MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:07 Ο MAYROULIS: #381 25-03-12 15:07 η θεία μου τα βάφει βάζοντάς τα σε καλτσόν και για να κάνει σχέδια πάνω, βάζει ένα φύλλο μες το καλτσόν. εμείς δεν βάφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:08 Η kate.m έγραψε: #382 25-03-12 15:08 Εμείς βάφαμε πάντα κάποια κόκκινα με τα οποία τσουγκρίζαμε και μπορεί να βάφαμε και λίγα χρωματιστά, ή κολλούσαμε πάνω στα κόκκινα ειδικά αυτοκόλλητα με κοτοπουλάκια, κουνελάκια, λουλουδάκια κλπ. Χαριτωμένα ήταν.. Κάποιες φορές που είχαμε πολύ κέφι τα ζωγραφίζαμε και με το χέρι.. Σιχαίνεσαι να τα τρως ή να τα βάφεις? Και δεν τσουγκρίζετε? Ντροπή! Και φυσικά φτιάχναμε κουλουράκια και τσουρέκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #383 25-03-12 15:11 Πωπω,λατρευω τα μερη που βρισκονται κοντα στην Καρδιστα.Ολη εκεινη την περιοχη!Ειναι πανεμορφη!! Ειδικα εκεινο το σημειο στην Πυλη,που ξαφνικα μπαινεις αναμεσα στα βουνα και τα λαγκαδια,και εχει το ποταμι με τα πλατανια,ειναι ΘΕΕΙΚΟ!!Δεν ξερω αν καταλαβες Ευτυχια για ποιο μερος σου μιλαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:22 Η kate.m έγραψε: #384 25-03-12 15:22 Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα imagesCASV2Y6Y.jpg 7,5 KB · Εμφανίσεις: 46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:24 Η Πουπουλίνα: #385 25-03-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από kate.m: Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:11 Η Gianduia7: #386 25-03-12 19:11 Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η θεία μου τα βάφει βάζοντάς τα σε καλτσόν και για να κάνει σχέδια πάνω, βάζει ένα φύλλο μες το καλτσόν. εμείς δεν βάφουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:08 Η kate.m έγραψε: #382 25-03-12 15:08 Εμείς βάφαμε πάντα κάποια κόκκινα με τα οποία τσουγκρίζαμε και μπορεί να βάφαμε και λίγα χρωματιστά, ή κολλούσαμε πάνω στα κόκκινα ειδικά αυτοκόλλητα με κοτοπουλάκια, κουνελάκια, λουλουδάκια κλπ. Χαριτωμένα ήταν.. Κάποιες φορές που είχαμε πολύ κέφι τα ζωγραφίζαμε και με το χέρι.. Σιχαίνεσαι να τα τρως ή να τα βάφεις? Και δεν τσουγκρίζετε? Ντροπή! Και φυσικά φτιάχναμε κουλουράκια και τσουρέκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #383 25-03-12 15:11 Πωπω,λατρευω τα μερη που βρισκονται κοντα στην Καρδιστα.Ολη εκεινη την περιοχη!Ειναι πανεμορφη!! Ειδικα εκεινο το σημειο στην Πυλη,που ξαφνικα μπαινεις αναμεσα στα βουνα και τα λαγκαδια,και εχει το ποταμι με τα πλατανια,ειναι ΘΕΕΙΚΟ!!Δεν ξερω αν καταλαβες Ευτυχια για ποιο μερος σου μιλαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:22 Η kate.m έγραψε: #384 25-03-12 15:22 Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα imagesCASV2Y6Y.jpg 7,5 KB · Εμφανίσεις: 46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:24 Η Πουπουλίνα: #385 25-03-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από kate.m: Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:11 Η Gianduia7: #386 25-03-12 19:11 Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς βάφαμε πάντα κάποια κόκκινα με τα οποία τσουγκρίζαμε και μπορεί να βάφαμε και λίγα χρωματιστά, ή κολλούσαμε πάνω στα κόκκινα ειδικά αυτοκόλλητα με κοτοπουλάκια, κουνελάκια, λουλουδάκια κλπ. Χαριτωμένα ήταν.. Κάποιες φορές που είχαμε πολύ κέφι τα ζωγραφίζαμε και με το χέρι.. Σιχαίνεσαι να τα τρως ή να τα βάφεις? Και δεν τσουγκρίζετε? Ντροπή! Και φυσικά φτιάχναμε κουλουράκια και τσουρέκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:11 Η Πουπουλίνα: #383 25-03-12 15:11 Πωπω,λατρευω τα μερη που βρισκονται κοντα στην Καρδιστα.Ολη εκεινη την περιοχη!Ειναι πανεμορφη!! Ειδικα εκεινο το σημειο στην Πυλη,που ξαφνικα μπαινεις αναμεσα στα βουνα και τα λαγκαδια,και εχει το ποταμι με τα πλατανια,ειναι ΘΕΕΙΚΟ!!Δεν ξερω αν καταλαβες Ευτυχια για ποιο μερος σου μιλαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:22 Η kate.m έγραψε: #384 25-03-12 15:22 Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα imagesCASV2Y6Y.jpg 7,5 KB · Εμφανίσεις: 46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:24 Η Πουπουλίνα: #385 25-03-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από kate.m: Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:11 Η Gianduia7: #386 25-03-12 19:11 Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πωπω,λατρευω τα μερη που βρισκονται κοντα στην Καρδιστα.Ολη εκεινη την περιοχη!Ειναι πανεμορφη!! Ειδικα εκεινο το σημειο στην Πυλη,που ξαφνικα μπαινεις αναμεσα στα βουνα και τα λαγκαδια,και εχει το ποταμι με τα πλατανια,ειναι ΘΕΕΙΚΟ!!Δεν ξερω αν καταλαβες Ευτυχια για ποιο μερος σου μιλαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:22 Η kate.m έγραψε: #384 25-03-12 15:22 Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα imagesCASV2Y6Y.jpg 7,5 KB · Εμφανίσεις: 46 Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:24 Η Πουπουλίνα: #385 25-03-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από kate.m: Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:11 Η Gianduia7: #386 25-03-12 19:11 Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 15:24 Η Πουπουλίνα: #385 25-03-12 15:24 Αρχική Δημοσίευση από kate.m: Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:11 Η Gianduia7: #386 25-03-12 19:11 Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kate.m: Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!! Click για ανάπτυξη... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:11 Η Gianduia7: #386 25-03-12 19:11 Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατάλαβα πολύ καλά Εφη,εκει κοντα είμαστε και εμεις,μέσα στους κέδρους και πάνω απο το ποτάμι! Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!! Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό! και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:48 Ο MAYROULIS: #387 25-03-12 19:48 πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάει και σε αγώνες; νόμιζα πως απλώς της άρεσε το ποδήλατο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 25 Μαρτίου 2012 στις 19:50 Η Gianduia7: #388 25-03-12 19:50 πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m Εκκολαπτόμενο μέλος Η kate.m αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βάρη (Αττική). Έχει γράψει 235 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 00:27 Η kate.m έγραψε: #389 26-03-12 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!! Click για ανάπτυξη... Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 14:37 Η sourikata80: #390 26-03-12 14:37 συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συγγνώμη που επεμβαίνω στο άσχετο, αλλά η Κάλλια είναι κάποια από εδώ μέσα? πρωταθλήτρια είναι?? αλήθεια? ποδήλατο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 19:31 Η Kalliastar: #391 26-03-12 19:31 Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!! Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει . (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2012 στις 20:11 Η Πουπουλίνα: #392 26-03-12 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kalliastar: Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση" Γενικά σας ευχαριστώ πολύ!!! Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα) Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα... . Click για ανάπτυξη... Μπραβο Καλλια μου!!! Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gogo Valentinou Νεοφερμένο μέλος Η Γωγω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 13:59 Η Gogo Valentinou: #393 27-03-12 13:59 Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 15:52 Η Πουπουλίνα: #394 27-03-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gogo Valentinou: Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα. Click για ανάπτυξη... Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου. Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 16:36 Η Selina Kyle: #395 27-03-12 16:36 Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλοσώρισες Γωγώ!! Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 27 Μαρτίου 2012 στις 21:30 Η Gianduia7: #396 27-03-12 21:30 Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σου Γωγω!!περιμένουμε να δούμε φωτο του Βαλεντίνου σύντομα!!Πόσο είναι ηλικιακα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar Διάσημο μέλος Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 07:55 Η Kalliastar: #397 28-03-12 07:55 Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βαλεντίνος??? Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!! Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 12:33 Ο Lord Kratos: #398 28-03-12 12:33 Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλώς όρισες Γωγώ! Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sourikata80 Νεοφερμένο μέλος Η Ιφιγένεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 85 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 13:34 Η sourikata80: #399 28-03-12 13:34 να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 28 Μαρτίου 2012 Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 19 20 21 22 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 20 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
να ρωτησω διότι τό έχω απορία τόσο καιρό! αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω. στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων. αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα! αα! καλώς ήρθες Γωγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 28 Μαρτίου 2012 στις 15:30 Η Selina Kyle: #400 28-03-12 15:30 Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιφιγένεια μου, θα πας στη περιοχή Οι γάτες μου για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.