flora.m123
Δραστήριο μέλος
Ευτυχία εσένα δε σ'αγαπάμε γιατί κάθε μέρα φτιάχνεις κι από ένα υππέεερροοοχο γλυκό και είσαι χιλιόμετρα μακριά για να έρθουμε να στο πάρουμε!
Αυτά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Τελειωσε η μαγειρικη για σημερα;
Μου φαινεται θα τα εχετε φαει κιολας. Ελπιζω να τραβηξες καμμια φωτο πριν...

Ο τζιμακος μου παει καλα. Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον παιδια.
Παει κανονικα στη τουαλετα του και κανει πολλα τσισακια. Και σε συντομο χρονο.
Την Παρασκευη που εντοπισα το προβλημα (ευτυχως αμεσως) καθοταν στην αμμο 6-7 λεπτα.
Προσπαθουσε να κανει χωρις αποτελεσμα τελικα. Ουτε σταγονα. Βγηκε και εγλυφε το πουλακι του.

Ευτυχως και με την αντιβιωση δεν εχω προβλημα. Ειναι κατι μικρα χαπακια, που του τα ριχνω μεσα στη ξηρη τροφη του
και τα τρωει χωρις να το καταλαβει.
Ευτυχως ειναι φαγανο το αγορι μου. Τρωει σχεδον τα παντα. Σιδερα, συρματα, καλωδια, σχοινια, κακτοι,
συγκαταλεγονται στο μενου μας. Χα χα χα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι όντως φάγαμε και έχω τελειώσει το μαγείρεμα,έχω βγάλει και φωτό αλλά είμαι πολύ κουρασμένη για να τις ανεβάσω..τις έχω βάλει στον υπολογιστη αλλά μέχρι εκεί!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ριάνα κι εμείς σ'αγαπάμε!
Ευτυχία εσένα δε σ'αγαπάμε γιατί κάθε μέρα φτιάχνεις κι από ένα υππέεερροοοχο γλυκό και είσαι χιλιόμετρα μακριά για να έρθουμε να στο πάρουμε!
Αυτά!
Ωραία μην με αγαπάς και δεν θα σε αφήσω να φας όταν έρθεις ουτε πιροσκι ουτε γλυκό!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Είσαι τυχερός που ο Τζίμης είναι φαγάνας, θα γίνει γρήγορα περδίκι!

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Ούτε γλυκό;Ωραία μην με αγαπάς και δεν θα σε αφήσω να φας όταν έρθεις ουτε πιροσκι ουτε γλυκό!!![]()

Ούτε πιροσκί;

Δεν πειράζει, φάτε εσείς, εγώ θα πάω να παίξω με τους γάτους σου

Και άμα σου λείπει κανένας μετά δε θα φταίω

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε λίγο θα φτιάξω το καινουργιο θέμα με τις συνταγές..το νου σας

Καλημέρα σε όλους !!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.mypetz.gr/posts/5831265/
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω έναν σκέτο καφέ μπροστά μου και πάνω που έψαχνα εύκολες δίαιτες online και μπήκα εδώ για να δω τα πιροσκί!!!

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Σκοτώθηκε σε τροχαίο μια φίλη και συναθλήτριά μου 23 ετών

Δεν θέλω άλλο να ζω σε ευτόν τον μάταιο κόσμο ρε παιδιά.
Μια το ένα μια το άλλο, έχω σαλτάρει γαμώ την τρέλλα μου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Γενικα δεν πιστευω σε τυχες κλπ.Ομως η αληθεια ειναι οτι καποιες περιοδους στη ζωη μας,ολα μας πανε στραβα.Μην το βαζεις κατω..θα ερθουν καλυτερες μερες..πιστεψε με..

ΥΓ.Μην ξανακουσω οτι δεν θες να ζεις.Αγαπουλα μου γλυκια....σε παρακαλω..
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Ο μονος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις σε αυτα τα άσχημα που συμβαίνουν είναι ο Θεός που απο ότι έχω καταλάβει ή ανύπαρκτος είναι ή ανόητος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

flora.m123
Δραστήριο μέλος
Πόοοοσοοο σε καταλαβαίνω και πόοοοσεεεεςςς φορές το έχω σκεφτεί αυτό το πράγμα.. Είναι πραγματικά κάποιες περίοδοι που όπως λέει και η Έφη όοοολλλλαααα πάνε στραβά και δείχνουν να πηγαίνουν προς το χειρότερο. Και όσο πιο χάλια γίνεσαι και το παίρνεις βαριά, κάνεις κακό και στον εαυτό σου και προκύπτουν και θέματα υγείας (το στρες και το ψυχολογικό είναι τρελοί παράγοντες), με αποτέλεσμα να γίνεσαι χειρότερα. Εγώ θα σου πω να κάνεις κουράγιο και θα περάσει κι αυτή η φάση. Να μη φοβάσαι να δεχτείς τη βοήθεια αυτών που σ'αγαπούν και προσπαθούν να σου σταθούν. Να μην τα κρατάς μέσα σου. Θα πέσεις και θα ξανασηκωθείς και θα ξαναπέσεις, όλοι μας πέφτουμε πολύ άσχημα κάποιες στιγμές. Και αυτό που θα σε κρατήσει στη ζωή θα είναι ότι δε μπορείς να αφήσεις τόσους ανθρώπους που σε έχουν και τους έχεις ανάγκη. Σε τέτοιες φάσεις η αγάπη μας για τους δικούς μας είναι που μας κρατάει από το να κάνουμε καμιά βλακεία,εγώ αυτό πιστεύω. Κάνε ο,τι μπορείς για να απασχολείσαι συνεχώς και να μη σκέφτεσαι τόσο. Η ζωή δε θα είναι ποτέ ωραία και ρόδινη πάντα θα υπάρχει κάτι που να μας κομματιάζει μέσα μας, εμείς αποφασίζουμε το πως θα το αντιμετωπίσουμε. Και μπορεί να είμαι μικρότερη από σένα και να στα λέω αυτά, όμως τα δύσκολα δε διαλέγουν ηλικίες και δε μιλάω μόνο για το πρόσφατο δικό μου. Είμαστε κι εμείς εδώ για ο,τι χρειαστείς. Ειλικρινά αυτό.Τι να μου απαντήσεις κοριτσάκι μου και εσύ?
Ο μονος αρμόδιος να δώσει απαντήσεις σε αυτα τα άσχημα που συμβαίνουν είναι ο Θεός που απο ότι έχω καταλάβει ή ανύπαρκτος είναι ή ανόητος![]()

Κουράγιο καλό μου...
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Φλώρα μου έχεις δίκιο το ξέρω αλλά είναι τόσα πολλά μα τόσα πολλά

Γιδίτσα μου... πάντα οι πίκρες κάνουν γιουρούσι, δεν έχω θυμηθεί ποτέ να κάνουν γιουρούσι οι χαρές!!!
Έφη μου... τα του Θεού... τα έχω βάλει κατω απο το μικροσκόπιο και τα εξετάζω με πολύ καχυποψία χρόνια τώρα (όπως και εσύ...) άρα καταλαβαίνω ακριβώς πως το έχεις μέσα σου και εσύ.
flora.m123
Δραστήριο μέλος
Κάλλια μου πολλές φορές σκέφτομαι ότι καλύτερα να ήμασταν αναίσθητοι και να μη στεναχωριόμασταν τόσο για όλα αυτά... Αλλά δεν είμαστε. Κάνε κουράγιο και θα περάσουν... Πραγματικά θα περάσουν. Έχεις δύναμη μέσα σου και ας μην το ξέρεις.Αχ κορίτσια σας ευχαριστώ.
Φλώρα μου έχεις δίκιο το ξέρω αλλά είναι τόσα πολλά μα τόσα πολλά
Γιδίτσα μου... πάντα οι πίκρες κάνουν γιουρούσι, δεν έχω θυμηθεί ποτέ να κάνουν γιουρούσι οι χαρές!!!
Έφη μου... τα του Θεού... τα έχω βάλει κατω απο το μικροσκόπιο και τα εξετάζω με πολύ καχυποψία χρόνια τώρα (όπως και εσύ...) άρα καταλαβαίνω ακριβώς πως το έχεις μέσα σου και εσύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool