Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

• Thread starter Thread starter Agiyi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Angel of Mercy... We meet again...
10961.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδος δολοφόνου είναι καλέ. :hehe:
Αυτό απο τι παιχνίδι είναι;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Magic the Gathering. Σκάλωσα όμως γιατί ήταν (και είναι, απλά δεν ασχολούμε εδώ και χρόνια) η αγαπημένη μου κάρτα. Και αφού δεν ασχολούμε πια, δεν τον είχα δει τόσα χρόνια, και ξαφνηκά πάλι μπροστά μου τον είδα στο mycat O_O

Μάλιστα. :P
Είναι το πρώτο είδος δολοφόνου που έμαθα. :P
Και μ'άρεσε και λεκτικά. ^^

Καλημέρες!!
Χθες μας την έπεσαν τα πουλάκια. Μανία με τα ψίχουλα...! :hehe:

Καλημέρες!!
Χθες μας την έπεσαν τα πουλάκια. Μανία με τα ψίχουλα...! :hehe:

Καλέ τί πουλάκια;;Πιράνχας μεταμορφωμένα είναι!!!
:D:D:D
πώς ορμάνε έτσι τα τρελά;;:D:D

Άσε, στο τέλος ήμαστε όπου φύγει φύγει!! Με το που είδαν, δε, ότι είχαμε κι άλλο ψωμί και τους το κρύβαμε, ποιος τα είδε και δεν τα φοβήθηκε!! :hehe:

καλησπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερα.

Πώς μπορώ να παρακολουθώ θέματα στα οποία έχω γράψει/απαντήσει;

Αυτό. Αν κάνω λίγο παραπάνω καιρό να μπω, πάνε κάτω και τα χάνω. Υπάρχει κάποια επιλογή στο φόρουμ, ώστε να τα εντοπίζω εύκολα;

Απάντηση: Πώς μπορώ να παρακολουθώ θέματα στα οποία έχω γράψει/απαντήσει;

Αρχικά όταν υπάρξει απάντηση μετά από εσένα σου έρχεται mail κ μπορείς να πατήσεις το link που εμφανίζεται ώστε να δεις τη συζήτηση.
Διαφορετικά πας επάνω δεξιά εκεί που είναι το όνομα σύνδεσης πατάς το βελάκι και στη συνέχεια εκεί που λέει θέματα που παρακολουθώ!

Ελπίζω να βοήθησα!:)

Να'σαι καλά, το βρήκα!! Ευχαριστώ!!!

Υπαρχει παρα πολυ απλος τροπος, εγω δεν εχω χασει ποτε τιποτα. Ψηλα στην αρχικη σελιδα, δεξια απο εκει που λεει την ωρα, εχει μια επιλογη "αδιαβαστα μηνυματα", αν πατησεις εκει θα σου βγαλει ολα τα θεματα που εχουν νεα ποστ και δεν τα εχεις δει.

´Οποια νέα μέλη του φόρουμ θέλουν να κάνουν συζήτηση να έρθουν εδώ να γνωριστούμε!

Γεια σε όλους ! Ας κάνουμε γατοσυζήτηση!

Γεια σας ήρθα και εγώ κρίμα που έχασα την συζήτηση αφού έπρεπε να πάω κάπου...Τέλος πάντων ,τώρα για τι θέλετε να μιλήσουμε;

Τιιιιιιιιιιι κάνετε;;;;
Έχω ένα δίλημμα και πρέπει επιτέλους να το αντιμετωπίσω!! Θα πάω Αθήνα το Νοέμβριο, και δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με τη χοντρή. (Σημείωση: θα την πάρω μαζί μου τα Χριστούγεννα έτσι κι αλλιώς)
- Να πάω για 5 μέρες και να την αφήσω εδώ;
- Να κλέψω 1-2 μέρες για να πάω εβδομάδα και να την πάρω;
Αχ δεν ξέρω, 5 μέρες μένει μόνη οκ, αλλά πλέον έχω αναπτύξει τρελή απροθυμίαααααα να την αφήνω μόνηηη...... (Βέβαια θα μου κοστίσει το να την πάρω)

εμεις τον γατουλη μας τον αφηναμε στο γειτονα, αλλα πεθανε και ο γατουλης μας και ο γείτονας :(

Τιιιιιιιιιιι κάνετε;;;;
Έχω ένα δίλημμα και πρέπει επιτέλους να το αντιμετωπίσω!! Θα πάω Αθήνα το Νοέμβριο, και δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με τη χοντρή. (Σημείωση: θα την πάρω μαζί μου τα Χριστούγεννα έτσι κι αλλιώς)
- Να πάω για 5 μέρες και να την αφήσω εδώ;
- Να κλέψω 1-2 μέρες για να πάω εβδομάδα και να την πάρω;
Αχ δεν ξέρω, 5 μέρες μένει μόνη οκ, αλλά πλέον έχω αναπτύξει τρελή απροθυμίαααααα να την αφήνω μόνηηη...... (Βέβαια θα μου κοστίσει το να την πάρω)

Εμ, έπρεπε να πάρεις σκύλο πρώτα, να δεις πως θα σ'άρεζε που μπορείς να αφήσεις την γάτα μόνη στο σπίτι.. :hehe:
Όλοι όσοι έχω διαβάσει λένε για 5 μέρες να την αφήσεις, αν και εγώ είμαι πάντα της άποψης "ζυγίζω και κάνω". Πχ την δικιά μας -αν και είναι και μικρούλα-την κουβαλήσαμε από Αθήνα Φλώρινα για 3 μέρες, αφενός γιατί είναι μικρή όπως είπα, αφετέρου γιατί μες στο αμάξι κοιμάται του καλού καιρού. Αν και νομίζω πως αν χρειαστεί να λείψουμε όταν θα μεγαλώσει, θα την αφήσω σπίτι. (Μάλλον.. :whistle:). Το καλό της σκέψου, πόσο ταλαιπωρείται στα ταξίδια, πώς προσαρμόζεται κλπ κλπ κλπ.

Ε, για μένα είναι:
ΥΠΕΡ:
- Θα είμαστε μαζί και δε θα'χω το άγχος ότι είναι μόνη
- Θα χαρούν οι δικοί μου

ΚΑΤΑ:
- Είναι έξτρα κούραση και για μένα και για κείνη
- Κοστίζει 80-100 ευρώ παραπάνω
- Αν την πάρω, θα πρέπει να κάνω "κοπάνα" 1-2 μέρες, για να μεγαλώσει η παραμονή μου στην Αθήνα, και συνεπώς να αξίζει τον κόπο το ότι την παίρνω... :redface:

Παιδιά είμαι καινούρια στην παρέα θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάποιο πρόβλημα που έχω με τον γατούλη μου.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδιά είμαι καινούρια στην παρέα θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάποιο πρόβλημα που έχω με τον γατούλη μου.

ριξ'το..:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back