Κορίνα: γατούλα 2,5 μηνών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

elinor5

Νεοφερμένο μέλος

Η elinor5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 50 μηνύματα.
Ένα μικρό γατάκι λευκό με βρετανικό γκρι τρίχωμα βρέθηκε μοναχούλι, αρρωστούλι και να πεθαίνει της πείνας. Μέσα σε λίγες μέρες φροντίδας άνθισε μια υπέροχη ομορφιά και καλοσύνη. Σχεδόν 2,5 μηνών απέκτησε αμέσως σπιτικούς τρόπους και προσαρμόστηκε στη μεγάλη μας οικογένεια. Κάθεται διακριτικά στη αγκαλιά μας, χουρχουρίζει συνέχεια, μας κοιτάει μέσα στα μάτια και τρίβεται στα χέρια μας για χαδάκια. Ήδη όμως έχουμε αρκετά ζωάκια κι η μικρή Κορίνα χρειάζεται ένα δικό της σπιτικό με αγάπη και υπευθυνότητα για μια ζωή. Τηλ. 6973689833 & 2106854824, e-mail: loucat14@hotmail.com, Λουκία (Χαλάνδρι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Korina.jpg
    Korina.jpg
    45,8 KB · Εμφανίσεις: 67
Τι καλη που ειναι!!! Καλη τυχη μικρη μου ομορφια!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πανεμορφη!!! Ευχομαι να βρει συντομα ενα σπιτακι!

Μακαρι τωρα να βρισκετε στο δικο της σπιτακι.

Καλή τύχη στη ψυχούλα και από εμάς!

Υιοθετήθηκε και το Κορινάκι!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τελεια!!!!!:clapup::clapup::clapup:
ΥΓ..Λουκια μου..οταν δινονται..και οποτε θελεις..μπορεις να κλειδωνεις και εσυ την αγγελια που εβαλες..απο τα εργαλεια θεματων,ψηλα ..επανω απο το 1ο ποστ.Αλλιως..μπορεις να μου στελνεις πμ να στις κλειδωνω εγω..:)

Πολύ χάρηκα!!!!!!
Μου έφτιαξες τη μέρα με τα ευχάριστα νέα!

Μπραβο!!!!!!!! Το καλυτερο δωρο που θα μπορουσε να εχει για Χριστουγεννα!!!!!!:D

Παιδιά , δε θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά κατά 90% επιστρέφεται σήμερα!!!!!!!! Λεπτομέρειες από αύριο!!!

Κριμα... Μα τι εγινε? Δεν την θελουν την γατουλα?

Θα σαλτάρω :(
Θέλω λεπτομέρειες.

Όχι!!!!!!!!!!! Επεστράφη χθες το απόγευμα!!!!!! Γιατί;
Όχι γιατί γρατσουνούσε!!! (το γατάκι αυτό σαν να μην έχει νυχάκια!!)
Όχι γιατί έκανε ζημιές!!!!! (δεν έχει κάνει ποτέ!!!!)
Όχι γιατί λέρωνε εκτός άμμου!!! (ούτε αυτό συνέβη)
Αλλά γιατί;;;;;;;;;
Γιατί δεν καθότανε αρκετή ώρα στην αγκαλιά, γατάκι μόλις 4 μέρες σε νέο περιβάλλον και με ξένους ανθρώπους!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω....αδυνατω να το πιστεψω!!!!!!!!!!!!!!:confused::confused::confused:...ερε ξυλο που παει χαμενο...

Απλά μερικοί δεν ξέρουν τι θέλουν!!!!! Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους καταλάβω όλους από την αρχή!!!!!!!!!!!!!!!

Έλεος!!!!!!!!!!
Είμαι το λιγότερο, θυμωμένη.-

Τα γατάκια, αντίθετα από ότι πιστεύουν μερικοί, δεν τρελαίνονται για αγκαλιές: Έρχονται και σου δείχνουν αυτά την αγάπη τους σιγά σιγά:
Όταν αρχίσει να σε μαθαίνει, θα σε αγαπήσει και θα κάθεται μαζί σου όλο και περισσότερο. Όταν έρθει το γατάκι μόνο του, δε βοηθάει σε τίποτα
να το κρατήσεις κι άλλο με το ζόρι.
Την αρχή την εκβιάζω κι εγώ πολλές φορές: εννοώ ότι το πιάνω ακόμα κι αν δε θέλει, το χαΪδεύω λίγο, του μιλάω γλυκά, για να καταλάβει ότι δεν έχει να φοβάται τίποτα από μένα και μετά το αφήνω να με προσεγγίσει σιγά σιγά: Όταν φέρεσαι καλά σε ένα γατάκι, θα σε λατρέψει, αλλά όχι από τις πρώτες 3 μέρες..... απαραίτητα! Και στην ηλικία 3-5 μηνών αρχίζει να γίνεται πιο καχύποπτο και να θέλει περισσότερο το παιχνίδι, από τις αγκαλιές, οπότε κρύβεται και παίζει συνέχεια και εσένα σε έχει λίγο χεσ....νο! Την ώρα του χουζουρέματός του θα θυμηθεί πάλι ότι είναι μωρό και είναι η καλύτερη ώρα για χάδια!!!!!!!
Μεγαλώνοντας πιο πολύ θα χουζουρεύει παρά θα παίζει, οπότε μπορεί να κάθεται στην αγκαλιά σου όλη μέρα, σε σημείο που να το διώχνεις εσύ για να μπορείς να αναπνεύσεις!!!!!!!!!

Δεν το πιστευω... Επειδη δεν καθοταν να το χαιδεψουν και αυτοι το θεωρησαν αγριο... Ελεος....:confused:

Δεν το θεώρησαν άγριο, απλά δεν καθόταν τόσο όσο θα ήθελαν, ούτε τις ώρες που αυτοί ήθελαν.

Ελεος...

Και νέες φωτογραφίες του Κορινακίου, που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου το πουλάκι μου!!!!!

Συνημμένα

• Εικόνα0352.jpg
    Εικόνα0352.jpg
    199,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Εικόνα0353.jpg
    Εικόνα0353.jpg
    183 KB · Εμφανίσεις: 34
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back