kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εκτος οτι ηταν αγενεσταστος,ενω μπορουσε με ομορφο τροπο να μου πει δεν θελω να το παρω για τον Α Β λογο,ειχε το θρασσος να περιμενει μπροστα μου στην πιατσα με αναμενη πινακιδα κι εγω να τουρτουριζω απ'το κρυο με εγχειρησμενο ζωακι να ακουμπαει στο παγωμενο τσιμεντο!
Λες και θα με πηγαινε τσαμπα ρε φιλε!
Στην τελικη,ζητα 1 ευρω παραπανω για το ζωακι αν εισαι τοσο κομπλεξαρας.
Οπως και να χει αυτος εχασε,γιατι με πηρε αλλος δεν τον χαλασαν τα 5,50 ευρω που μου πηρε(με αυτα τα λεφτα παω Μαρουσι-Πεντελη στην Αθηνα αλλα anyway) και εχω και τον αριθμο του αμαξιου του και δε νομιζω αυτο που εκανε να επιτρεπεται!
Και να πω οτι ηταν γερος...νεοτατος ηταν γυρω στα 30+.Αλλα φαινεται η ανωμαλια δεν κανει εξερεσεις!
Μας βλεπουν μικρες και φοιτητριες και νομιζουν θα μας κοροιδευουν!Αμ δε!
Θα σε σιγυρισω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
κι εμενα μου ετυχε κατι παρομοιο στο ηρακλειο....με 25αρη τα3ιτζη παρακαλω ο οποιος επεμενε το 2 μηνων γατακι μου να μπει στο πορτ μπαγκαζ!!!τις τελευταιες 2 φορες που ερχομουν απο την κτηνιατρο μου ετυχε περιπου το ιδιο πραγμα..την πρωτη φορα μου ειπε να την βαλω απο πισω και δεν δεκτηκα, και την τελευταια φορα με απερριψαν 2 ταξια και με πηρε ο τριτος στην σειρα γιατι δεν την εβαζα απο πισω!! αλλα ο ταξιτζης που με πηρε κερδισε 1 ευρω εξτρα απο μενα για την εξυπηρετηση που μου εκανε, ετσι για να μαθουν οι υπολοιποι!

δεν μπορειτε αν φανταστειτε τι ακουσε και πλεον οποτε μεταφερω την μικρη μου κραταω παντα τον νομο και ευτυχως (γι' αυτους) δεν μου εχει πει κανεις τιποτα...διαφορετικα κατευ8ειαν 8α πηγαινουμε για μηνυση (γιατι δεν μπορει!!ολο και κατι αναρμοστο 8α μου πει...) και 8α τον καταγγελω αμμεσα στον συλλογο τους!!!

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω πολυ!!!! Θα παρω τηλ! Μπορεις να μου στειλεις το νομο να τον εχω?εδω https://www.mypetz.gr/threads/Ένα-ταξί-ρε-παιδιά.224089/ αναφερει ενα τηλεφωνο καταγγελιων για τα3ιτζηδες οι οποιοι εχουν αναρμοστη συμπεριφορα..δεν 3ερω κατα ποσο τους κανουν τιποτα αλλα ποτε δεν 3ερεις.....![]()
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Εγω τους παιρνω τλφ, τους εξηγω οτι θα εχω σκυλακι η γατακι επιμελως πακεταρισμενο (τα σκυλακια μερικες φορες απλα τα βαζω στη τσαντα μου και τα μουτρακια τους ειναι εξω) και τελειωνει το θεμα. Το ιδανικο ειναι να εχεις μαζι και το βιβλιαριο τους.
φιλικα
φρου
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Υπαρχει και εταιρεια ταξι (οχι πετ-ταξι, ειναι για μικρα ζωακια που μπαινουν σε γατοφορους) την οποια καλεις και με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω σε πανε οπου θελεις χωρις γρινιες και μουρμουρες γιατι απλουστατα το ξερουν.
Εγω τους παιρνω τλφ, τους εξηγω οτι θα εχω σκυλακι η γατακι επιμελως πακεταρισμενο (τα σκυλακια μερικες φορες απλα τα βαζω στη τσαντα μου και τα μουτρακια τους ειναι εξω) και τελειωνει το θεμα. Το ιδανικο ειναι να εχεις μαζι και το βιβλιαριο τους.
φιλικα
φρου

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπαρχει και εταιρεια ταξι (οχι πετ-ταξι, ειναι για μικρα ζωακια που μπαινουν σε γατοφορους) την οποια καλεις και με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω σε πανε οπου θελεις χωρις γρινιες και μουρμουρες γιατι απλουστατα το ξερουν.
φιλικα
φρου
Φρου μου αφου μπορεις και τα δινεις καλα κανεις εσυ

Αλλά απο την στιγμη που και το απλο ταξι ειναι υποχρεωμενο να δεχτει το ζωακι εφοσον ειναι στο κλουβακι δεν βρισκω το λογο ...ειναι πολλα τα 5?
επισης υπαρχουν πετ ταξι στην ΑΘηνα, ενα που ξερω εδω στην Θεσσαλονικη ...στην επαρχια τι γινεται? ανεχονται τον καθε ταριφα?
fru_fru
Δραστήριο μέλος
Απλα ενημερωσα οτι μια στις τοσες αν χρειασθει κανεις ταξι εμενα μου συστησαν τη συγκεκριμενη εταιρεια και τη χρησιμοποιω. Απ οσο ξερω εχει και στην επαρχια παραρτημα και φυσικα δεν ειμαι μετοχος της συγκεκριμενης εταιρειας.
Αυτα.
Φιλικα
φρου
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool