Κομπλεξικός ταξιτζής!

kounelaki

Περιβόητο μέλος

Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα.
Πριν καμια ωρα πηγα να παρω τη γατουλα μου απο το κτηνιατρειο γιατι στειρωθηκε.Ακομη κοιμησμενη,κοιμοταν μεσα στο κλουβακι μεταφορας. Στεκομαι στην πιατσα και περιμενω ταξι.Το πρωτο το πηρε μια ηλικιωμενη κυρια που πηγαινε αντιθετα,οποτε δε βολεβε.Συνεχιζω να περιμενω,βγαζω το μπουφαν μου και τυλιγω το κλουβακι(γιατι κινδυνευουν να παθουν υποθερμια σε αυτην την κατασταση-κι εγω πνευμωνια μετα απ'αυτο
icon_lol.gif
) και τσουπ!να σου ενα ταξι με φωτινη φωτινη πινακιδα,ενδειξη "ελευθερος" και σταματαει στην πιατσα. Κανω να μπω,βλεπει το κλουβακι και μου λεει "αυτο θα μπει πισω!"
icon_eek.gif
Του απανταω:"Δεν υπαρχει περιπτωση,μολις εγχειρηστηκε!Αλλωστε στα ποδια μου θα το εχω,δε θα σας λερωσει τον καναπε!" Και ηντα μου λεει? "Αστο κοπελια,με εχουν παρει κληση!!
icon_eek.gif
icon_evil.gif
" Και συνεχισε να περιμενει μπροστα μου για πελατη ο π@π@ρας,ουτε τσιπα! Τα παιρνω,λεω δεν θα σε αφησω ετσι εσενα εξυπνακια,αφηνω κατω το κουβακι και παω στο πισω μερος του αυτοκινητου επειδηκτικα και γραφω την πινακιδα του στο κινητο! Οπου φυγει φυγει ο ταριφας!
cwaniak.gif

Εκτος οτι ηταν αγενεσταστος,ενω μπορουσε με ομορφο τροπο να μου πει δεν θελω να το παρω για τον Α Β λογο,ειχε το θρασσος να περιμενει μπροστα μου στην πιατσα με αναμενη πινακιδα κι εγω να τουρτουριζω απ'το κρυο με εγχειρησμενο ζωακι να ακουμπαει στο παγωμενο τσιμεντο!
icon_sad.gif

Λες και θα με πηγαινε τσαμπα ρε φιλε!
nerwus.gif

Στην τελικη,ζητα 1 ευρω παραπανω για το ζωακι αν εισαι τοσο κομπλεξαρας.
Οπως και να χει αυτος εχασε,γιατι με πηρε αλλος δεν τον χαλασαν τα 5,50 ευρω που μου πηρε(με αυτα τα λεφτα παω Μαρουσι-Πεντελη στην Αθηνα αλλα anyway) και εχω και τον αριθμο του αμαξιου του και δε νομιζω αυτο που εκανε να επιτρεπεται!
Και να πω οτι ηταν γερος...νεοτατος ηταν γυρω στα 30+.Αλλα φαινεται η ανωμαλια δεν κανει εξερεσεις!
Μας βλεπουν μικρες και φοιτητριες και νομιζουν θα μας κοροιδευουν!Αμ δε!
Θα σε σιγυρισω!!!
cwaniak.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι, εφόσον το κατοικίδιο είναι σε κλουβάκι, δεν επιτρέπεται να σου φερθεί έτσι. Προφανώς έπεσες σε μη φιλόζωο τύπο και καλά θα κάνεις να πάρεις τηλέφωνο για καταγγελία. Εγώ πάντως θυμάμαι, πριν 9,5 χρόνια, όταν είχα βρει τη Μένια και την είχα βάλει μέσα σε μια κούτα, απλά ενημέρωσα τον ταξιτζή που με πήρε ότι στην κούτα υπάρχει γατάκι και να μην ανησυχεί καθόλου. Ο ταξίτζής δεν είχε κανένα πρόβλημα, αρκεί το γατάκι να παρέμενε στην κούτα, όπως και φυσικά έγινε. Τι να πω, στην επαρχία καλό θα ήταν να είχες το τηλέφωνο ενός φιλόζωου και εξυπηρετικού ταξιτζή για ώρα ανάγκης...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τις τελευταιες 2 φορες που ερχομουν απο την κτηνιατρο μου ετυχε περιπου το ιδιο πραγμα..την πρωτη φορα μου ειπε να την βαλω απο πισω και δεν δεκτηκα, και την τελευταια φορα με απερριψαν 2 ταξια και με πηρε ο τριτος στην σειρα γιατι δεν την εβαζα απο πισω!! αλλα ο ταξιτζης που με πηρε κερδισε 1 ευρω εξτρα απο μενα για την εξυπηρετηση που μου εκανε, ετσι για να μαθουν οι υπολοιποι!

τις τελευταιες 2 φορες που ερχομουν απο την κτηνιατρο μου ετυχε περιπου το ιδιο πραγμα..την πρωτη φορα μου ειπε να την βαλω απο πισω και δεν δεκτηκα, και την τελευταια φορα με απερριψαν 2 ταξια και με πηρε ο τριτος στην σειρα γιατι δεν την εβαζα απο πισω!! αλλα ο ταξιτζης που με πηρε κερδισε 1 ευρω εξτρα απο μενα για την εξυπηρετηση που μου εκανε, ετσι για να μαθουν οι υπολοιποι!
κι εμενα μου ετυχε κατι παρομοιο στο ηρακλειο....με 25αρη τα3ιτζη παρακαλω ο οποιος επεμενε το 2 μηνων γατακι μου να μπει στο πορτ μπαγκαζ!!!:down::down::sick::sick:
δεν μπορειτε αν φανταστειτε τι ακουσε και πλεον οποτε μεταφερω την μικρη μου κραταω παντα τον νομο και ευτυχως (γι' αυτους) δεν μου εχει πει κανεις τιποτα...διαφορετικα κατευ8ειαν 8α πηγαινουμε για μηνυση (γιατι δεν μπορει!!ολο και κατι αναρμοστο 8α μου πει...) και 8α τον καταγγελω αμμεσα στον συλλογο τους!!!:D:D:cool:

εδω https://www.mypetz.gr/threads/Ένα-ταξί-ρε-παιδιά.224089/ αναφερει ενα τηλεφωνο καταγγελιων για τα3ιτζηδες οι οποιοι εχουν αναρμοστη συμπεριφορα..δεν 3ερω κατα ποσο τους κανουν τιποτα αλλα ποτε δεν 3ερεις.....:cool::whistle:

εδω https://www.mypetz.gr/threads/Ένα-ταξί-ρε-παιδιά.224089/ αναφερει ενα τηλεφωνο καταγγελιων για τα3ιτζηδες οι οποιοι εχουν αναρμοστη συμπεριφορα..δεν 3ερω κατα ποσο τους κανουν τιποτα αλλα ποτε δεν 3ερεις.....:cool::whistle:
Ευχαριστω πολυ!!!! Θα παρω τηλ! Μπορεις να μου στειλεις το νομο να τον εχω?

Υπαρχει και εταιρεια ταξι (οχι πετ-ταξι, ειναι για μικρα ζωακια που μπαινουν σε γατοφορους) την οποια καλεις και με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω σε πανε οπου θελεις χωρις γρινιες και μουρμουρες γιατι απλουστατα το ξερουν.
Εγω τους παιρνω τλφ, τους εξηγω οτι θα εχω σκυλακι η γατακι επιμελως πακεταρισμενο (τα σκυλακια μερικες φορες απλα τα βαζω στη τσαντα μου και τα μουτρακια τους ειναι εξω) και τελειωνει το θεμα. Το ιδανικο ειναι να εχεις μαζι και το βιβλιαριο τους.
φιλικα
φρου

Υπαρχει και εταιρεια ταξι (οχι πετ-ταξι, ειναι για μικρα ζωακια που μπαινουν σε γατοφορους) την οποια καλεις και με μια επιπλεον χρεωση 5 ευρω σε πανε οπου θελεις χωρις γρινιες και μουρμουρες γιατι απλουστατα το ξερουν.
Εγω τους παιρνω τλφ, τους εξηγω οτι θα εχω σκυλακι η γατακι επιμελως πακεταρισμενο (τα σκυλακια μερικες φορες απλα τα βαζω στη τσαντα μου και τα μουτρακια τους ειναι εξω) και τελειωνει το θεμα. Το ιδανικο ειναι να εχεις μαζι και το βιβλιαριο τους.
φιλικα
φρου
:blink::blink::blink::(:down::down:

φιλικα
φρου

Φρου μου αφου μπορεις και τα δινεις καλα κανεις εσυ :)
Αλλά απο την στιγμη που και το απλο ταξι ειναι υποχρεωμενο να δεχτει το ζωακι εφοσον ειναι στο κλουβακι δεν βρισκω το λογο ...ειναι πολλα τα 5? :down:
επισης υπαρχουν πετ ταξι στην ΑΘηνα, ενα που ξερω εδω στην Θεσσαλονικη ...στην επαρχια τι γινεται? ανεχονται τον καθε ταριφα? :down:

Δεν το ειπα για να με 'προγκηξετε' και φυσικα δεν τα 'εχω΄.

Απλα ενημερωσα οτι μια στις τοσες αν χρειασθει κανεις ταξι εμενα μου συστησαν τη συγκεκριμενη εταιρεια και τη χρησιμοποιω. Απ οσο ξερω εχει και στην επαρχια παραρτημα και φυσικα δεν ειμαι μετοχος της συγκεκριμενης εταιρειας.

Αυτα.
Φιλικα
φρου

λαθος καταλαβες, δεν τα βαλα μαζι σου αλλά με τους ταξιτζιδες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back