Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
! Πολύ καλό Φωτεινή 
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
"Φωτιά στα Σαββατόβραδααααααα"![]()
![]()
αυτό κανονικά πρώτη εκτέλεση το είχε πει μια άλλη τραγουδίστρια, άσχετα αν έκανε επιτυχία όταν το είπε η λαίδη

αν δεν απατώμαι, η πρώτη εκτέλεση ήταν από τη μητέρα της μαρίας ιακώβου, για όσους την ξέρουν-ποπ αοιδός που βγήκε από το fame story. της μαμάς το όνομα μου διαφεύγει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

rouli726
Δραστήριο μέλος
λοιπόν, χθες όπως ξέρουμε ήταν η ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, στη βουλή.
συνέβη λοιπόν το εξής απολαυστικό, στην μετάδοση των ομιλιών από τον ΑΝΤ1.
το "έπιασε" ο αγαπημένος μου, οπότε δεν χάσαμε την ευκαιρία να το ..απαθανατίσουμε...!
απλώς πατώντας το "info" στο τηλεκοντρόλ..

χαχαχαχαχααχαχαχα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
"Λουλούδια ας διαλέξουμε
και ρόδα και κρίνα...
κι ελάτε να πλέξουμε
στεφάνια με κείνα
στο Μάη που σήμερα
προβάλλει στη γη
Τ’ αηδόνια συμφώνησαν
της γης αγγελούδια
και βρήκαν και τόνισαν
καινούργια τραγούδια
στο Μάη που σήμερα
προβάλλει στη γη
Η θάλασσα γίνεται
καθρέφτης και πάλι
το κύμα της χύνεται
κι ο Φλοίσβος τον ψάλλει
στο Μάη που σήμερα
προβάλλει στη γη
Χορεύει το πρόβατο
τ’ αρνάκι βελάζει
κι απ’ τον αγκαθόβατο
δροσούλα σταλάζει
στο Μάη που σήμερα
προβάλλει στη γη"
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Όντως είναι πολύ όμορφο, ένα τραγουδάκι που λέγαμε παιδιά και οι πρώτοι στίχοι του μου έρχονται στο μυαλό κάθε πρωτομαγιά και του οποίου ο σκοπός ήταν κάπως έτσι:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βγάζουμε απ'τις ντουλάπες ζακέτες, ανανεώνουμε τη διακόσμηση στα δωμάτια ( έστω και απλά αλλάζοντας θέση στα έπιπλα), ανανεώνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας κι ετοιμαζόμαστε να περάσουμε έναν όσο γίνεται πιο "ζεστό" και χουρχουριστό χειμώνα με τα αγαπημένα μας γατο-ζουζούνια μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού μας.
Η ευχή μου, όσα περισσότερα γατάκια που ψάχνουν, να βρουν αυτή την εποχή τη δική τους οικογένεια για να χουρχουρίζουν κι εκείνα ευχτυχισμένα.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου, μακάρι να έβρισκαν ζεστά σπιτάκια γεμάτα αγάπη όλα τα αδέσποτα γατάκια του κόσμου.Η ευχή μου, όσα περισσότερα γατάκια που ψάχνουν, να βρουν αυτή την εποχή τη δική τους οικογένεια για να χουρχουρίζουν κι εκείνα ευχτυχισμένα.

΄Εναν πολύ καλό μήνα κι από εμένα σε όλους, ζεστό, χουρχουριστό και γεμάτο ευτυχισμένα πατουσάκια.

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
αγκαλιτσα και ενα σιγουρο σπιτακι!!

Πέρασε και το καλοκαιράκι κι ήρθε για καλά το... φθινοπωράκι με τις δικές του χάρες...![]()
Βγάζουμε απ'τις ντουλάπες ζακέτες, ανανεώνουμε τη διακόσμηση στα δωμάτια ( έστω και απλά αλλάζοντας θέση στα έπιπλα), ανανεώνουμε υποσχέσεις στον εαυτό μας κι ετοιμαζόμαστε να περάσουμε έναν όσο γίνεται πιο "ζεστό" και χουρχουριστό χειμώνα με τα αγαπημένα μας γατο-ζουζούνια μέσα στη θαλπωρή του σπιτιού μας.
Η ευχή μου, όσα περισσότερα γατάκια που ψάχνουν, να βρουν αυτή την εποχή τη δική τους οικογένεια για να χουρχουρίζουν κι εκείνα ευχτυχισμένα.
Καλό μήνα![]()
![]()
Και τι όμορφη, ζεστή εικόνα, Αλεξάνδρα μου! Πόσο αγαπώ το φθινόπωρο... Καλό μήνα για όλους μας, δίποδους και τετράποδους!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
, ποτέ δε μπόρεσα να δω με καλό μάτι το φθινόπωρο.......τέσπα, τί να γίνει;;; Καλό μας μήνα λοιπόν 

Ουφφφ, εγώ πάλι αγαπώ τόσο πολύ το καλοκαίρι, που τώρα με πιάνει μία γλυκιά μελαγχολία και νοσταλγία ήδη θα λεγα, ποτέ δε μπόρεσα να δω με καλό μάτι το φθινόπωρο.......τέσπα, τί να γίνει;;; Καλό μας μήνα λοιπόν
Πανέμορφο τραγούδι.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool