Πριν καμια ωρα πηγα να παρω τη γατουλα μου απο το κτηνιατρειο γιατι στειρωθηκε.Ακομη κοιμησμενη,κοιμοταν μεσα στο κλουβακι μεταφορας. Στεκομαι στην πιατσα και περιμενω ταξι.Το πρωτο το πηρε μια ηλικιωμενη κυρια που πηγαινε αντιθετα,οποτε δε βολεβε.Συνεχιζω να περιμενω,βγαζω το μπουφαν μου και τυλιγω το κλουβακι(γιατι κινδυνευουν να παθουν υποθερμια σε αυτην την κατασταση-κι εγω πνευμωνια μετα απ'αυτο
) και τσουπ!να σου ενα ταξι με φωτινη φωτινη πινακιδα,ενδειξη "ελευθερος" και σταματαει στην πιατσα. Κανω να μπω,βλεπει το κλουβακι και μου λεει "αυτο θα μπει πισω!"
Του απανταω:"Δεν υπαρχει περιπτωση,μολις εγχειρηστηκε!Αλλωστε στα ποδια μου θα το εχω,δε θα σας λερωσει τον καναπε!" Και ηντα μου λεει? "Αστο κοπελια,με εχουν παρει κληση!!
" Και συνεχισε να περιμενει μπροστα μου για πελατη ο π@π@ρας,ουτε τσιπα! Τα παιρνω,λεω δεν θα σε αφησω ετσι εσενα εξυπνακια,αφηνω κατω το κουβακι και παω στο πισω μερος του αυτοκινητου επειδηκτικα και γραφω την πινακιδα του στο κινητο! Οπου φυγει φυγει ο ταριφας!
Εκτος οτι ηταν αγενεσταστος,ενω μπορουσε με ομορφο τροπο να μου πει δεν θελω να το παρω για τον Α Β λογο,ειχε το θρασσος να περιμενει μπροστα μου στην πιατσα με αναμενη πινακιδα κι εγω να τουρτουριζω απ'το κρυο με εγχειρησμενο ζωακι να ακουμπαει στο παγωμενο τσιμεντο!
Λες και θα με πηγαινε τσαμπα ρε φιλε!
Στην τελικη,ζητα 1 ευρω παραπανω για το ζωακι αν εισαι τοσο κομπλεξαρας.
Οπως και να χει αυτος εχασε,γιατι με πηρε αλλος δεν τον χαλασαν τα 5,50 ευρω που μου πηρε(με αυτα τα λεφτα παω Μαρουσι-Πεντελη στην Αθηνα αλλα anyway) και εχω και τον αριθμο του αμαξιου του και δε νομιζω αυτο που εκανε να επιτρεπεται!
Και να πω οτι ηταν γερος...νεοτατος ηταν γυρω στα 30+.Αλλα φαινεται η ανωμαλια δεν κανει εξερεσεις!
Μας βλεπουν μικρες και φοιτητριες και νομιζουν θα μας κοροιδευουν!Αμ δε!
Θα σε σιγυρισω!!!