Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αυτό απο τι παιχνίδι είναι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agiyi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Είναι το πρώτο είδος δολοφόνου που έμαθα.

Και μ'άρεσε και λεκτικά. ^^
Χθες μας την έπεσαν τα πουλάκια. Μανία με τα ψίχουλα...!

Καλημέρες!!
Χθες μας την έπεσαν τα πουλάκια. Μανία με τα ψίχουλα...!
Καλέ τί πουλάκια;;Πιράνχας μεταμορφωμένα είναι!!!

πώς ορμάνε έτσι τα τρελά;;

Alma Libre
Επιφανές μέλος
Αυτό. Αν κάνω λίγο παραπάνω καιρό να μπω, πάνε κάτω και τα χάνω. Υπάρχει κάποια επιλογή στο φόρουμ, ώστε να τα εντοπίζω εύκολα;
Αρχικά όταν υπάρξει απάντηση μετά από εσένα σου έρχεται mail κ μπορείς να πατήσεις το link που εμφανίζεται ώστε να δεις τη συζήτηση.
Διαφορετικά πας επάνω δεξιά εκεί που είναι το όνομα σύνδεσης πατάς το βελάκι και στη συνέχεια εκεί που λέει θέματα που παρακολουθώ!
Ελπίζω να βοήθησα!

Να'σαι καλά, το βρήκα!! Ευχαριστώ!!!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Υπαρχει παρα πολυ απλος τροπος, εγω δεν εχω χασει ποτε τιποτα. Ψηλα στην αρχικη σελιδα, δεξια απο εκει που λεει την ωρα, εχει μια επιλογη "αδιαβαστα μηνυματα", αν πατησεις εκει θα σου βγαλει ολα τα θεματα που εχουν νεα ποστ και δεν τα εχεις δει.
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σε όλους ! Ας κάνουμε γατοσυζήτηση!
Meaw 123
Νεοφερμένο μέλος
Έχω ένα δίλημμα και πρέπει επιτέλους να το αντιμετωπίσω!! Θα πάω Αθήνα το Νοέμβριο, και δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με τη χοντρή. (Σημείωση: θα την πάρω μαζί μου τα Χριστούγεννα έτσι κι αλλιώς)
- Να πάω για 5 μέρες και να την αφήσω εδώ;
- Να κλέψω 1-2 μέρες για να πάω εβδομάδα και να την πάρω;
Αχ δεν ξέρω, 5 μέρες μένει μόνη οκ, αλλά πλέον έχω αναπτύξει τρελή απροθυμίαααααα να την αφήνω μόνηηη...... (Βέβαια θα μου κοστίσει το να την πάρω)
marimar!33
Νεοφερμένο μέλος

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Τιιιιιιιιιιι κάνετε;;;;
Έχω ένα δίλημμα και πρέπει επιτέλους να το αντιμετωπίσω!! Θα πάω Αθήνα το Νοέμβριο, και δεν έχω αποφασίσει τι να κάνω με τη χοντρή. (Σημείωση: θα την πάρω μαζί μου τα Χριστούγεννα έτσι κι αλλιώς)
- Να πάω για 5 μέρες και να την αφήσω εδώ;
- Να κλέψω 1-2 μέρες για να πάω εβδομάδα και να την πάρω;
Αχ δεν ξέρω, 5 μέρες μένει μόνη οκ, αλλά πλέον έχω αναπτύξει τρελή απροθυμίαααααα να την αφήνω μόνηηη...... (Βέβαια θα μου κοστίσει το να την πάρω)
Εμ, έπρεπε να πάρεις σκύλο πρώτα, να δεις πως θα σ'άρεζε που μπορείς να αφήσεις την γάτα μόνη στο σπίτι..

Όλοι όσοι έχω διαβάσει λένε για 5 μέρες να την αφήσεις, αν και εγώ είμαι πάντα της άποψης "ζυγίζω και κάνω". Πχ την δικιά μας -αν και είναι και μικρούλα-την κουβαλήσαμε από Αθήνα Φλώρινα για 3 μέρες, αφενός γιατί είναι μικρή όπως είπα, αφετέρου γιατί μες στο αμάξι κοιμάται του καλού καιρού. Αν και νομίζω πως αν χρειαστεί να λείψουμε όταν θα μεγαλώσει, θα την αφήσω σπίτι. (Μάλλον..
). Το καλό της σκέψου, πόσο ταλαιπωρείται στα ταξίδια, πώς προσαρμόζεται κλπ κλπ κλπ.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΥΠΕΡ:
- Θα είμαστε μαζί και δε θα'χω το άγχος ότι είναι μόνη
- Θα χαρούν οι δικοί μου
ΚΑΤΑ:
- Είναι έξτρα κούραση και για μένα και για κείνη
- Κοστίζει 80-100 ευρώ παραπάνω
- Αν την πάρω, θα πρέπει να κάνω "κοπάνα" 1-2 μέρες, για να μεγαλώσει η παραμονή μου στην Αθήνα, και συνεπώς να αξίζει τον κόπο το ότι την παίρνω...

fotini _b76
Νεοφερμένο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά είμαι καινούρια στην παρέα θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάποιο πρόβλημα που έχω με τον γατούλη μου.
ριξ'το..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool