Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
έτσι κάνουν οι καλοί καθηγητές
ενας θεολόγος συνάδελφος πρόπερσυ μας έλεγε πως η βάση είναι το 18!!!
Τα παιδιά τον λάτρευαν και τον είχαν σαν πατέρα τους![]()
στο λυκειο ειχα μια καθηγητρια θρησκευτικων παρα πολυ καλη. Ως συνηθως στα θρησκευτικα εγραφα παντα κατω απο την βαση (αθεη απο μικρη
). Μια μερα με σηκωσε να πω μαθημα και οπως παντα δεν ηξερα. Μου ειπε "πες οτι ξερεις". Ειπα μερικα πραγματα και στο τριμηνο μου εβαλε 18 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Στα χρώματα είναι πράγματι ίδιες! Η Versus πρέπει να είναι απλώς πιο φουντωτή.
Βρήκα και μια πρόσφατη φωτογραφία της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Στα χρώματα είναι πράγματι ίδιες! Η Versus πρέπει να είναι απλώς πιο φουντωτή.Βρήκα και μια πρόσφατη φωτογραφία της.
![]()
πωπω καλε..ειναι πανεμορφη!!!!!

..οντως ειναι πιο φουντωτη..και πιο μεγαλοσωμη μου φαινεται....ειναι κουκλα παντως..
MissKit
Επιφανές μέλος
Την ταΐζει η γιαγιά καλά.
Ευχαριστούμε πολύ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Τι κουκλα που ειναι!!!Στα χρώματα είναι πράγματι ίδιες! Η Versus πρέπει να είναι απλώς πιο φουντωτή.Βρήκα και μια πρόσφατη φωτογραφία της.
![]()

---------
Καλημερα!

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Καλημερούδια κι απο μας.

Σήμερα ήθελα να πάω στο εξοχικό στην Εύβοια για να αφήσω δύο σακιά τροφή για τις αδεσποτούλες μου στον κήπο
αλλά ο καιρός μου τα χάλασε

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Ναι
Ετσι θα ειναι ολη την εβδομαδα και θα πεσει και η θερμοκρασια
Χτες οπως πηγαινα το απογευμα στο πετ σοπ για να αγορασω τροφη για τα παπαγαλακια και χορτο για τα κουνελακια, εβρεχε. Στο δρομο ειδα μια γατουλα που καθοταν κατω απο μια τεντα στο χαλακι του καφενειου... Της ειχαν βαλει διπλα ενα μπολακι με νερο και λιγο φαγακι και ετρωγε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Τουλάχιστον υπάρχουν παντού φιλόζωοι

brigite
Διάσημο μέλος
Αααα....εγώ ήμουν πάντα της γαλαρίας, τέρμα θεού, στον τοίχο
ΚΙ εγω τελευταιο θρανιο,εννοειται ,αλλα ηταν το μοναδικο με τριαδα και ημουν στη μεση.Σε ολα τα αλλα θρανια καθονταν 2 ,οποτε μπροστα υπηρχε μια σειρα κενη και ημουνα φατσα φορα στην εδρα .Κοιταζομασταν στα ματια με τους καθηγητες ,οποτε καθονταν στην εδρα.
Και η ρουφιανα η κολλητη μου ....γεια σου Κατερινακι.....με τσιγκλαγε για να γελασω και ταχα με επιανε βηχας ,για να μην καρφωθω οτι γελαω.
Και να το δακρυ κορομηλο ,απο το γελιο και το βηχα μαζι......

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Δεν εχω κατσει ποτε γαλαρια...

marina289
Περιβόητο μέλος
Ποίος μιλησε για τα καλλιτεχνικα;;.......α...κουμπαρουλα..
![]()

brigite
Διάσημο μέλος
Η ψιψινελ στο δεντρο ειναι γλυκα.

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πολυ ωραια φωτογραφια!!!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Τον εφτιαξα για τα καλλιτεχνικα στην σχολη
ο προβατινος ειναι μπλε... δεν θελω σχολια

Αφου αυτο μου βγηκε τι να κανω;;

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Πολυ ωραιος ειναι!!!

brigite
Διάσημο μέλος
![]()
Πολυ ωραια φωτογραφια!!!![]()
Σ ευχαριστω Μαρια...

marina289
Περιβόητο μέλος
Και μαύρος να ήταν, καθότι αγαπάμε τα μαύρα πρόβαταΑυτος εδω που λετε ειναι ο προβατινος μου!
Τον εφτιαξα για τα καλλιτεχνικα στην σχολη![]()
ο προβατινος ειναι μπλε... δεν θελω σχολιαΑφου αυτο μου βγηκε τι να κανω;;
![]()
, ακόμα καλύτερα... Αλλά πρέπει να τον ονοματίσεις!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Και μαύρος να ήταν, καθότι αγαπάμε τα μαύρα πρόβατα, ακόμα καλύτερα... Αλλά πρέπει να τον ονοματίσεις!
![]()

Εχεις καμια ιδεα;;;;

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Σιμπα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool