Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Να είστε καλά φίλοι μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ενα απο τα αδεσποτακια μου λειπει. ο μικρός μου που μολις με δει τρεχει και πηδαει στην αγκαλια μου .
Απο το απογευμα που ξεκινησε η καταιγιδα εχω να το δω
Κατεβηκα στις 3, στις 4 τιποτα...και δεν μπορω να κοιμηθω.Θεε μου ας ειναι καλα ο μικρος μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελπιζω φιλη μου να είναι καλά ο μικρός σου! καλημέρα και από μένα σε όλα τα παιδια και ιδιαιτερα σε μας τους γατογονεις/ δεν ξερω τι φταιει αλλα δεν μπορω να βαλω εμοτικονς! και τωρα βλέπω πως υπάρχουν εδώ μέσα και άλλα φορα αξιολογα
καλημερα
να εισαι καλα. Ακομα δεν τον εχω βρει μολις τωρα ανεβηκα σπιτι μου παλι. Ελπιζω να εχει κρυφτει απλα καπου και να βγει μες στην μερα

τελικά από οτι είδα πάει και κρύβετε γιατί του την πέφτουν οι μεγάλες του δόλιου...αχ αυτό το παιδί ειναι για σπίτι

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

ναι αρσενικός αλλά μικράκι περιπου 3 μηνών. Τον παίρνεις αγκαλιά τον ζουλάς τον χαιδεύεις , νυχι δεν βγάζει! τοσο καλό πλάσμα...!
ChazyChaz95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Να πας σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο να στο βγάλουν. Μπορείς να πάθεις μεγάλη ζημιά αν μείνει μέσα.Παιδια να ρωτησω κάτι άσχετο; χθες μου μπήκε μια αγκίδα στο δάχτυλο κάτω απο το νυχι. Εφαγατο νυχι οσο μπορουσα και εβγαλα το μεγαλυτερο κομματι της αγκιδας, αλλα εχει μεινει ακομα η μυτητι να κανω? Ειναι βαθια κατω απο το νυχι...
rouli726
Δραστήριο μέλος
εγώ σήμερα έπλενα πιάτα κι ερχόταν η μικρή και τριβόταν πάλι για φαί. της λέω "κάτσε παιδί μου να πλύνω τα πιάτα" και μου λέει "νιάαα". γυρίζω, την κοιτάζω... "πώς το 'πες αυτό?".. και μου απαντά αμέσως κι αυτή "νιάαα"

τελικά επικοινωνώ με τη γάτα μου είναι γεγονός!
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
εγώ σήμερα έπλενα πιάτα κι ερχόταν η μικρή και τριβόταν πάλι για φαί. της λέω "κάτσε παιδί μου να πλύνω τα πιάτα" και μου λέει "νιάαα". γυρίζω, την κοιτάζω... "πώς το 'πες αυτό?".. και μου απαντά αμέσως κι αυτή "νιάαα"
τελικά επικοινωνώ με τη γάτα μου είναι γεγονός!

Η αλήθεια είναι οτι έχουν μεγάλη αντίληψη τα σκατούλια βρε παιδί μου!

Και αυτό το επεισόδιο που διηγήθηκες, ήταν η αφορμή να θυμηθώ ένα παρόμοιο:
Η δική μου, αν μη τι άλλο έχει μάθει να ακούει και να ανταποκρίνεται σε 2 λεξούλες, μια εκ των οποίων είναι η λέξη "Πεινάς?"
Κάθε φορά λοιπόν, ιδιαίτερα όταν θέλει φαγητό (=πάντα) όταν τη ρωτάω "Πεινάς?" μου απαντάει μ'ένα νιάου, για το οποίο το πόσο κοφτό ή μακρόσυρτο θα είναι, ευθύνεται ο βαθμός πείνας της. Όσο πιο πολύ, τόσο πιο μακρόσυρτο, έντονο και επιτακτικό
Μια μέρα λοιπόν βρισκόμασταν με τον σύντροφό μου στο καθιστικό και η Τέρψη στην κουζίνα (ξεχωριστά δωμάτια που επικοινωνούν). Γυρίζω κάποια στιγμή και τον ρωτάω "Πεινάς?" Δεν πρόλαβε να απαντήσει, γιατί η απάντηση μας πρόλαβε από αλλού μ'ένα γοερό "νιάουουουου!"
Η άλλη λέξη είναι το "Τέρψη". Εδώ όμως αναποκρίνεται επιλεκτικά: Μπορεί να λιάζεται στο μπαλκόνι έχοντας γυρισμένη την πλάτη της προς το μέρος μου κι εγώ να τη φωνάξω από μέσα, θα ακούσει και θα έρθει. Τώρα το αν θα έρθει τρέχοντας μέσα, ή απλώς θα γυρίσει το κεφάλι της να δει και μετά θα με ...σημειώσει κανονικά,
κριτήριο είναι πάλι ο βαθμός πείνας της

rouli726
Δραστήριο μέλος
η δική μας σχεδόν πάντα έρχεται όταν την φωνάζω ή την ψάχνω, πολλές φορές με βαριεστημένο ύφος σαν να λέει "ωωφου τί θες πάλι"!!! χαχχααχαχαχα
αν βαριέται πολύ, απλώς θα κοιτάει προς το μέρος μας μέχρι να τη δούμε

άσχετο, στους πόσους βαθμούς κελσίου δυσανασχετεί μια γάτα? τη βλέπω πολλές φορές αράζει στο μπαλκόνι και δε σηκώνεται με τίποτα! ξαπλώνει μπρούμυτα και με ανοιχτά πόδια χαχαχααχα έχει πολύ πλάκα!

rouli726
Δραστήριο μέλος

δεν περνούν κι οι μέρες να πάμε να αράξουμε λίγο στο εξοχικό των δικών μου, να ηρεμήσουμε από αυτό το χάλι της.. πρωτευούσης

αλήθεια, πόσοι έχουν πάει ήδη διακοπές και πόσοι φεύγουν προσεχώς?
(αν θέλετε μας λέτε και προορισμό)

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool