anna 21
Δραστήριο μέλος
Στις ποιοτικές κονσέρβες να προσθέσω τις almo nature (https://www.almonature.co.uk/en_gb/index.cfm/pet-food/gatto/) που δεν τις ήξερα, τις πήρα επειδή ήταν σε προσφορά (0,50 λεπτά η μία, 70-80 γραμμάρια) και λέω ας τις δοκιμάσουμε, αν δε μας κάτσουν τις δίνουμε στα αδεσποτάκια. Λοιπόν είναι ίδιο στυλ με τις schesir, έχουν αυτό το λουκ ανθρώπινου φαγητού, φυσικά δεν είναι σε ζελέ και άλλες τέτοιες αηδίες () και είχαν και ωραία μυρωδιά.
ναι!! και εμεις τις πηραμε χθες και φαινονται οντως πεντανοστιμες! επισης σε προσφορα τις βρηκα σας στελω πμ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα του πήρα δύο γεύσεις απο την applaws για να δοκιμάσει. Οι Schesir μου φάνηκαν ακριβές, δε ξέρω αν η τιμή τους είναι αντίστοιχη της ποιότητάς τους, ίσως κάποια άλλη στιγμή να πάρω και απο δαύτες. Πάντως αύριο θα φάμε κρέας με ρύζι + ξηρά τροφή, οπότε η κονσέρβα πήρε αναβολή για αργότερα![]()
Από πού παίρνεις τις τροφές αν επιτρέπεται (μπορείς να μου στείλεις και πμ); Γιατί τις applaws στα pet shop τις βρίσκω λίγο ακριβότερες από τις schesir, κι έχουν κ πολύ λιγότερα είδη. Θα ήταν ενδιαφέρον να δω επιτέλους ένα μέρος που να μην τις θεωρούν το ύστατο γατοgourmet...

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Παντως κι εγω τις applaws ακριβοτερες τις βρισκω απο τις schesir και σαφως πολυ ακριβοτερες απο τις diamond που τελικα λογω τιμης τις παιρνω συχνωτερα.Από πού παίρνεις τις τροφές αν επιτρέπεται (μπορείς να μου στείλεις και πμ); Γιατί τις applaws στα pet shop τις βρίσκω λίγο ακριβότερες από τις schesir, κι έχουν κ πολύ λιγότερα είδη. Θα ήταν ενδιαφέρον να δω επιτέλους ένα μέρος που να μην τις θεωρούν το ύστατο γατοgourmet...![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος

ΥΓ. Μιά διόρθωση.Σε άσχετο θέμα είχα γράψει πως στο συγκεκριμένο pet-shop η άμμος biokats orange είχε 6.90ευρώ.Έκανα λάθος.6.60ευρώ ήταν η τιμή.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια προσεξτε λιγο γιατι οι applaws και οι schesir δεν ειναι ολες συμπληρωμενες και δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να δινονται καθε μερα! αλλο μια φορα στο τοσο αλλο καθε μερα κονσερβα που δεν ειναι συμπληρωμενη..
Έχω καταμπερδευτεί με τις κονσέρβες. Αν ΔΕΝ είναι συμπληρωμένη, γιατί να μην τη δίνουμε κάθε μέρα;
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Κατι δεν εχω καταλαβει καλα, τι εννοεις συμπληρωμενη;παιδια προσεξτε λιγο γιατι οι applaws και οι schesir δεν ειναι ολες συμπληρωμενες και δεν ξερω κατα ποσο πρεπει να δινονται καθε μερα! αλλο μια φορα στο τοσο αλλο καθε μερα κονσερβα που δεν ειναι συμπληρωμενη..
Milve
Νεοφερμένο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ηλία νομίζω ότι μάλλον κάτι έχει μπερδευτεί με τις Schesir: 1,60 κάνει συνήθως το μεγάλο τους μέγεθος που είναι σε κυλινδρικό κουτί (που είναι όμως 140 gr, δηλ πιο μικρό από το αντίστοιχο μεγάλο της Applaws που είναι 156 gr), το μικρό τους μέγεθος κάνει γύρω στο 1 eur (ενώ το αντίστοιχο της Applaws συνήθως 1,20). Γιατί αν έχει το μικρό της Schesir 1,60 είναι σκέτη κλεψιά...καλύτερα να τα ταϊζουμε χαβιάρι κάθε μέρα (άσχετο, οι γάτες τρώνε χαβιάρι;...
Hlianna
Διάσημο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μολις βγαλουν δοντακια, δηλαδη οταν ειναι περιπου ενος μηνος, μπορουν ανετα να τρωνε και κονσερβα και ξηρη τροφη.Έχω μια απορία... Από ποια ηλικία και μετά μπορεί μια γάτα να φάει κονσέρβα???
Υποθετω οτι εφοσον βρωμοκοπαει ψαριλα θα το τρωνε, το θεμα ειναι οτι αυτο το πραγμα ειναι λυσσα και δεν κανει να το τρωνε. Μαγνησιο και νατριο ειναι τα δυο συστατικα που πρεπει να αποφευγουμε στα γατια μας.(άσχετο, οι γάτες τρώνε χαβιάρι;...

