Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:43 Η Gianduia7: #861 02-07-12 22:43 xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:45 Η Πουπουλίνα: #862 02-07-12 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Εννοείται ότι κρατάω το υπόλοιπο,έλα και θα το φάμε αύριο!! Εφη και Γίδι και Μαυρουλη η Μαρία είναι προνομιουχα και μένει 15 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι μου..Δεν τον λέω για να ζηλέψετε,έτσι απλά το αναφέρω Click για ανάπτυξη... Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:47 Ο kiss bill: #863 02-07-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα ''οργια'' σου ειναι φοβερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:51 Ο kiss bill: #864 02-07-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Click για ανάπτυξη... Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:52 Η flora.m123: #865 02-07-12 22:52 όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:55 Ο kiss bill: #866 02-07-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:45 Η Πουπουλίνα: #862 02-07-12 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Εννοείται ότι κρατάω το υπόλοιπο,έλα και θα το φάμε αύριο!! Εφη και Γίδι και Μαυρουλη η Μαρία είναι προνομιουχα και μένει 15 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι μου..Δεν τον λέω για να ζηλέψετε,έτσι απλά το αναφέρω Click για ανάπτυξη... Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:47 Ο kiss bill: #863 02-07-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα ''οργια'' σου ειναι φοβερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:51 Ο kiss bill: #864 02-07-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Click για ανάπτυξη... Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:52 Η flora.m123: #865 02-07-12 22:52 όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:55 Ο kiss bill: #866 02-07-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Εννοείται ότι κρατάω το υπόλοιπο,έλα και θα το φάμε αύριο!! Εφη και Γίδι και Μαυρουλη η Μαρία είναι προνομιουχα και μένει 15 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι μου..Δεν τον λέω για να ζηλέψετε,έτσι απλά το αναφέρω Click για ανάπτυξη... Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:47 Ο kiss bill: #863 02-07-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα ''οργια'' σου ειναι φοβερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:51 Ο kiss bill: #864 02-07-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Click για ανάπτυξη... Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:52 Η flora.m123: #865 02-07-12 22:52 όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:55 Ο kiss bill: #866 02-07-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα Click για ανάπτυξη... Πραγματικα τα ''οργια'' σου ειναι φοβερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:51 Ο kiss bill: #864 02-07-12 22:51 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Click για ανάπτυξη... Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:52 Η flora.m123: #865 02-07-12 22:52 όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:55 Ο kiss bill: #866 02-07-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα. Click για ανάπτυξη... Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:52 Η flora.m123: #865 02-07-12 22:52 όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:55 Ο kiss bill: #866 02-07-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:55 Ο kiss bill: #866 02-07-12 22:55 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι! Click για ανάπτυξη... Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 22:57 Η flora.m123: #867 02-07-12 22:57 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;; Δε θα προλαβαινει. Click για ανάπτυξη... Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:01 Η Πουπουλίνα: #868 02-07-12 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη. Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο'' Κι αυτη ονομα και πραγμα. Pasiphae δλδ τα τρωει ολα Click για ανάπτυξη... Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:06 Ο kiss bill: #869 02-07-12 23:06 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν! Click για ανάπτυξη... Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:12 Ο kiss bill: #870 02-07-12 23:12 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;; Click για ανάπτυξη... Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η flora.m123: #871 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:14 Η Πουπουλίνα: #872 02-07-12 23:14 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει. Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων. Τα'χουμε χορτασει. Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα. Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:23 Ο kiss bill: #873 02-07-12 23:23 Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από flora.m123: χαχαχα! Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες! Click για ανάπτυξη... Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:25 Η Πουπουλίνα: #874 02-07-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης. Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα. Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο. Click για ανάπτυξη... ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:32 Ο kiss bill: #875 02-07-12 23:32 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 67.855 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:33 Η Πουπουλίνα: #876 02-07-12 23:33 Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kiss bill: Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα. Τωρα ειναι 2,5 χρονων. Click για ανάπτυξη... Καλε αυτο ειναι νιαναρο..,οκ..ολα καλα θα πανε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:35 Η Pasiphae έγραψε: #877 02-07-12 23:35 Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:37 Ο kiss bill: #878 02-07-12 23:37 Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 43 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: rafaela11 Scandal Εριφύλη Libertus Aleksoula giannhs2001 ρενακι 13 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι πιστευω κι εγω. Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα. Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill Δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:38 Ο kiss bill: #879 02-07-12 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 42 43 44 45 46 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 Επόμενη First Προηγούμενη 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 44 από 72 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Να'μαι κι εγώ Καλά ο κορμός ήταν απίθανος! Η Ευτυχία τον αποθέωσε! Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα Click για ανάπτυξη... Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 2 Ιουλίου 2012 στις 23:40 Η flora.m123: #880 02-07-12 23:40 Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.