Γωγω
Δραστήριο μέλος
Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεωφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις.Τι θα κάνεις;[FONT="]
[/FONT]
Η ερώτηση αυτή είχε τεθεί στους υποψηφίους για να προσληφθούν σε μια επιχείρηση. Προσελήφθη τελικά ένας που απάντησε.... πως..?
για να σας ακουσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Μετα θα αφησω και τον αντρα των ονειρων λιγο παρακατω (σε πιατσα ταξι) και θα συνεχισω μονη μου!
chica
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
) περνει τη γιαγια και το γιατρο, περνω και εγω τον θεο και ολοι ειμαστε happy.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
memy
Νεοφερμένο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

siam
Νεοφερμένο μέλος
και προσθέτω... ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα έρθει και το λεωφορείοΘα δώσω το αυτοκίνητο μου στο γιατρό να πάει την ηλικιωμένη κυρία στο κοντινότερο νοσοκομείο, του έχω εμπιστούνη άλλωστε αφού μου έσωσε τη ζωή. Εγώ θα μείνω στη στάση να κρατήσω παρέα στον άνδρα των ονείρων μου

χριστινα
Διάσημο μέλος
ας παει την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο με το αυτοκινητο και μετα ως τζεντελμαν θα επιστεψει να με παρει(για να ειναι ο ιδανικός αντρας θα πρεπει να το κανει). Ή διαφορετικα ο αντρας των ονειρων μου που ειναι γιατρος ειναι και τοσο καλος γιατρός που δεν χρειαζεται να την παει στο νοσοκομειο. Την σωζει επι τοπου κι εγώ απλα παρακολουθώ και κανενας δεν παιρνει το αυτοκίνητο 
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παλι θα εδινα το αυτοκινητο στο γιατρο να παει την γιαγια για να την σωσει κ θα επερνα ταξι χωρις τον παιδαρο γιατι αυτος χωρις αμαξι δεν λεει

Ismini
Διάσημο μέλος
Γωγω
Δραστήριο μέλος
Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεωφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις.Τι θα κάνεις;[FONT="]
[/FONT]
Η ερώτηση αυτή είχε τεθεί στους υποψηφίους για να προσληφθούν σε μια επιχείρηση. Προσελήφθη τελικά ένας που απάντησε.... πως..?
για να σας ακουσω...

and the winner...is...
aspasiapef!!!!!!!
Θα δώσω το αυτοκίνητο μου στο γιατρό να πάει την ηλικιωμένη κυρία στο κοντινότερο νοσοκομείο, του έχω εμπιστούνη άλλωστε αφού μου έσωσε τη ζωή. Εγώ θα μείνω στη στάση να κρατήσω παρέα στον άνδρα των ονείρων μου. Είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε πολλά να πούμε και να κάνουμε!!!....![]()
![]()
![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νενικήκαμεν!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool