MAYROULIS
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σιχαίνεσαι να τα τρως ή να τα βάφεις? Και δεν τσουγκρίζετε? Ντροπή!

Και φυσικά φτιάχναμε κουλουράκια και τσουρέκια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ειδικα εκεινο το σημειο στην Πυλη,που ξαφνικα μπαινεις αναμεσα στα βουνα και τα λαγκαδια,και εχει το ποταμι με τα πλατανια,ειναι ΘΕΕΙΚΟ!!Δεν ξερω αν καταλαβες Ευτυχια για ποιο μερος σου μιλαω.

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να και μια αστεία εναλλακτική ιδέα!!!![]()
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....παρα πολυ μου αρεσει!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Γενικά σε αυτά τα μέρη φεύγουμε με τα ποδηλατα για ώρες και φυσικά για ποδήλατο γυρω απο τη λίμνη Πλαστηρα!!
Σιχαίνομαι τα βαμμένα αβγα!Αν μου ζητησουν στο τραπέζι να τσουγκρισω μπορει και να το κάνω,αλλιώς δεν μου λέει τίποτα αυτό!

και τώρα που είπα ποδήλατο,η Καλλια έτρεχε ένα αγώνα 92 χλμ το Σκ,Καλάβρυτα-Πάτρα
ελπίζω να κέρδισε και αυτή τη φορά όπως όλες τις προηγουμενες αυτης της σεζόν!Θα μάθουμε!!

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

kate.m
Εκκολαπτόμενο μέλος
πρωταθλητρια αγωνιστικης ποδηλασίας είναι το κοριτσάκι μας!!Πολλές διακρίσεις!!![]()
Φοβερό!!! Πολλά Συγχαρητήρια Κάλλια!!!

sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
πρωταθλήτρια είναι??
αλήθεια? ποδήλατο?
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Γενικά σας ευχαριστώ
πολύ!!!Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα)
Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα...
Πάμε στα αυγά που πολύ μου αρέσει να τα τρώω!!!
Εδώ στην περιοχή υπάρχει έν χορταρακι που το λένε ριζάρι. Εχει πολυ βαθυ ρίζωμα και το χρώμα των ριζών είναι σαν ώχρα κάπως που όμως όταν βράζει γίνεται κατακόκκινο. Με αυτές τις ρίζες λοιπον βάφω τα αυγά μου όταν αξιώνεται ο πρώην αρραβωνιαστικός μου και μου φέρνει
. (ναι έχω και από αυτό, αχαχαχαχαχαχαχα πρώην αρραβωνιαστικός και πολύ καλός νυν φίλος). Ειναι δύσκολο να βρει κάποιος ριζάρι, και ακόμα πιό δύσκολο να σκάψει μισό μέτρο περίπου για να βγάλει τς ριζούλες του.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μπραβο Καλλια μου!!!Ευτυχία μου ευχαριστώ πολύ για την "διαφήμιση"
Γενικά σας ευχαριστώπολύ!!!
Στον αγώνα βγήκα τρίτη, όχι καλή επίδοση για τα δεδομένα μου αλλά δεν πειράζει (πειράζει δηλαδή αλλά ρουφάω το αυγό μου γιατί έφταιγα)
Τα παθήματα παθήματα και πάμε για άλλα...
.

Παμε για αλλα,ακομα καλυτερα,οπως το ειπες..

Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα, ειμαι καινυργια στο φορουμ σας.Με λενε Γωγω κι εχω εναν απιστευτο γατουλη που τον λενε Βαλεντινο.Ελπιζω να ενημερωθω για πολλα θεματα σχετικα με τις γατες και να τα λεμε συχνα.![]()
Καλωσηρθες Γωγω και να χαιρεσαι τον γατουλη σου.
Αν θες,ανοιξε ενα θεμα σε αυτη την κατηγορια για να μας τον συστησεις και να τον απολαυσουμε και εμεις.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Πάρε το χρόνο σου, το φόρουμ μας έχει αρκετά δωμάτια και διαδρόμους
Εν ολίγοις δεν θα βαρεθείς ποτέ. Πολύ θα θέλαμε να γνωρίσουμε και το/α γατόνι/α σου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πάρα πολύ ωραίο όνομα!!!
Καλως ορίσατε Γωγώ, περιμένουμε να μας τον γνωρίσεις!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Να χαίρεσαι το Βαλεντίνο!

sourikata80
Νεοφερμένο μέλος
αν και δεν προλαβαίνω λόγω δουλειά να μπαίνω.
στο φόρουμ γράφω για τις απορίες και τα λοιπά ή απαντάω σε θέματα αλλονων.
αν θέλω να βάλω τα δικά μου γατόνακια σε θέμα όμως που ακριβώς πάω και πώς ανεβάζω φωτογραφίες? πλιζ βοηθειούλα!
αα!
καλώς ήρθες Γωγω!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Οι γάτες μου
για να ανοίξεις θέμα για τα γατάκια σου. Και θα σου στείλω οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών μέσω πμ. Αλλά πρώτα κάνε εγγραφή στο photobucket ή σε παρόμοιο site και ανέβασε τις φωτογραφίες εκεί.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool