Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

χαχαχαχαχαχα!!!
Βρεεεε!
Πειθαρχία!
Δε θα μας κάνουν ο,τι θέλουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχ κι όμως.. !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σσσσσσ!
Δεν τα λέμε αυτά! ;)

χαχαχααχααα!

πρίν λίγο γυρίσαμε από ένα απίστευτο διήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας!Το απίστευτο όμως δεν είναι τόσο το μέρος αλλά το σπίτι που μείναμε!!:inlove:

Στην απίστευτη τιμή των 60 ευρώ με πρωινό μείναμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα καταλύμματα που έχουμε δεί!!!!

Είχαμε για τη πάρτη μας ένα ολόκληρο σπίτι 50 τετραγωνικών φτιαγμένο από όλοκληρους κορμούς δέντρων!!Οχι απλά ξύλινο,αλλά δενδρόσπιτο!!!Φινλανδικό καλύβι με όλες τις ανέσεις στη κυριολεξία!!Δεν μας έλειψε τίποτα!!!εξοπλισμένη κουζίνα και τζακούζι στα τοπ!!:D
Ασε η θέα από το δωμάτιο και τα απίστευτα μαλακά μυρωδάτα σεντόνια!
Αλλά το καλύτερο χαρτί..ο ιδιοκτήτης ο Κυριος Γιάννης που γίνεται χαλί να τον πατήσεις με όλη του τη καρδιά!Σπάνιος άνθρωπος!
Δεν πιστεύω ότι έμεινα σε κάτι τέτοιο με τόσο λίγα χρήματα και λέμε να πάμε εκει και για τις καλοκαιρινες διακοπές!!Θα μαγειρεύουμε μέσα για οικονομία και αν θέλουμε θαλάσσιο μπάνιο σε λιγότερο από μια ώρα έχει παραλίες,Ξυλόκαστρο,Πίτσα κ.α.

Σας βάζω το link να χαζέψετε και αν πάτε ποτέ,πείτε ότι είστε από εμάς,την Ευτυχία και τον Πέτρο!
https://www.hyades-resort.com/hyades/hyadess/Site/Archike.html

(Η διαδρομή που μας πρότεινε για εκδρομή και οι ταβέρνες που φάγαμε,ήταν super!!!!!

Πωπω...τωρα..με πεθανες!!:alljumpy:

Ενα θα σου πω.Το ονειρο μου ειναι(ηταν δηλαδη..:(),να αποκτησω καποτε ενα τετοιο..κορμοσπιτο!!Κορμοσπιτο..οχι ξυλινο.Εχω κατσει απειρες ωρες σε λινκ που διαφημιζουν τετοια σπιτια ξερογλυφοντας..:hehe::hehe::hehe:

Μπραβο ευτυχια μου.Χαιρομαι παρα πολυ.Ειναι πολυ ωραιο να περναμε και ομορφες στιγμες,να ξεφυεγουμε απο την καθημερινοτητα.:D

Δεν το συζητώ!!Πάντως αν βρεις ευκαιρία,πρέπει να πας!!Είναι πολύ φθηνά γι'αυτο που ζήσαμε και το καλοκαίρι που λέμε να πάμε δεν έχουμε σκοπό να βγαίνουμε από το σπίτι και την αυλή του !!Αξέχαστη εμπειρία!!Η ενέργεια του χώρου ,η ησυχία..
Επίσης έχουν μεγάλη συλλογη από βιβλία και επιτραπέζια!!
Το πρωί έκανα τζακούζι (δυστυχώς δεν χωρούσαμε και οι 2 :P)και έβλεπα έξω την απίστευτη θέα στα όροι της Ζήρειας γιατί έχει τζαμαρία στο μπάνιο :D!Θες κι'άλλα??
Το βράδυ ψήσαμε μπριζόλες στο τζάκι και το πρωι φάγαμε φρέσκα αυγά από τις κοτούλες τους!
Τι άλλο,τι άλλο?:hmm::hmm::hmm:

Α,ναι μπορείς να πάρεις και τα γατούνια σου,αφου επιτρέπονται τα ζώα!!!:clapup:

Τα ζωα επιτρεπονται ,τα κνωδαλα;;:hehe::hehe::hehe:

μεταφορικά η' κυριολεκτικά???;););)

αχμ....τα μικρα αστα,δεν παιζει να πανε σε αλλο χωρο,ειναι εντελως κνωδαλα,ειδικα ο μπουκακος..:hehe::hehe::hehe:
Πωπω..γμτ,με εφτιαξες με τις περιγραφες σου..:clapup:

Αν πάμε για πάνω από 3 μέρες το καλοκαίρι,ανάλογα τα λεφτά μας βέβαια ,θα τους πάρουμε μαζί και θα τους βγάζουμε και βόλτα με το σαμαράκι!Εχει πολύ ωραίο χώρο για βολτούλα εκεί γύρω!:)

πρίν λίγο γυρίσαμε από ένα απίστευτο διήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας!Το απίστευτο όμως δεν είναι τόσο το μέρος αλλά το σπίτι που μείναμε!!:inlove:

Στην απίστευτη τιμή των 60 ευρώ με πρωινό μείναμε σε ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα καταλύμματα που έχουμε δεί!!!!

Είχαμε για τη πάρτη μας ένα ολόκληρο σπίτι 50 τετραγωνικών φτιαγμένο από όλοκληρους κορμούς δέντρων!!Οχι απλά ξύλινο,αλλά δενδρόσπιτο!!!Φινλανδικό καλύβι με όλες τις ανέσεις στη κυριολεξία!!Δεν μας έλειψε τίποτα!!!εξοπλισμένη κουζίνα και τζακούζι στα τοπ!!:D
Ασε η θέα από το δωμάτιο και τα απίστευτα μαλακά μυρωδάτα σεντόνια!
Αλλά το καλύτερο χαρτί..ο ιδιοκτήτης ο Κυριος Γιάννης που γίνεται χαλί να τον πατήσεις με όλη του τη καρδιά!Σπάνιος άνθρωπος!
Δεν πιστεύω ότι έμεινα σε κάτι τέτοιο με τόσο λίγα χρήματα και λέμε να πάμε εκει και για τις καλοκαιρινες διακοπές!!Θα μαγειρεύουμε μέσα για οικονομία και αν θέλουμε θαλάσσιο μπάνιο σε λιγότερο από μια ώρα έχει παραλίες,Ξυλόκαστρο,Πίτσα κ.α.

Σας βάζω το link να χαζέψετε και αν πάτε ποτέ,πείτε ότι είστε από εμάς,την Ευτυχία και τον Πέτρο!
https://www.hyades-resort.com/hyades/hyadess/Site/Archike.html

(Η διαδρομή που μας πρότεινε για εκδρομή και οι ταβέρνες που φάγαμε,ήταν super!!!!!

Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!! Ζηλευωω...

Σου εύχομαι να πας σύντομα!!:D

Αγαπουλες μου,να το βαλω και εδω και να πω οτι

Εχουμε πλεον το δικο μας ραδιοφωνο.!!:clapup:Σε λιγο καιρο δηλαδη θα βγει στον αερα..δειτε εδω.
Οποιος θελει να γινει ντι τζευ,να δει το λινκ που παραθετω.:D

Δικό μας ραδιόφωνο; Μα αυτό είναι τέλειο!!!

Ευτυχία, ονειρεμένος προορισμός αυτά τα σπιτάκια και αυτό το μέρος... όντως η θετική ενέργεια που περιγράφεις φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Και με ενθουσίασε η ιδέα να πάρετε και τα παιδιά μαζί. Να χαίρεστε τη φύση παρεούλα όταν τα βγάζετε με σαμαράκι... τι γλυκά!!
Ένα τέτοιο σπίτι αν είχα θα το χαιρόμουν και τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και τα Χριστούγεννα!!

Τέλος της βδομάδας θα έχω επιτέλους τον πίνακα που τόσο επιθυμώ,το σχέδιο που έχω στο avatar μου!!Και θα τον κρεμάσω στον φρεσκοβαμμένο κόκκινο τοίχο του σαλονιού!!

Τέλος της βδομάδας θα έχω επιτέλους τον πίνακα που τόσο επιθυμώ,το σχέδιο που έχω στο avatar μου!!Και θα τον κρεμάσω στον φρεσκοβαμμένο κόκκινο τοίχο του σαλονιού!!

Τελειο ειναι!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Που να δεις και αυτά που θα ακολουθήσουν!!Αλλά αυτός είναι ο κεντρικός και αγαπημένος μου!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back