Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...Εννοείται ότι κρατάω το υπόλοιπο,έλα και θα το φάμε αύριο!!
Εφη και Γίδι και Μαυρουλη η Μαρία είναι προνομιουχα και μένει 15 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι μου..Δεν τον λέω για να ζηλέψετε,έτσι απλά το αναφέρω![]()

,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
xaxaxaxxa!!!!Εσυ ξέρειςν καλά από αυτά τα "όργια" που ετοιμάζουμε!!χαχαχαχααχαχαχα![]()
Πραγματικα τα ''οργια'' σου ειναι φοβερα...

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Mα την αγία παντόφλα,ζήλεψα όντως...,και για το γλυκο,αλλα κυριως για την παρεα.
![]()
Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη.
Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο''
Κι αυτη ονομα και πραγμα.

Pasiphae δλδ τα τρωει ολα

flora.m123
Δραστήριο μέλος

Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι!
kiss bill
Δραστήριο μέλος
όλα τα γλυκά τα χάνω και τα πετυχαίνω αφού έχουν φαγωθεί
Άνοιξε κανά θέμα με τις συνταγές σου ντε! Αλλιώς ξεκίνα τα ντελίβερι!
Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;;
Δε θα προλαβαινει.

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Φανταζεστε την Ευτυχια μαγειρισα σε εστιατοριο και ο Πετρος να τρεχει τα ντελιβερι;;
Δε θα προλαβαινει.![]()
![]()

Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;;Κι εγω ζηλεψα βρε Εφη.
Βρηκε και τη Μαρια (Pasiphae) που μενει κοντα της και ολοκληρωσαν το ''οργιο''
Κι αυτη ονομα και πραγμα.![]()
Pasiphae δλδ τα τρωει ολα![]()
![]()
![]()

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Θα'χει και μπόλικη πελατεία! Να βάλει και τους γάτους της να βοηθήσουν!
Aμα θελει να καταλειξουν καπως ετσι

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Αισχος Βασιλη μου..ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!Ακους εκει..να κανουν οργια...κια να λειπουμε εμεις;;;;;;;;![]()
Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει.
Δοξα το Θεο δεν ειμαστε στερημενοι οργιων.
Τα'χουμε χορτασει.
Ειμαι σιγουρος πως κατι θα προκυψει και θα ειμαστε μεσα.
Εκει προς τα τελη Ιουλη. Χε χε χε
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει.
Τα'χουμε χορτασει.
χαχαχα!
Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω βρε βασιλη,αλλα και εγω..εχω μια διαισθηση για κατι τετοιο...πραγματικα δεν ξερω πως μου ηρθε,αλλα το πιστευω!Δε πειραζει Εφη, δε πειραζει.
Τα'χουμε χορτασει.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑχαχαχα!
Βασίλη η φωτογραφία στον Τζίμυ μοιάζει, μετά από μερικά χρόνια, από τις πολλές μπαρότσαρκες!![]()
Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης.
Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα.
Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Χα χα ναι. Μονο μια μπυρα στο χερι λειπει. ΧΑ ΧΑ
Ασε, απο τις πολλες καταχρησεις μου ειναι αρρωστουλης.
Τον πετυχα να δυσκολευεται στα τσισακια και σημερα πηγα δειγμα στην κτηνιατρο και βρηκαμε πετρουλες και αιμα στα τσισα.
Ευτυχως ειναι στο αρχικο σταδιο.
Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
ωχ..περαστικα μπιλλακο μου.Θελει ειδικη τροφη βασικα..θα σου τα ειπε ο γιατρος φανταζομαι.Ποσο χρονων ειναι;
Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα.
Τωρα ειναι 2,5 χρονων.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλε αυτο ειναι νιαναρο..Ευχαριστουμε. Εχουμε ξεκινησει απο το Σαββατο r/c urinary για 3 βδομαδες. Και απο σημερα ξεκινησαμε και με μια αντιβιωση ευρεως φασματος μεχρι την Πεμπτη που θα εχουμε αποτελεσματα της καλλιεργειας και θα πραξουμε αναλογα.
Τωρα ειναι 2,5 χρονων.![]()
![]()
,οκ..ολα καλα θα πανε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Καλά ο κορμός ήταν απίθανος!
Η Ευτυχία τον αποθέωσε!
Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε
Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα

kiss bill
Δραστήριο μέλος

Ειδα και τις πετρες στρουμβιτη στο μικροσκοπιο σημερα.
Μετα απο αυτο μπορω να πω οτι ξερω τον Τζιμη μου εκ βαθεων.

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Να'μαι κι εγώ
Καλά ο κορμός ήταν απίθανος!Η Ευτυχία τον αποθέωσε!
Νιώστε ελεύθερα να ζηλέψετε
Το Πασιφάη είναι από το πας και το φως, αλλά ειλικρινά kiss bill μου άρεσε πιο πολύ η δική σου εκδοχή, μου πάει γάντι!χαχαχαχαχα![]()
Καλως τη! Το ηξερα πως θα σε κανει να γελασεις.

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool