποδίσει είναι αλλά είναι huuuge!Θα περιμένω μέχρι το απόγευμα που ανοιγει ο γιατρός το ιατρείο να τον ρωτήσω να μου πει και την τοποθέτηση και αν μου δώσει ικανοποιητική απάντηση θα την ποστάρω.Είπαμε,πρέπει να βοηθηθούν και οι επόμενοι!

Αν είναι αυτό που ξέρω.. πρέπει να το συναρμολογήσεις... το κάνεις χωνί, και μετά κάτι πλαστικά απο κάτω τα κάνεις θηλιά.. όσα είναι... μετά περνάς απο μέσα λουράκι για τον λαιμό. Το παίρνεις, το έτοιμο χωνί, περνάς το χέρι απο μέσα και πιάνεις το κεφάλι της γάτας... το φοράς, και μετά του δένεις το λουράκι, για να μην μπορεί να το ξαναβγάλει.

Εάν κατάλαβες τίποτα, και έχεις και το ίδιο κολλάρο......:):hmm:

Αυτό είναι!
Α έτσι εξηγείται!Καλώς,θα το δοκιμάσω!Thnx πολύ πολύ!

Μπράβο μου!!!!!:P ή μάλλον μπράβο ΣΟΥ!!!!!!:up::lol::redface:

Εδω μια φωτο της Μυρτουλας με κολαρο, μετα την στειρωση της,για να μην τραβαει τα ραμματα.Δεν ειχε κανενα προβλημα με το φαγητο,δεν την εμποδιζε καθολου.Απλα συνεχεια ηθελε να το βγαλει(μια φορα τα καταφερε), ωσπου να περασει εκεινη η βδομαδα και να της βγαλουμε τα ραμματα μαρτυρησαμε ολοι.:D
Υπομονη θα περασει.:D

Εμένα όντως είναι πολύ πιο μακρύ!Και μόλις διαπίστωσα ότι είναι και λάθος νούμερο(μου το συνέστησε ο γιατρός!!!).Του είναι πολύ μεγάλο το χωνί και το φτιαξα όσο πιο μικρό γίνεται :(.Φυσικά το βγάζει!
Τον αποτρέπω να πλυθεί εκεί κατω και μου κλαίει.Νιώθει βρώμικος!Νιάουυυυυ

Εδω μια φωτο της Μυρτουλας με κολαρο, μετα την στειρωση της,για να μην τραβαει τα ραμματα.Δεν ειχε κανενα προβλημα με το φαγητο,δεν την εμποδιζε καθολου.Απλα συνεχεια ηθελε να το βγαλει(μια φορα τα καταφερε), ωσπου να περασει εκεινη η βδομαδα και να της βγαλουμε τα ραμματα μαρτυρησαμε ολοι.:D
Υπομονη θα περασει.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back