Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εχω δώσει στην Α.Σ.Κ.Τ,έχω σπουδάσει ενδυματολογία και σχέδιο μόδας και επαγγελματικό μακιγιάζ
Έτσι εξηγείται λοιπόν το καλό αποτέλεσμα!
Γιατί αν πάω εγώ να κάνω κάτι ανάλογο, θα βγει ένα αποτέλεσμα αφηρημένης τέχνης στην καλύτερη των περιπτώσεων!

Εκτός αν πρόκειται να βάψω κανένα σπίτι χωρίς περίπλοκα σχέδια, εκεί τα πάω μια χαρά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια είμαι από τη γενια που λέω "τι κατάλαβα?τόσος κόπος θυσίες,γνωριμίες και τελικά να κάνω τα τελευταία χρόνια άσχετη δουλειά"

Οτι κάνω πια το κάνω για πάρτη μου και για τους φίλους μου,πάνε οι εποχές που ζούσα από τη τέχνη μου και τα χέρια μου,δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά!!

Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Οταν δεν έχει φως είναι έτσι,
το βράδυ είναι σαν αυτό το μικρό που έχει διαλύσει ο κουταλιανος,Θα χαρίσω και αρκετά λαμπάκια από αυτά που δίνουν την αίσθηση ότι είναι φως από κερια!
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
κα9αρα nickname.τν γατα μ λενε φριντα γ αυτο τ εβαλα.απο τν kahlo φυσικα.τωρα που γεννησε ονομασα τ ενα γατι dali.εχεις δει τν ταινια τς kahlo?Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται!

flora.m123
Δραστήριο μέλος

Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια!

(μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης
flora.m123
Δραστήριο μέλος
ρΣε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με!
Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης
Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι;

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!!

Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!!
Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό!

Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;;Καληνύχτα!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Καλημέρες!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα!!Gianduia μπράβο...!Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;;
Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση
,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές!
Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι...

Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο.

Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω

Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Γεια σας!

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...!
Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο;
Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω.Καλημέρα!
Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω
Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!!

Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα..Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8)
Γεια σας!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool