Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Χεχχε ναι, τρελή βροχή!!! Χθες τα ίδια, και αναγκάστηκα να κυκλοφορώ ξυπόλιτη στη δουλειά, γιατί είχαν γίνει οι κάλτσες μου μούσκεμα...!
Αλλά σε ένα μήνα και κάτι θα'μαι στα νησιά (κυρίως Κρήτη, εννοείται), και θα ΛΙΑΖΟΜΑΙ :D
Τουλάχιστον έκανα το πρώτο μπάνιο το σκ των εκλογών. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και πάλι,
Ναι, αυτό ρωτούσα, σόρι... :)
Εννοώ, υπάρχουν περιοδικά (Μαστορέματα, Ιδανικό Σπίτι, κλπ) ή σελίδες Online (houselife.gr) που δίνουν συμβουλές, και φυσικά άπειρα βιβλία, απλά δεν ήμουν σίγουρη ποιον τρόπο προτίμησες. :)

Από περιοδικά το μόνο που βγήκε και άξιζε να μάθεις πράγματα να κάνεις ήταν το simple life το οποιο δυστυχως έβγαλε λίγα τεύχη,αλλά ευτυχώς έχω ακόμα τα περισσότερα η' όλα δεν θυμάμαι!!:)

Γιδι θα είσαι Αθήνα τέλος Ιουλίου?????ε?ε?:hmm::hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κοριτσάκι μας κοιμάται!!Τωρα που έχει ζέστη κοιμάται εκτός :P
DSC05620.jpg

DSC05615-1.jpg

Θέλω μια γατουλα αλλα δεν παιρνω γιατι δεν εχω χρονο να την φροντιζω :( :( αλλα θα το σκεφτω :D

photo_cat2.jpg

Cat.jpg

HappyCat.jpeg

two-cat-circle-love-hug-orange-white-sleep-window-cute-adorable-heart.jpg

Δεν τον κρεμάσαμε ακόμα,αλλά επειδή ήρθε ο πίνακας το απόγευμα και θέλω να σας τον δείξω δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τη χαρά μου..ακόμα έχει ζελατίνα πάνω!:D

DSC05639.jpg

ιιιιιιιιιιιιιιι..καλε,ειναι το αβαταρ που εχεις..ναι;;Φοβερος!!:D
Αχμ,σορυ αν εχω χασει καποια ποστ,αλλα δεν εχω καταλαβει.Τι ειναι;Θελω να πω..τον εχει κανει καποιος ζωγραφος;Ειναι αφισα;;τι;

:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Είναι μεξικάνικο θέμα από μεξικανο ζωγράφοαλλά αυτό είναι ψηφιακή εκτύπωση σε καμβά!

Είναι μια γυναίκα με το συμβολικο μακιγιάζ της Μέρας των Νεκρών που γιορτάζουν στο Μεξικό!

Εχω εδώ και άλλους δυο πίνακες αλλά όταν τους κρεμάσω θα τους δείτε και αυτούς οι οποιοι είναι πίνακες της Sylvia Ji,έχω ξαναγράψει γι'αυτην τη ζωγράφο ςδώ σε αυτό το θέμα!https://www.sylviaji.com/

Εβαλα αυτον εδώ τώρα γιατί είναι ο αγαπημένος μου :inlove:

Δεν τον κρεμάσαμε ακόμα,αλλά επειδή ήρθε ο πίνακας το απόγευμα και θέλω να σας τον δείξω δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τη χαρά μου..ακόμα έχει ζελατίνα πάνω!:D

DSC05639.jpg

είναι υπέροχος!!!!
περιμένουμε και τους υπόλοιπους!!!
:D:D:D:D:D

Σας καληνυχτίζω με αυτό το τέλειο βίντεο!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=uiz80CuDN8Y&feature=related

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...με πεθανες λεμε!!:lol::lol::lol:

Εγώ να δεις γέλια που έκανα!!:D

Καληνύχτα!!:kissing:

Καληνυχτα καρδουλα μου..:kissing:

ααααααααααα...τωρα το θυμηθηκα.Πηγαινε νωρις για υπνο,για να προλαβεις το ροχαλητο του Πετρου!!:lol::lol::lol:

summer-photography009.jpg

Καλό καλοκαίρι...καλά μπάνια!!!

