Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Μένει μόνο του κάθε φορά. Δυστυχώς, ενώ είμαι μαζί της μες στην εβδομάδα (όταν δε δουλεύω), και δουλεύω σπίτι κάθε τόσο, δεν έχω πολλά Σαββατοκύριακα σπίτι. :(
Δε δείχνει να ενοχλείται, μέχρι τις 2-3 μέρες, αλλά από την 4η και μετά...
Λες να ξεκινήσω να την παίρνω στου καλού μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για 1-2 μέρες τη φορά δεν βλέπω το λόγο να την ξεσηκώσεις από τη ρουτίνα της και να την πάρεις μαζί σου.. αλλά για περισσότερο διάστημα ίσως μπορείς να δοκιμάσεις να την πάρεις κάποια στιγμή να δεις πως περνάτε.. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το καλοκαίρι θα πάμε μαζί Ελλάδα! Το σπίτι στην Αθήνα το ξέρει, άρα δε φοβάμαι... :)
Γενικά αν λείψω θα'ναι ή (συχνά) τα σ/κ, ή το καμία εβδομάδα για δουλειά... πιο μεγάλες και κανονικές διακοπές θα κάνω στο πατρικό μου μαζί της. Τώρα, αν προκύψει κανένα μεγάλο ταξίδι... Είδωμεν. :S

Αυτή είναι η πλάκα, όταν μένω όλο χαρά ότι θα'μαστε οι δυό μας, με γράψει στα παλιά της τα πατούχια.
Όταν είμαι σπίτι μεν, αλλά πνίγομαι/δουλεύω/είμαι αγχωμένη, μου τρίβεται.

Και μετά νιώθω τύψεις.

Μια χαρά την κόβω. Αν κάποια από τις δύο "τραυματίζεται" από καταστάσεις σίγουρα δεν είναι εκείνη :whistle::whistle:

Σ'ευχαριστώ πολύ Ριάνα μου. Δεν ξέρω γιατί με πιάνουν τέτοιες ανασφάλειες...
Κάθε γάτα έχει την προσωπικότητά της, και κάθε γατομαμά ή κτηνίατρος έχει την αντίληψή του για τη σωστή παρουσία. Αλλά για κάποιο λόγο, κάθε φορά που με κριτικάρουν, με παίρνει από κάτω.
Συγκεκριμένα χθες ο γείτονας, τον οποίο προειδοποίησα για τις διακοπές μου (τον είχε ξεσηκώσει η μικρή τα Χριστούγεννα), μου είπε "θα είναι νεκρή από τη βαρεμάρα όταν γυρίσεις".

Καλό;

Δεν ξέρω πως το εννοούσε αυτό ο γείτονας...αν το πε με μια δόση χιούμορ για να σου δείξει πόσο καλή γατομαμά είσαι ή αν το είπε κακοπροαίρετα. Να σκέφτεσαι πάντα όταν σε πιάνουν αυτές οι ανασφάλειες (που ναι, με πιάνουν κι εμένα πολύ άσχημα όποτε φεύγω για διακοπές) ότι μακάρι όλα τα γατάκια του πλανήτη να είχαν την τύχη που έχουν τα δικά μας :)

Ε ναι οταν ηταν μικρος ανεβαινε πανω στο κλουβι και το ριχνε κατω, αλλα νομιζω το κανε κι απο ζηλια, γιατι το κανε οταν καθαριζα το κλουβι κι εβαζα καινουργια τροφη στα καναρινια...Ασε που ηθελε να καθεται στην καρεκλα που χα το ενα καναρινι....μετα οχι δεν τα πειραξε ξανα....Ε τις εχει φαει κιολας να καταλαβει οτι εκει δεν πειραζουμε....Τωρα βλεπεις τον εχω κοντα του τον Κιτσακο και δεν ενδιαφερεται....

Αγαπουλες μου. ευχαριστω για το καλωσορισμα σας:)
Το Βαλεντινακι μου ηδη βρισκεται στη φωτο που εχω σαν αβαταρ και κοιταει το καναρινακι μου τον Κιτσακο που εχω στο
χερι....:)Τον λενε Βαλεντινο γιατι τον βρηκα περσι, ενος μηνος, σ ενα κουτι στο δρομο να κλαιει και ηταν του Αγιου Βαλεντινου.....Εχω ενα μονο και σκεφτομαι για πολυ αργοτερα να αποκτησω και 2ο....Αυτα σαν γνωριμια....:clapup::clapup::clapup:

Απαντηση Νο 427....δεν ηξερα τι να πατησω....:confused:

Δεν ξέρω πως το εννοούσε αυτό ο γείτονας...αν το πε με μια δόση χιούμορ για να σου δείξει πόσο καλή γατομαμά είσαι ή αν το είπε κακοπροαίρετα. Να σκέφτεσαι πάντα όταν σε πιάνουν αυτές οι ανασφάλειες (που ναι, με πιάνουν κι εμένα πολύ άσχημα όποτε φεύγω για διακοπές) ότι μακάρι όλα τα γατάκια του πλανήτη να είχαν την τύχη που έχουν τα δικά μας :)

Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά έχω περίεργη σχέση με αυτό το γείτονα.
Να, τώρα είναι 2 η ώρα και δεν μπορώ ν'αποκοιμηθώ λόγω του τι μου είπε. Είναι ο ίδιος που είχε πάρει τηλέφωνο 31 Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί, ότι η Μπριάμ κλαίει κι ορύεται κι ότι τους ξεσηκώνει, και δεν είναι καλά, και ,και και...
Από τη μία τον έχω ανάγκη, με βοηθάει πολύ πού και πού, και καταλαβαίνω ότι το κτίριο δεν έχει καλή ηχομόνωση. Κι εγώ ξυπνάω κατά καιρούς από τα βήματά του στις 6 το πρωί...
Από την άλλη, άσε μας χρυσέ μου, 3 μέρες το πολύ να την ακούσεις να γκρινιάζει. Δεν ξέρω... :(

Μωρέ δίκιο έχεις, αλλά έχω περίεργη σχέση με αυτό το γείτονα.
Να, τώρα είναι 2 η ώρα και δεν μπορώ ν'αποκοιμηθώ λόγω του τι μου είπε. Είναι ο ίδιος που είχε πάρει τηλέφωνο 31 Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί, ότι η Μπριάμ κλαίει κι ορύεται κι ότι τους ξεσηκώνει, και δεν είναι καλά, και ,και και...
Από τη μία τον έχω ανάγκη, με βοηθάει πολύ πού και πού, και καταλαβαίνω ότι το κτίριο δεν έχει καλή ηχομόνωση. Κι εγώ ξυπνάω κατά καιρούς από τα βήματά του στις 6 το πρωί...
Από την άλλη, άσε μας χρυσέ μου, 3 μέρες το πολύ να την ακούσεις να γκρινιάζει. Δεν ξέρω... :(

Έχεις σκεφτεί καθόλου να πάρεις και μια δεύτερη γατούλα? Αν κατάλαβα καλά μένει 4-5-6 μέρες μόνη της πολύ συχνά? Νομίζω μια 2η γάτα θα το έλυνε το πρόβλημα.. :hmm: Θα είχε η μία την άλλη παρέα όσο εσύ λείπεις. Δεν ξέρω κι όλας.. Μη νιώσεις ότι σε κρίνω σαν τον γείτονα. Σίγουρα περνάει πάρα πολύ καλά μαζί σου! Φαίνεται από τις τύψεις που λες ότι έχεις και από τις σκέψεις που κάνεις το πόσο την αγαπάς! :)

Σίγουρα περνάει πολύ καλά, και πιστεύω ότι εκείνη η φορά την άγχωσε γιατί ήταν μακριά περίοδος, και δεν την είχα ακόμα τόσο καιρό.
Γι'αυτό και θα είναι πείραμα αυτό το ταξίδι.
Γενικά δε λείπω πολύ συχνά για τόσες μέρες, συνήθως Σαββατοκύριακα.

Σκέφτομαι να πάρω άλλο γατάκι, ή να κάνουμε αλλαξοκωλιές με μία γνωστή που έχει κι αυτή έναν μπούλη γάτο και προς το παρόν τον αφήνει με τον πρώην της... αλλά επειδή φεύγω την Πέμπτη, αυτή τη φορά η λύση θα'ναι η νταντά.

Αναρωτιέμαι μήπως δω βελτίωση με το Feliway... :hmm:

Το Feliway diffuser εννοείς;
Αν σε βοηθάει ο γείτονας γενικά αλλά είναι περίεργος με τη γάτα, μπορείς όταν επιστρέφεις από ταξίδι κάποιες φορές να του φέρνεις ένα μικρό δωράκι. Η άμα ψήσεις καμιά τάρτα ας πούμε να του πάρεις μερικά κομμάτια ;)

Χμ χμ, το σκέφτομαι... Απλά θα έχω δύο ταξίδια δύο εβδομάδων όπου θα πάρω τη Μπριάμ μαζί, και αν μέχρι τότε έχω ποντικάκι, θα πρέπει να έχω προνοήσει. :)
Άρα καλύτερα τα roborovski από τα χάμστερ; Σε πρήζω, θα διαβάζω και τη σελίδα που έδωσες, απλά δεν προλαβαίνω να συγκεντρωθώ σε όλο το κείμενο τώρα. :) :)

Γίδι μου ,δεν ζεις Αθήνα?Γιατί θα μπορουσα να το φιλοξενησω εγω.
Υπάρχει και ταιστρα με χρονοδιακόπτη αν θες να λείψεις αρκετες μέρες η' απλά θα του γεμίσεις 2 μπωλάκια με τροφη και το μπουκαλάκι του νερου να αφησεις επίσης γεμάτο και δεν θα έχει κανένα προβλημα!:)
δεν ξέρω αν τα roborovski ειναι καλύτερα,είναι όμως σίγουρα πιο όμορφα και γλυκούλια για μένα,επειδη είναι τοσοδουλικα και κάνουν και κάτι πανέμορφα μωρά..σαν και αυτά!Ειδκά όταν κοιμούνται σε κουλές πόζες η' ανάσκελα είναι για φάγωμα!Που να δεις και τον τρόπο που κάνουν μπάνιο..
DSC02527.jpg

DSC02538.jpg

DSC02550.jpg

DSC02548.jpg

DSC02529.jpg

DSC02568.jpg

DSC02570.jpg

Εδω βαζει τα χαρτιά μέσα στο στομα για να τα μεταφέρει στο σπιτάκι του να φτιάξει τη φωλίτσα!
DSC02501.jpg

Καλέ τι πλάκα που έχουν αυτές οι τριχόμπαλες!!!! Αριστούργημα!!!
Ευχαριστώ καλό μου, αλλά μένω εξωτερικό. Αλλιώς θα είχα πιο πολλούς φίλους που θα βοηθούσαν. :) :)

Του γείτονα του φέρνω τακτικά ελληνικό κρασί, του έχω δώσει και ελαιόλαδα κλπ. Παρ'όλα αυτά (μάλλον παραείμαι ευσυνείδητη) αγχώνομαι μην τον ξυπνάει η μικρή. Αλλά θα περνάει η νταντά κάθε δεύτερη μέρα!

Του γείτονα του φέρνω τακτικά ελληνικό κρασί, του έχω δώσει και ελαιόλαδα κλπ. Παρ'όλα αυτά (μάλλον παραείμαι ευσυνείδητη) αγχώνομαι μην τον ξυπνάει η μικρή. Αλλά θα περνάει η νταντά κάθε δεύτερη μέρα!
Πόσο το πουλάς;;;; :clapup:

Καλημέρα!

407611_700b.jpg

Γίδι μου ,δεν ζεις Αθήνα?Γιατί θα μπορουσα να το φιλοξενησω εγω.
Υπάρχει και ταιστρα με χρονοδιακόπτη αν θες να λείψεις αρκετες μέρες η' απλά θα του γεμίσεις 2 μπωλάκια με τροφη και το μπουκαλάκι του νερου να αφησεις επίσης γεμάτο και δεν θα έχει κανένα προβλημα!:)
δεν ξέρω αν τα roborovski ειναι καλύτερα,είναι όμως σίγουρα πιο όμορφα και γλυκούλια για μένα,επειδη είναι τοσοδουλικα και κάνουν και κάτι πανέμορφα μωρά..σαν και αυτά!Ειδκά όταν κοιμούνται σε κουλές πόζες η' ανάσκελα είναι για φάγωμα!Που να δεις και τον τρόπο που κάνουν μπάνιο..
DSC02527.jpg

DSC02538.jpg

DSC02550.jpg

DSC02548.jpg

DSC02529.jpg

DSC02568.jpg

DSC02570.jpg

Εδω βαζει τα χαρτιά μέσα στο στομα για να τα μεταφέρει στο σπιτάκι του να φτιάξει τη φωλίτσα!
DSC02501.jpg

:clapup: Πέρασα από το Pet City σήμερα και έτυχε να τα δω από κοντά! Είναι πράγματι γλύκες!!

Αυτή η τελευταία φωτο που είναι μπουκομένο με τα χαρτιά είναι απίστευτη!! Αλλά και αυτές που κοιμούνται ανάσκελα.. !! :lol:

Καλέ τι πλάκα που έχουν αυτές οι τριχόμπαλες!!!! Αριστούργημα!!!
Ευχαριστώ καλό μου, αλλά μένω εξωτερικό. Αλλιώς θα είχα πιο πολλούς φίλους που θα βοηθούσαν. :) :)

Μια χαρά θα είναι η γατούλα! Μην αγχώνεσαι! Κάνεις όλα όσα πρέπει και όσα μπορείς! Δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεσαι άσχημα! Όσο για τον γείτονα, εάν δεν έχει πρόβλημα γενικά με τις γάτες δεν νομίζω να τον ενοχλεί η δικιά σου. Εκτός κι αν νιαουρίζει και κλαίει ακατάπαυστα όσο λείπεις.. τότε μια δεύτερη γατούλα ή αν τα καταφέρεις με το feliway θα την ηρεμήσουν και θα λυθεί κι αυτό το πρόβλημα.

Αυτό είναι ένα από τα πολλά καλά με τις γάτες, μπορούν να τις χαίρονται κι όσοι έχουν πολλές υποχρεώσεις με τη δουλειά τους! :D

Γεια σας! :D Τι κάνετε;

:clapup: Πέρασα από το Pet City σήμερα και έτυχε να τα δω από κοντά! Είναι πράγματι γλύκες!!

Αυτή η τελευταία φωτο που είναι μπουκομένο με τα χαρτιά είναι απίστευτη!! Αλλά και αυτές που κοιμούνται ανάσκελα.. !! :lol:

αχ! το ευαίσθητο σημείο μου! ποντικάκια!
μωρούλια μου!
είναι ακριβά σε τιμή ?
σκέφτομαι να πάρω ένα αν καταφέρω να βρω τρόπο να τα διαφυλλάξω από τα 5 θυρία μου! :hehe: :hehe: :hehe:

αχ! το ευαίσθητο σημείο μου! ποντικάκια!
μωρούλια μου!
είναι ακριβά σε τιμή ?
σκέφτομαι να πάρω ένα αν καταφέρω να βρω τρόπο να τα διαφυλλάξω από τα 5 θυρία μου! :hehe: :hehe:

Μιλάμε ότι είναι πανάκριβα!! Έχουν 5 ολόκληρα Ευρώ!!! :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back