Lord Kratos Τιμώμενο Μέλος Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:28 Ο Lord Kratos: #601 07-06-12 11:28 Εχω δώσει στην Α.Σ.Κ.Τ,έχω σπουδάσει ενδυματολογία και σχέδιο μόδας και επαγγελματικό μακιγιάζ Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται λοιπόν το καλό αποτέλεσμα! Γιατί αν πάω εγώ να κάνω κάτι ανάλογο, θα βγει ένα αποτέλεσμα αφηρημένης τέχνης στην καλύτερη των περιπτώσεων! Εκτός αν πρόκειται να βάψω κανένα σπίτι χωρίς περίπλοκα σχέδια, εκεί τα πάω μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:29 Η Gianduia7: #602 07-06-12 11:29 Περίπου 5 χρόνια σύνολο!Αν είχα χρόνο και χρήμα,έλεγα τότε θα ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα,αλλά μέσα στα χρόνια έμαθα και μαθαίνω τεχνικές και άλλα γιατί διαβάζω πολύ και ααχολούμαι,οπότε μπορεί να μην χρειαζόταν να σπουδάσω και άλλο τελικά μια που πιο σημαντική είναι η εμπειρία στα χέρια παρά οι γνώσεις μόνες τους! Βέβαια είμαι από τη γενια που λέω "τι κατάλαβα?τόσος κόπος θυσίες,γνωριμίες και τελικά να κάνω τα τελευταία χρόνια άσχετη δουλειά" Οτι κάνω πια το κάνω για πάρτη μου και για τους φίλους μου,πάνε οι εποχές που ζούσα από τη τέχνη μου και τα χέρια μου,δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά!! Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Η Gianduia7: #603 07-06-12 11:37 Σας έγραψα χτες για ένα φωτιστικό που έχω φτιάξει αλλά αναγκαστικά το χαρίζω!Σας αρέσει?Αν κάποιος του αρέσει και το θέλει ας μου το πει Οταν δεν έχει φως είναι έτσι, το βράδυ είναι σαν αυτό το μικρό που έχει διαλύσει ο κουταλιανος,Θα χαρίσω και αρκετά λαμπάκια από αυτά που δίνουν την αίσθηση ότι είναι φως από κερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:57 Η Frida_sp έγραψε: #604 07-06-12 11:57 Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Click για ανάπτυξη... κα9αρα nickname.τν γατα μ λενε φριντα γ αυτο τ εβαλα.απο τν kahlo φυσικα.τωρα που γεννησε ονομασα τ ενα γατι dali.εχεις δει τν ταινια τς kahlo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 12:09 Η Gianduia7: #605 07-06-12 12:09 Πίστεψε με Η ζωή της μέσα από βιογραφίες που είναι από την παιδική της ηλικία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τη ταινία!Ηταν το μισό μόνο κομμάτι της ζωης της στη ταινία,αλλά καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες! Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 14:49 Η flora.m123: #606 07-06-12 14:49 Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω δώσει στην Α.Σ.Κ.Τ,έχω σπουδάσει ενδυματολογία και σχέδιο μόδας και επαγγελματικό μακιγιάζ Click για ανάπτυξη... Έτσι εξηγείται λοιπόν το καλό αποτέλεσμα! Γιατί αν πάω εγώ να κάνω κάτι ανάλογο, θα βγει ένα αποτέλεσμα αφηρημένης τέχνης στην καλύτερη των περιπτώσεων! Εκτός αν πρόκειται να βάψω κανένα σπίτι χωρίς περίπλοκα σχέδια, εκεί τα πάω μια χαρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:29 Η Gianduia7: #602 07-06-12 11:29 Περίπου 5 χρόνια σύνολο!Αν είχα χρόνο και χρήμα,έλεγα τότε θα ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα,αλλά μέσα στα χρόνια έμαθα και μαθαίνω τεχνικές και άλλα γιατί διαβάζω πολύ και ααχολούμαι,οπότε μπορεί να μην χρειαζόταν να σπουδάσω και άλλο τελικά μια που πιο σημαντική είναι η εμπειρία στα χέρια παρά οι γνώσεις μόνες τους! Βέβαια είμαι από τη γενια που λέω "τι κατάλαβα?τόσος κόπος θυσίες,γνωριμίες και τελικά να κάνω τα τελευταία χρόνια άσχετη δουλειά" Οτι κάνω πια το κάνω για πάρτη μου και για τους φίλους μου,πάνε οι εποχές που ζούσα από τη τέχνη μου και τα χέρια μου,δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά!! Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Η Gianduia7: #603 07-06-12 11:37 Σας έγραψα χτες για ένα φωτιστικό που έχω φτιάξει αλλά αναγκαστικά το χαρίζω!Σας αρέσει?Αν κάποιος του αρέσει και το θέλει ας μου το πει Οταν δεν έχει φως είναι έτσι, το βράδυ είναι σαν αυτό το μικρό που έχει διαλύσει ο κουταλιανος,Θα χαρίσω και αρκετά λαμπάκια από αυτά που δίνουν την αίσθηση ότι είναι φως από κερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:57 Η Frida_sp έγραψε: #604 07-06-12 11:57 Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Click για ανάπτυξη... κα9αρα nickname.τν γατα μ λενε φριντα γ αυτο τ εβαλα.απο τν kahlo φυσικα.τωρα που γεννησε ονομασα τ ενα γατι dali.εχεις δει τν ταινια τς kahlo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 12:09 Η Gianduia7: #605 07-06-12 12:09 Πίστεψε με Η ζωή της μέσα από βιογραφίες που είναι από την παιδική της ηλικία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τη ταινία!Ηταν το μισό μόνο κομμάτι της ζωης της στη ταινία,αλλά καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες! Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 14:49 Η flora.m123: #606 07-06-12 14:49 Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περίπου 5 χρόνια σύνολο!Αν είχα χρόνο και χρήμα,έλεγα τότε θα ήθελα να κάνω και άλλα πράγματα,αλλά μέσα στα χρόνια έμαθα και μαθαίνω τεχνικές και άλλα γιατί διαβάζω πολύ και ααχολούμαι,οπότε μπορεί να μην χρειαζόταν να σπουδάσω και άλλο τελικά μια που πιο σημαντική είναι η εμπειρία στα χέρια παρά οι γνώσεις μόνες τους! Βέβαια είμαι από τη γενια που λέω "τι κατάλαβα?τόσος κόπος θυσίες,γνωριμίες και τελικά να κάνω τα τελευταία χρόνια άσχετη δουλειά" Οτι κάνω πια το κάνω για πάρτη μου και για τους φίλους μου,πάνε οι εποχές που ζούσα από τη τέχνη μου και τα χέρια μου,δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά!! Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:37 Η Gianduia7: #603 07-06-12 11:37 Σας έγραψα χτες για ένα φωτιστικό που έχω φτιάξει αλλά αναγκαστικά το χαρίζω!Σας αρέσει?Αν κάποιος του αρέσει και το θέλει ας μου το πει Οταν δεν έχει φως είναι έτσι, το βράδυ είναι σαν αυτό το μικρό που έχει διαλύσει ο κουταλιανος,Θα χαρίσω και αρκετά λαμπάκια από αυτά που δίνουν την αίσθηση ότι είναι φως από κερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:57 Η Frida_sp έγραψε: #604 07-06-12 11:57 Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Click για ανάπτυξη... κα9αρα nickname.τν γατα μ λενε φριντα γ αυτο τ εβαλα.απο τν kahlo φυσικα.τωρα που γεννησε ονομασα τ ενα γατι dali.εχεις δει τν ταινια τς kahlo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 12:09 Η Gianduia7: #605 07-06-12 12:09 Πίστεψε με Η ζωή της μέσα από βιογραφίες που είναι από την παιδική της ηλικία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τη ταινία!Ηταν το μισό μόνο κομμάτι της ζωης της στη ταινία,αλλά καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες! Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 14:49 Η flora.m123: #606 07-06-12 14:49 Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας έγραψα χτες για ένα φωτιστικό που έχω φτιάξει αλλά αναγκαστικά το χαρίζω!Σας αρέσει?Αν κάποιος του αρέσει και το θέλει ας μου το πει Οταν δεν έχει φως είναι έτσι, το βράδυ είναι σαν αυτό το μικρό που έχει διαλύσει ο κουταλιανος,Θα χαρίσω και αρκετά λαμπάκια από αυτά που δίνουν την αίσθηση ότι είναι φως από κερια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp Εκκολαπτόμενο μέλος Η Σπυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 11:57 Η Frida_sp έγραψε: #604 07-06-12 11:57 Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Click για ανάπτυξη... κα9αρα nickname.τν γατα μ λενε φριντα γ αυτο τ εβαλα.απο τν kahlo φυσικα.τωρα που γεννησε ονομασα τ ενα γατι dali.εχεις δει τν ταινια τς kahlo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 7 Ιουνίου 2012 Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 12:09 Η Gianduia7: #605 07-06-12 12:09 Πίστεψε με Η ζωή της μέσα από βιογραφίες που είναι από την παιδική της ηλικία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τη ταινία!Ηταν το μισό μόνο κομμάτι της ζωης της στη ταινία,αλλά καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες! Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 14:49 Η flora.m123: #606 07-06-12 14:49 Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ Frida nickname η' δικό σου?Εχω ένα θεματάκι με τη FRIDA kAHLO,μπορεί και να το έχεις παρατηρήσει αν διαβάζεις συχνά εδώ! Click για ανάπτυξη... κα9αρα nickname.τν γατα μ λενε φριντα γ αυτο τ εβαλα.απο τν kahlo φυσικα.τωρα που γεννησε ονομασα τ ενα γατι dali.εχεις δει τν ταινια τς kahlo? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 12:09 Η Gianduia7: #605 07-06-12 12:09 Πίστεψε με Η ζωή της μέσα από βιογραφίες που είναι από την παιδική της ηλικία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τη ταινία!Ηταν το μισό μόνο κομμάτι της ζωης της στη ταινία,αλλά καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες! Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 14:49 Η flora.m123: #606 07-06-12 14:49 Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίστεψε με Η ζωή της μέσα από βιογραφίες που είναι από την παιδική της ηλικία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από τη ταινία!Ηταν το μισό μόνο κομμάτι της ζωης της στη ταινία,αλλά καλογυρισμένο με ωραίες ερμηνείες! Αν είχα θηλυκο γατούλι θα το ονόμαζα και εγω Frida εννοείται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 14:49 Η flora.m123: #606 07-06-12 14:49 Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευτυχία προσκυνώ και ζηλεύω! Κατά τα άλλα σήμερα είμαι μια χαρά, σας στέλνω σε όλους φιλάκια! Έπιασε η θετική ενέργεια! (μέχρι να με ξαναπιάσει υστερία.. ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:15 Η Gianduia7: #607 07-06-12 15:15 Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
flora.m123 Δραστήριο μέλος Η Φλώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 638 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:32 Η flora.m123: #608 07-06-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gianduia7: Σε μερικά χρόνια θα δεις πόσο λάθος έκανες που άφηνες πολλές στιγμές από τη ζωή σου να γεμίζουν από υστερία και άγχος..Η ζωή είναι μικρή Φλώρα και κοίτα να την απολαμβάνεις,δεν έχεις σοβαρούς λόγους να είσαι φορτισμένη πίστεψε με! Ξέρεις με ποιο μοτο πορεύομαι "μη μου τους κυκλους τάραττε" Αρχιμήδης Click για ανάπτυξη... ρ Α, όλα κι όλα, λίγη γκρίνια ποτέ δεν έβλαψε κανέναν! Εξάλλου ποτέ δεν γκρινιάζω για τα σοβαρά θέματα.. Πραγματικά ποτέ! Οπότε στα μικροπράγματα δίκιο δεν έχω να ρίχνω κανά μπινελίκι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 7 Ιουνίου 2012 στις 15:41 Η Gianduia7: #609 07-06-12 15:41 Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλλό αυτό,ρίξε όσα μπινελίκια θες!!!! Γουστάρω που είσαι τσαμπουκάς!!! Απλά εγώ σου έγραψα τα παραπάνω για να σου πω απλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου!!! Επίσης κγρίνιαζε όσο θες,καλό κάνει,αλλά να μη στεναχωριέσαι για τίποτα που δεν είναι σημαντικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:05 Η Γίδι έγραψε: #610 08-06-12 01:05 Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Καληνύχτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 01:12 Η Πουπουλίνα: #611 08-06-12 01:12 Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιδακι μου...η ωραιοτερη καληνυχτα!!Φιλακια καρδουλα μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 10:57 Η Γίδι έγραψε: #612 08-06-12 10:57 Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ευτυχία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 1.999 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 11:59 Η Gianduia7: #613 08-06-12 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Gianduia μπράβο...! Από πού έχεις ενημερωθεί κυρίως;; Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Δεν πολυκατάλαβα την ερώτηση ,αλλά αν εννοείς που μαθαίνω ότι με ενδιαφέρει για να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου,από το ιντερνετ,από βιβλία,πολλα βιβλία που αγόραζα κατα καιρούς και από γνωριμίες που έχω κάνει με ειδικότητες με μεγάλο ενδιαφέρον που με έχουν αφήσει να μπω στο χώρο τους χωρίς να ενοχλώ να βλέπω και να βοηθάω κάποιες φορές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 12:05 Η Γίδι έγραψε: #614 08-06-12 12:05 Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και πάλι, Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:32 Η Πουπουλίνα: #615 08-06-12 13:32 Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα γιδακι μας,καλημερα σε ολους! Λεω αυτο το σαβ/κο να τολμισω το πρωτο μου μπανιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Γίδι έγραψε: #616 08-06-12 13:39 Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Pasiphae έγραψε: #617 08-06-12 13:39 Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane Τιμώμενο Μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.335 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Pennylane: #618 08-06-12 13:41 Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 54 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal Paragontas7000 Doris 10 Libertus kostis76 rafaela11 ρενακι 13 Εριφύλη Aleksoula giannhs2001 Dmzk Rocky2025 Nicole1987 American Economist redpointer lia85 Unboxholics helonitsa1965 Ilikntas Claire Rentfield Selina Kyle Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasiphae Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αιγάλεω (Αττική). Έχει γράψει 333 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Pasiphae έγραψε: #619 08-06-12 13:47 Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 29 30 31 32 33 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 73 Επόμενη First Προηγούμενη 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 31 από 73 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμ λογικό μου φαίνεται! Ρόδο κι εγώ αν ήμουν στην παραλία θα βρισκόμουν συνέχεια Αλλά σε ένα μήνα που θα κατέβω κι εγώ στο πατρικό μου στην Κρήτη, στη θάλασσα θα ξημεροβραδιάζομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.074 μηνύματα. 8 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Η Πουπουλίνα: #620 08-06-12 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι: Τέλεια, καλή αρχή!!!!!!!! Εδώ πλημμυρίζουμε, αλλά δε βαριέσαι, σε ένα μήνα έρχομαι...! Click για ανάπτυξη... Οταν λές πλημυριζετε..εννοεις οτι βρεχει;Και που ερχεσαι;;;..μηπως ζακυνθο; Αρχική Δημοσίευση από Pasiphae: Καλημέρα! Έφη καλή αρχή! Είσαι και στη Ζάκυνθο, με τις πανέμορφες παραλίες. Πόσο σε ζηλεύω Εγώ πήγα την Κυριακή που μας πέρασε, για το πρώτο μου μπάνιο. Πάγωσα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω καρδουλα μου.Χμ..κοιτα να δεις,οταν λεω μ,πανιο..εννοω οτι θα φορεσω μαγιο,θα παω παραλια...θα ξαπλαρω..και αν το ποδι μου,οταν το βουτηξω,ειναι οκ...τοτε θα μπω. Αρχική Δημοσίευση από Pennylane: Έχω κάνει ήδη πέντε μπάνια!8) Γεια σας! Click για ανάπτυξη... Εσυ μικρο,πηγες..και κατακαηκες αν θυμαμαι καλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.