DSC05639.jpg

T E Λ Ε Ι Ο Σ ! !
''Δενει'' υπεροχα. Ευχομαι να τελειωσετε γρηγορα οτι αλλο φτιαχνετε και μετα....απολαυστε τα εργα σας. :)
Μονο εκει που τον εχετε δε κινδυνευει;
Εχουν κανει τοσες καταστροφες τα φαγανοφατσακια σου.
Εχω διαπιστωσει οτι εχουν ταλεντο στο να ανοιγουν τρυπες.
Πρωτα ο καναπες, μετα το ριχταρι.... Ενας πινακας απο καμβα δεν ειναι τιποτα γι'αυτους.
Για προσεχε, για προσεχε.... μη τριτωσει το κακο.

Ήρθε η στιγμή να σας δείξω τι έφτιαχνα 2 μέρες τώρα!!:D:D:D

Mexican door -Dia de los muertos

DSC05591.jpg

DSC05597.jpg

DSC05592.jpg

DSC05593.jpg

DSC05594.jpg

DSC05599.jpg

DSC05598.jpg

DSC05587.jpg

DSC05588.jpg

DSC05589.jpg

DSC05590.jpg

Μπραβο, χιλια μπραβο Ευτυχια. Υπεροχα χρωματα και τι λεπτομερεια!
Το αποτελεσμα νομιζω σε κανει να νιωθεις τελεια.
Ποσο σε καταλαβαινω. Μακαρι να εχεις ευκαιριες να αξιοποιεις το ταλεντο σου.
Για να επανελθω παλι στην πορτα, νομιζω πως οποιος τη βλεπει θα του εξαπτει τη φαντασια για το τι κρυβει,
που ή σε τι οδηγει αυτη η φοβερη πορτα.
Πω πω, μου περνανε διαφορα απ'το μυαλο....

χαχαχα,σε ευχαριστώ Βασίλη για τα καλά σου λόγια!!:redface:

Ο πίνακας μπήκε σε κρυψωνα το βράδυ για να μην έχουμε κανένα ατύχημα και η πόρτα οδηγεί σε μια κρυφή ντουλάπα..:whistle:

Επίσης θα ζωγραφίσω και το τραπέζι του σαλονιού οπως την πορτα και θα βάλω τζάμι από πάνω και θα είναι σαν πίνακας και αυτό!:D

Μόλις γύρισα από βραδινή βόλτα με το ποδήλατο και είχε φοβερή δροσιά και καθόλου αυτοκίνητα!!Τα μπαλκόνια των σπιτιών γεμάτα κόσμο και οι δρόμοι έρημοι!Μόνη μου κυκλοφορούσα και ήταν τόσο ήσυχα σαν εξοχή!!

Εγώ είχα ξανά μια συζήτηση με οδηγό των ΚΤΕΛ σχετικά με τη μεταφορά των ζώων στο χώρο των επιβατών. Ξανά και ξανά και ξανά έχω κάνει αυτή τη συζήτηση και δε θέλω να μαλώσω γαμώτο με το θείο της κολλητής μου. Καταλήξανε ότι από τότε που πήρα τις γάτες φοράω παρωπίδες γιατί επιμένω ότι τα 2 γαμημένα δρομολόγια που έχουν οριστεί για να μεταφέρουν ζώα, πρέπει να μεταφέρουν ζώα είτε υπάρχει αλλεργικός στο λεωφορείο είτε όχι. Πωπω ειλικρινά εύχομαι να μη μου τύχει γιατί δε θέλω να γίνουμε μπίλιες με οικογενειακούς φίλους. Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω αμάξι, δε γίνεται αυτή η κατάσταση. Θέλω να ρίξω μπινελίκια τώρα, αλλά θα χρησιμοποιήσω βαρύ λεξιλόγιο και κρατιέμαι. :wall:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back