Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Μεταφέρομαι κρεβάτι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομίζω ότι πίνει πολύ ειδικά με το συντριβάνι!,αντε πάω για ύπνο,φεύγω,γεια,τα λέμε αύριο..Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, αύριο έχουμε κτηνίατρο για τα εμβόλια του Βίκτωρα και να ξαναδεί τη μικρή μου κι έχω αγωνία.
Καληνύχτα σας

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Εγώ άνοιξα ένα μπουκάλι σανγκριά και μπεκρουλιάζω μόνη μου
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Και Μαρια μας.Τωρα το ειδα.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χαχαχααχαχ...μαζι θα τα πιουμε!Κατι πινω και εγω..Αλλος στην παρεα;Καληνύχτα Ευτυχία..
Εγώ άνοιξα ένα μπουκάλι σανγκριά και μπεκρουλιάζω μόνη μου

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βασίλη περαστικά μωρέ.. Αφού το προλάβατε από νωρίς θα πάνε όλα καλά. Νομίζω-δεν παίρνω όρκο- ότι καλό είναι να πίνει πολύ νερό σε αυτή την περίπτωση... Σωστά;
Επινε, πινει και συνεχιζει να πινει πολυ νερο. Γι'αυτο δε το περιμενα τοσο νωρις.
Του εχω συντριβανακι για να τον προκαλει να πινει αλλα εκτος απο αυτο του αρεσει να πινει απο τη βρυση του μπανιου.
Του την ανοιγω 3-4 φορες την ημερα και κατεβαζει πολυ νερο.
Συν τα 40ml ζουμακι που του βαζω καθε μεσημερι στο φαγακι του και το ρουφαει με ορεξη.
Τι να πω;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Επειδη τον εχω πρηξει τον κτηνιατριο μου για αυτο το θεμα,ειναι και θεμα κληρονομικοτητας.Βασικα..κατασκευης ουρηθρας.Καποια εχουν πιο στενη ουρηθρα,με αποτελεσμα να φραζει πιο ευκολα.Επινε, πινει και συνεχιζει να πινει πολυ νερο. Γι'αυτο δε το περιμενα τοσο νωρις.
Του εχω συντριβανακι για να τον προκαλει να πινει αλλα εκτος απο αυτο του αρεσει να πινει απο τη βρυση του μπανιου.
Του την ανοιγω 3-4 φορες την ημερα και κατεβαζει πολυ νερο.
Συν τα 40ml ζουμακι που του βαζω καθε μεσημερι στο φαγακι του και το ρουφαει με ορεξη.
Τι να πω;

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Βασίλη περαστικά στο γατούλι σου![]()
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, αύριο έχουμε κτηνίατρο για τα εμβόλια του Βίκτωρα και να ξαναδεί τη μικρή μου κι έχω αγωνία.
Καληνύχτα σας![]()
Ευχαριστουμε.
Ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο.
Καληνυχτα
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Επειδη τον εχω πρηξει τον κτηνιατριο μου για αυτο το θεμα,ειναι και θεμα κληρονομικοτητας.Βασικα..κατασκευης ουρηθρας.Καποια εχουν πιο στενη ουρηθρα,με αποτελεσμα να φραζει πιο ευκολα.![]()
Μαλλον εμεις ειμαστε σε αυτη την περιπτωση.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Εμ όχι που δε θα πινες κι εσύχαχαχααχαχ...μαζι θα τα πιουμε!Κατι πινω και εγω..Αλλος στην παρεα;![]()

Τι πίνεις;
Βασίλη θα περάσει, μια χαρά με το συντριβανάκι, κάνει δουλειά, και με την ειδική τροφή όλα θα πάνε καλά. Δώστου πολλά φιλιά από μένα..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κατι εντελως...μπρουταλ....Ουζο!Εμ όχι που δε θα πινες κι εσύ
Τι πίνεις;
Βασίλη θα περάσει, μια χαρά με το συντριβανάκι, κάνει δουλειά, και με την ειδική τροφή όλα θα πάνε καλά. Δώστου πολλά φιλιά από μένα..

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αν σου πω οτι τωρα θα πεσει το μεζεδακι;;χαχαχα! Δε μ'αρέσει το ούζο! Κανά μεζεδάκι υπάρχει στο μενού; Ή έτσι ξεροσφύρι;

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Εγώ προμηθεύτηκα καρύδια!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ.Ναι ρε γμτ..εχω εντελως τρελο ωραριο στο φαγητο βασικα..
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ρε συ,εγω παθαινω το ακριβως αντιθετο.Οταν ειμαι μονη μου,κανω κρατη...αλλα οταν εχω..............παρεα..Αχχχ που είναι οι μέρες που μένω μόνη και κάνω επιδρομή στο ψυγείο ο,τι ώρα θέλω!
,επειδη ειμαι και καλη μαγειρισα και θελω να περιποιουμαι τον αλλον...μαγειρευω,αλλα δεν μπορω να μην τρωω και εγω!!

Τεσπα,παω νανυ γιατι κουτουλαω,τα λεμε αυριο αγαπουλες μου.
Καληνυχτα.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Βασικά, δεν ανοίγεις κανένα ντελιβεράδικο με φαγητά να βολευτώ κι εγώ αυτές τις μέρες που δεν προλαβαίνω ούτε να μαγειρέψω;ρε συ,εγω παθαινω το ακριβως αντιθετο.Οταν ειμαι μονη μου,κανω κρατη...αλλα οταν εχω..............παρεα..,επειδη ειμαι και καλη μαγειρισα και θελω να περιποιουμαι τον αλλον...μαγειρευω,αλλα δεν μπορω να μην τρωω και εγω!!
![]()

Βασίλη, εύχομαι να πάνε όλα καλά με το γάτο σου οπότε ρίξε μας μια ενημέρωση!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool