Κονσέρβα κάθε πότε;

Κονσέρβα κάθε πότε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 37)
  • Κάθε μέρα

Ψήφοι: 16 43,2%
  • 3 φορές την εβδομάδα

Ψήφοι: 12 32,4%
  • 2 φορές την εβδομάδα

Ψήφοι: 4 10,8%
  • Μια φορά την εβδομάδα

Ψήφοι: 2 5,4%
  • Πιο αραιά από 1 φορά την εβδομάδα

Ψήφοι: 1 2,7%
  • Δεν δίνω καθόλου

Ψήφοι: 2 5,4%

• Total voters
    37
Η γατοτροφη εχει περισσοτερη πρωτεΐνη απο οτι του σκυλου:) γιατι οι αναγκες των δύο ειδων ειναι διαφορετικες, μικρες περιοδους διατροφης το ενα με τροφη για το αλλο δεν εχει προβλημα αλλα για μεγαλες περιοδοι αντεδυκνειται γιατι στον σκυλο θα προκαλεσει προβλημα στο συκωτι και τα νεφρα και στη γατα πολλα περισσοτερα προβλημτα λογω κακης θρεψης:) οποτε καλυτερα να τρωει ο καθενας τη δικια του εστω και αν της γατας εχει καλυτερη γευση λογω των πρωτεΐνων:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

sorry γιατρε
αλλα εγω δεν νιωθω ομορφα αμα δεν της δωσω κονσερβα,απλα της βαζω μια ποσοτητα σωστη(οσο χρειαζεται)και απο πανω της την καλυπτω με ξηρα,οποτε για να φαει την κονσερβα θα πρεπει να φαει την ξηρα πρωτα,οποτε δεν πιστευω οτι κακομαθαινει ετσι απλα μαθαινει και την κονσερβα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω για τις γατουλες μου παιρνω 3 φακελακια κονσερβα της hill's των 100γρ την εβδομαδα και τρωνε καθε φακελακι μισο-μισο! Λεει ο κτηνιατρος οτι ειναι πολυ καλη ποιοτητα.Και εμενα μου φαινεται απο τη μυρωδια οτι ειναι καλη.
Ειναι????:hmm:

Ανηκει στις υψηλης ποιοτητας τροφες:)

Εμενα ο μικρός τα έχει παίξει.
Εκεί που πέθαινε για κονσέρβα τώρα τρελένετε για κροκέτες .:blink:

Ο δικος μου κτηνιατρος μου εχει πει οτι η ξηρα τροφη ειναι αρκετη..δεν χρειαζετε η γατα μου τιποτα αλλο.Μια hill's ή royal canin ειναι οτι χρειαζετε μια γατα στο μενου της...:)

Ο δικός μου έτσι και τρέφεται αποκλειστικά με ξηρά τροφή στουμπώνει :P για αυτό αναγκαστικά τρώει τουλάχιστον μια κουταλιά της σούπας την ημέρα κονσερβούλα.

Εγώ δεν δίνω καθόλου κονσέρβα....και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα!:)

Εγώ δεν δίνω καθόλου κονσέρβα....και μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα!:)

Ουτε και εγώ.. και πάει κανονικά και μια χαρα!!!

Εγώ του δίνω κάθε 2 μήνες λίγο για να μην τις πετάξω.. και λήξουνε.. :/:

Αλλά ποτέ δεν με έχει πρήξει συγκεκριμένα για κονσέρβα....
Αν του έδινα όμως ΦΥΣΙΚΑ και θα με επριζε... με όσους γιατρους που έχω ρωτήσει.. το ίδιο μου λένε.. ΔΕΝ ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ... :)

Οταν ήταν άρρωστος και ετοιμοθάνατος μέχρι και λεμονάδα, απο φυσικό χυμο λεμόνι ύπιε μονος του!!!!

Αν πεινάσουν... θα φάνε... την κροκέτα και θα πουν και ένα τραγούδι!!! :)

Μπράβο σκληρή γατομαμά μου εσύ...έτσι σε θέλω:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να μη σου πω ότι θα χορέψουν και κλακέτες για να τους τις δώσεις...

Να μη σου πω ότι θα χορέψουν και κλακέτες για να τους τις δώσεις...

:lol::lol::lol::lol:... Δεν ξέρω για κλακέττες..
αλλά στα 2 πόδια ΣΙΓΟΥΡΑ!!! :) :lol::lol:

Ο Τούλης τρώει κονσέρβα μια φορά το μήνα και κάνει και της γάτας τα μούτρα!:mpliaks::mpliaks::mpliaks: Μόνο για τις κροκέτες κάνει σαν τρελλός:blink::blink::blink:

Ο Βικτωράκος μου δεν θέλει ούτε να τη μυρίσει την κονσέρβα! Απο sheba μέχρι schesir, applaws κλπ , έχω δώσει κι αδιαφορεί τελείως το σκασμένο μου! Τελευταία φορά ήταν πριν κανα πεντάμηνο που είχε διάρροια κι έφαγε με όρεξη την i/d της hill's.
Το Τσουρέκι μου ευτυχώς τρώει τα πάντα!
Για κύριο τάισμα έχω ξηρή τροφή, αλλά θέλω να τρώνε και υγρή 1-2 φορές την εβδομάδα, για πρόσληψη υγρών. Τι να κάνω με το Βίκτωρα όμως; Να το αφήσω έτσι; Ή να το πιέσω το θέμα; Δε μπορώ να τον βλέπω να πεινάει όμως:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα Μαρια.:)
Εντυπωση μου κανει,γιατι τα περισσοτερα ζουζουνια,προτιμουν τις κονσερβες απο την ξηρη τροφη.
Εγω θα σου ελεγα να επιμεινεις.Καλο ειναι να τρωνε και υγρη τροφη,και οχι μονο ξηρη.Εγω βασικα την ημερα τους εχω ενα γευμα υγρη τροφη και τα υπολοιπα ξηρη.
Ομως οχι την i/d σε μονιμη βαση,.γιατι ειναι φαρμακευτικη τροφη.Εχεις δοκιμασει τα φακελακια της ρουαγιαλ για στειρωμενα γατακια;Εμενα την λατρευουν.Επισης τους δινω και aplaws,και ενα περιεργο πραγμα,παρολο που οταν τους βραζω εγω κοτοπουλο δεν το τρωνε,την aplaws την καταβροχθιζουν.
Εχεις δοκιμασει να βρασεις εσυ κοτοπουλο(νεροβραστο με ελαχιστο λαδι και ελαχιστο αλατι),μπας και το τρωει ο Βικτωρακος;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Έφη:) Κι εγώ αυτό πιστεύω γιατί καθότι αρσενικός στειρωμένος, πρέπει να προσέχω ένα παραπάνω.
Όταν ήταν μωράκι έτρωγε τα πάντα!κοτόπουλο βραστό με ρυζάκι, μακαρόνια με κιμά, κονσέρβες κλπ.
Όταν όμως ξεκίνησα με την ξηρή τροφή, δεν ξανάφαγε τίποτα από όλα αυτά ούτε καν κοτόπουλο.:( Αν του βάλω κάτι τέτοιο στο πιατάκι το μυρίζει και μετά το "θάβει" με μανία:mad:
ι/δ εννοείται όχι συνέχεια, αλλά θα πάω να πάρω τα φακελάκια της ρουαγιάλ να δούμε.:)

Ναι ρε γμτ,δυστυχως αρκετα γατακια αν συνηθισουν πολυ,την ξηρη τροφη,μετα δυσκολευονται να φανε υγρη.Εμενα ο μπουκακος μου ,ειχε μαθει και αυτος ξηρη τροφη απο μικρος,καποια στιγμη αποφασισα να του δινω και υγρη,την ετρωγε ο κακομοιρης..αλλα μετα την εκανε εμετο,γιατι δεν την ειχε συνηθισει το στομαχι του προφανως.Σιγα σιγα ομως,την ξαναεμαθε,και τωρα ειμαστε μια χαρα.:)
Στο μεταξυ,εμενα ηταν επιτακτη η αναγκη να τρωει και υγρη τροφη,καθως ειναι παρα πολυ αγριος για να του δινεις χαπι στο στομα(αδυνατον να γινει κατι τετοιο),οποτε ο μονος τροπος να του δωσω πχ αντιβιωση,ειναι ανακατεμενη με υγρη τροφη.:/:

Είναι όντως χρήσιμο να τρώνε υγρή τροφή αρκετά συχνά, πχ 2 φορές την εβδομάδα.
Ένα κόλπο θα ήταν να ανακάτευες σταδιακά την ξηρά τροφή - και με το καιρό να μειώνεις την ποσότητα της - με κονσέρβα ώστε να μάθει να τρώει κονσέρβα με τον καιρό.
Συνήθως γίνεται το αντίθετο κόλπο αλλά υποθέτω ότι κι αυτό μπορεί να πετύχει. :)

Σωστό κι αυτό! Είχα ξεχάσει το χάπι, που την τελευταία φορά για να του το δώσω έγινα ριγέ!
Πάντως να προσθέσω, αν καμιά φορά πέσει νερό στο φαγητό από το μπολ του νερού δεν το πλησιάζει πάλι!!! Τι να πω; Δεν του αρέσει η αίσθηση της υγρασίας;

Γιώργο αυτό θα δοκιμάσω μπας και φάει έτσι. Ελπίζω μόνο να μην τρώει τις κροκέτες επιλεκτικά!

Ίσως να πιάσει αυτό το κόλπο.
Μέχρι τώρα πάντως δεν έχω συναντήσει γάτα που να μην της αρέσει η κονσέρβα, η δική μου κοντεύει να με φάει όταν της τη δίνω. :hehe:
Προφανώς ο δικός σου πρέπει να μπει στο βιβλίο Γκίνες! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back