Τώρα κάτι άλλο. Εσείς μειώνεται στο μισό τη ξηρά τροφή όταν τρώει επιπλέον είτε σπιτικό φαγητό είτε κονσέρβα ? Όχι συγκεκριμένα, κατά κανόνα ρωτάω. Δηλαδή με 72γρ. Royal Canin Neutered Young Μale που τρώει καθημερινά, σήμερα που του έδωσα ρύζι με κρέας ( περίπου 3, 4 κουταλιές της σούπας ) έκανα καλά που έφαγε το 1/2 της ξηράς τροφής ?
Με τα 70γρ της Αpplaws πχ, πάλι στα μισά να κόψω την άλλη ? Εσείς πως το υπολογίζετε ?
ΥΓ: Μόνο 72 γρ τρώει; Του φτάνουν; Πόσα κιλά είναι ο Ντάφυ;
Εγώ δίνω αυτή τη στιγμή στα δικά μου 80γρ kitten (sterilized δεν είχα βρει και περιμένω από βδομάδα σε τοπικό πετ σοπ που παρήγγειλα) παρόλο που η συσκευασία λέει από 6 μηνών και πάνω (ανεξαρτήτων κιλών-αξιοπερίεργο, έτσι; ) σταθερά 70γρ. Παρ' όλα αυτά δε μου παχαίνουν, ειδικά ο Ορφέας και πιο ξεφούσκωτος είναι, μάλλον επειδή παίρνει μπόι!! 
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τόσο μεγάλη μείωση; Στα 35 γρ; Κάπως λίγο μου ακούγεται... Δεν ξέρω βέβαια κιόλας. Εγώ επειδή τώρα τους δίνω μια φορά τη βδομάδα, δε μειώνω καθόλου την τροφή ούτε εκείνη τη μέρα. Βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να δίνω συχνότερα, οπότε σε αυτή την περίπτωση ίσως πρέπει να πάρω κάποια μέτρα...
ΥΓ: Μόνο 72 γρ τρώει; Του φτάνουν; Πόσα κιλά είναι ο Ντάφυ;Εγώ δίνω αυτή τη στιγμή στα δικά μου 80γρ kitten (sterilized δεν είχα βρει και περιμένω από βδομάδα σε τοπικό πετ σοπ που παρήγγειλα) παρόλο που η συσκευασία λέει από 6 μηνών και πάνω (ανεξαρτήτων κιλών-αξιοπερίεργο, έτσι
σταθερά 70γρ. Παρ' όλα αυτά δε μου παχαίνουν, ειδικά ο Ορφέας και πιο ξεφούσκωτος είναι, μάλλον επειδή παίρνει μπόι!!
![]()
Η αλήθεια είναι ότι όσο είναι μικρά κι αναπτύσσονται ακόμη, τους παίρνει να τρώνε κ λίγο παραπάνω. Ψιτ, καιρός ν'αλλάξεις το ότι έχεις 1 γάτα...2 έχεις, άντε μην το πάρει είδηση ο Ορφέας κ διαμαρτυρηθεί στο animal action!

Τόσο μεγάλη μείωση; Στα 35 γρ; Κάπως λίγο μου ακούγεται... Δεν ξέρω βέβαια κιόλας. Εγώ επειδή τώρα τους δίνω μια φορά τη βδομάδα, δε μειώνω καθόλου την τροφή ούτε εκείνη τη μέρα. Βέβαια μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να δίνω συχνότερα, οπότε σε αυτή την περίπτωση ίσως πρέπει να πάρω κάποια μέτρα...
ΥΓ: Μόνο 72 γρ τρώει; Του φτάνουν; Πόσα κιλά είναι ο Ντάφυ;Εγώ δίνω αυτή τη στιγμή στα δικά μου 80γρ kitten (sterilized δεν είχα βρει και περιμένω από βδομάδα σε τοπικό πετ σοπ που παρήγγειλα) παρόλο που η συσκευασία λέει από 6 μηνών και πάνω (ανεξαρτήτων κιλών-αξιοπερίεργο, έτσι
σταθερά 70γρ. Παρ' όλα αυτά δε μου παχαίνουν, ειδικά ο Ορφέας και πιο ξεφούσκωτος είναι, μάλλον επειδή παίρνει μπόι!!
![]()
O Daffy πρίν δέκα μέρες έγινε 10μηνών και είναι 5 1/2 κιλά. Στη δοσολογία της τροφής του γράφει 5kg = 68 gr και 6Kg = 77 gr
Του βάζω κάτι ανάμεσα , αλλά με φειδώ. Όταν όμως τρώει και σπιτικό φαγητό ( μη νομίζετε τίποτα το ιδιαίτερο , ανάλατο νερόβραστο κρέας με ρύζι και μιά κουταλιά ελαιόλαδο ( το λάδι σολωμού το έχω για τη ξηρά τροφή ),(πολλές παρενθέσεις άνοιξα) ) ή κονσερβούλα δε πρέπει να κόψω ? Είναι πολλά τα μισά ?
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Tί να σας πώ τώρα ρε παιδιά ?! Δε ξέρω. Μπήκα λίγο φουριόζος εκείνη τη μέρα και δεν είχα χρόνο να το ψάξω. Τις μικρές Schesir της είχε περιτυλιγμένες με χαρτονάκι και δεν είδα γραμμάρια , ενώ οι Applaws ήταν μόνο η κονσέρβα και το διάβαζα ευκολότερα. Έτσι κι αλλιώς λόγω της μεγάλης ποικιλίας που έχει θα ξαναπάω οπότε θα σας ενημερώσω. Αυτή τη φορά λεπτομερέστερα8).
Τελικά είχατε δίκιο. Οι μικρές Schesir έχουν 1 ευρώ και οι Applaws 1,20.
( Και γώ τώρα του έχω πάρει απο 3 διαφορετικές γεύσεις στη κάθε μία ! Αύριο θα δοκιμάσουμε, ελπίζω να του αρέσουν )
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
) και είχαν και ωραία μυρωδιά.