Κουίζ...

Γωγω

Δραστήριο μέλος

Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 459 μηνύματα.
Θα το αφησω μια βδομαδα, και μετα θα σας πω την "ορθη λύση"..

Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεωφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις.Τι θα κάνεις;[FONT=&quot]
[/FONT]

Η ερώτηση αυτή είχε τεθεί στους υποψηφίους για να προσληφθούν σε μια επιχείρηση. Προσελήφθη τελικά ένας που απάντησε.... πως..?
για να σας ακουσω...:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον αντρα των ονειρων μου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα παρω τον "αντρα των ονειρων" και θα αφησω το γιατρο να σωσει την ετοιμοθανατη γυναικα.
Μετα θα αφησω και τον αντρα των ονειρων λιγο παρακατω (σε πιατσα ταξι) και θα συνεχισω μονη μου!

κι εγώ τον άνδρα των ονείρων μου επιλέγω...μια φορά θα μου δοθεί η ευκαιρία...!:inlove:

Μαλλον η εταιρεια δεν ηξερε το ανεκδοτο πως χωρανε δεκα ελεφαντες σ ενα φολκσβαγεν...;) :P

Σταματαω λιγο πιο κατω, περνω τηλ ενα ασθενοφορο (h vodafone εχει καλη καλυψη παντου εκτος απο Πτολεμαιδα:P ) περνει τη γιαγια και το γιατρο, περνω και εγω τον θεο και ολοι ειμαστε happy.:up:

Παιδιά συγνώμη, εγώ θα έπαιρνα τη γιαγιά (και μετά θα ξαναγύρναγα μπας και είναι εκεί ακόμα ο έρωτας!!!)

Θα δώσω το αυτοκίνητο μου στο γιατρό να πάει την ηλικιωμένη κυρία στο κοντινότερο νοσοκομείο, του έχω εμπιστούνη άλλωστε αφού μου έσωσε τη ζωή. Εγώ θα μείνω στη στάση να κρατήσω παρέα στον άνδρα των ονείρων μου. Είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε πολλά να πούμε και να κάνουμε!!!....;) ;) ;)

αν ειναι για υποψηφιο Τον Γιατρο. αν ειναι σκετο χωρις υποψηφιοτητα για προσληψη τον ερωτα

Θα έδινα ακριβώς την ίδια απάντηση με την Ασπασία! Όπως το διάβαζα το είχα ήδη σκεφτεί και κατεβαίνοντας είδα ότι κι η Ασπασία είχε γράψει ακριβώς το ίδιο!!!! Μπράβο ταύτιση πνεύματος!!!

Κι εγώ θα έμενα με τον παίδαρο στη στάση και θα έδινα το αμάξι στον γιατρό.:D

Εγω ξερω την απαντηση....:P

Θα δώσω το αυτοκίνητο μου στο γιατρό να πάει την ηλικιωμένη κυρία στο κοντινότερο νοσοκομείο, του έχω εμπιστούνη άλλωστε αφού μου έσωσε τη ζωή. Εγώ θα μείνω στη στάση να κρατήσω παρέα στον άνδρα των ονείρων μου
και προσθέτω... ούτως ή άλλως αργά ή γρήγορα θα έρθει και το λεωφορείο:happy:

Ο αντρας των ονειρων μου που ειναι γιατρος :) ας παει την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο με το αυτοκινητο και μετα ως τζεντελμαν θα επιστεψει να με παρει(για να ειναι ο ιδανικός αντρας θα πρεπει να το κανει). Ή διαφορετικα ο αντρας των ονειρων μου που ειναι γιατρος ειναι και τοσο καλος γιατρός που δεν χρειαζεται να την παει στο νοσοκομειο. Την σωζει επι τοπου κι εγώ απλα παρακολουθώ και κανενας δεν παιρνει το αυτοκίνητο :)

εγω παλι θα εδινα το αυτοκινητο στο γιατρο να παει την γιαγια για να την σωσει κ θα επερνα ταξι χωρις τον παιδαρο γιατι αυτος χωρις αμαξι δεν λεει

εγω παλι θα εδινα το αυτοκινητο στο γιατρο να παει την γιαγια για να την σωσει κ θα επερνα ταξι χωρις τον παιδαρο γιατι αυτος χωρις αμαξι δεν λεει
:lol: :lol:

ΤΕΛΙΚΑ ποια ειναι η απαντηση?

and the winner...is...

Είναι μια κρύα, χειμωνιάτικη νύχτα, φυσάει και έχει καταιγίδα. Καθώς οδηγείς το διθέσιο αυτοκίνητο σου κάπου στην ερημιά περνάς μπροστά από μια στάση. Περιμένουν το λεωφορείο 3 άνθρωποι: Μια ηλικιωμένη γυναίκα που φαίνεται να είναι ετοιμοθάνατη, ένας γιατρός που σου είχε σώσει τη ζωή παλιά και ο/η άντρας/γυναίκα των ονείρων σου. Το αυτοκίνητο σου είναι διθέσιο και πρέπει να επιλέξεις ποιόν θα πάρεις.Τι θα κάνεις;[FONT=&quot]
[/FONT]

Η ερώτηση αυτή είχε τεθεί στους υποψηφίους για να προσληφθούν σε μια επιχείρηση. Προσελήφθη τελικά ένας που απάντησε.... πως..?
για να σας ακουσω...:):):)

and the winner...is...
aspasiapef!!!!!!!

Θα δώσω το αυτοκίνητο μου στο γιατρό να πάει την ηλικιωμένη κυρία στο κοντινότερο νοσοκομείο, του έχω εμπιστούνη άλλωστε αφού μου έσωσε τη ζωή. Εγώ θα μείνω στη στάση να κρατήσω παρέα στον άνδρα των ονείρων μου. Είμαι σίγουρη ότι θα βρούμε πολλά να πούμε και να κάνουμε!!!....;) ;) ;)

:up: :up: :up: :up: :up: :up:
Νενικήκαμεν!!!!

Me too:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back