Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πωπω έχουμε πολλές δουλειές σήμερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να ζηλέψετε!

https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=3136993#post3136993
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Να βλέπαμε και τον Disney από κοντά!
Σήμερα έβγαλα απίστευτη φωτο τον κλώνο του θα πάθεις πλάκα,θα την ανεβάσω αύριο,τώρα βαριέμαι!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Έχω μία απορία, άσχετη με γάτες. Σε ένα μήνα παντρεύεται η κολλητή μου (είμαι και κουμπάρα), και για δώρα έχουν δώσει αριθμό λογαριασμού σε τράπεζα. Τι ποσά είναι δεκτά για δώρα;;; Δεν έχω ιδέα (μας έφαγε η ξενιτιά και το συνάλλαγμα)...
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Καλημέρα.. Εγώ δεν έχω βάλει μπωλ με νερό για τα αδεσποτούλια. Τα φροντίζει η φιλόζωη ΕΥΔΑΠ, που έχει σπάσει ένας σωλήνας εδώ και 2 εβδομάδες στην γειτονιά και τρέχει νερό και ενώ τους παρακαλάμε κάθε μέρα να έρθουν να το φτιάξουν και μας γράφουν κανονικά.Καλημέρες!!!! Τι κάνετε;; Βάλατε μπωλάκια με νερό για τα αδέσποτα;
Έχω μία απορία, άσχετη με γάτες. Σε ένα μήνα παντρεύεται η κολλητή μου (είμαι και κουμπάρα), και για δώρα έχουν δώσει αριθμό λογαριασμού σε τράπεζα. Τι ποσά είναι δεκτά για δώρα;;; Δεν έχω ιδέα (μας έφαγε η ξενιτιά και το συνάλλαγμα)...

Τουλάχιστον τα ζουζούνια πίνουν φρέσκο νεράκι και ευχαριστιούνται. Ακόμη και η δική μου γάτα εκεί πάει να πιει νερό..το έχει κόψει το μπωλάκι .

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν νομίζω να παρεξηγηθει η φίλη σου αν ας πουμε βάλεις μικρό ποσο!Ξέρει την οικονομικη σου κατάσταση!
Αλλά από την άλλη μην κάνεις και φοβερές υπερβολές αν σου περισσεύουν!
Οταν παντρέυτηκε ο ξάδερφος μου,έδωσα 200 ευρώ,αλλά ζοριστικα πολύ για να μαζέψω το ποσό και το ψιλομετάνιωσα μετά για δικους μου λόγους!
Θα συνεχίσουν να σάγαπάνε και με 100 ευρώ μονο αν θα βάλεις!!
Ο αδερφός μου που είχε δυσκολίες όταν παντρεύτηκε ο κολλητός του μπορεσε να δώσει μονο 50 ευρώ,δεν είχε άλλα!Οταν μπόρεσε όμως κάποια στιγμή μετά από κανα χρόνο τους έκανε δώρο ένα διημερο και αυτό τα παιδιά το ευχαριστηθηκαν πιο πολύ αποτιδηποτε!

Ξέρω ότι ούτε που θα τους νοιάξει πόσο έδωσε ο καθένας, απλά δεν έχω καμία αίσθηση του μέτρου, γιατί έχω καιρό να πάω σε ελληνικό γάμο.

Ο άλλος κουμπάρος είπε για 150 ή και 200 ευρώ, αλλά είναι και αυτός εξωτερικό, με άλλο εισόδημα από άλλους καλεσμένους, που θα δώσουν σίγουρα λιγότερα.
Ό,τι άλλες γνώμες, δεκτές!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Κασι αν εσύ αισθανθείς ότι είναι λίγα αυτά που θα δώσεις μετά τους κάνεις κάτι πιο προσωπικό που θα έχει μεγαλύτερη συναισθηματική αξία!

Ελπίζω να έρθεις και στην συνάντηση μια που υπολογίζω ότι τότε θα είσαι Ελλάδα!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
...σε μπέρδεψα???
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Αφού είσαι και κουμπάρα..εγώ θα κινούμουν στα 300 ευρώ..αν φυσικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν και νομίζω ότι ο κουμπάρος δεν κάνει χρήματα ως δώρο στο ζευγάρι και φυσικά ότι το ζευγάρι κάνει επίσης ένα δώρο στον κουμπάρο
...σε μπέρδεψα???
Συμφωνω ότι θα έπρεπε να μην είναι χρήματα από σενα το δώρο!
Και ναι έχεις και εσύ να λάβεις δώρο από εκείνους..συνήθως κάνουν ρολόι,έτσι έχω δει!!χχχχχ
Κάνουμε πολιτικό γάμο, το φόρεμα της νύφης είναι Ζάρα, και την επομένη πάμε όλοι μαζί στη Τζια.
Θα ρωτήσω βέβαια, αλλά ξέρω ότι δε θέλουν αντικείμενα, ζουν ήδη μαζί, άρα ό,τι και να πάρω περιττό θα είναι...
Μου κάνουν εντύπωση οι "ταρίφες", βέβαια, και δεν το λέω με καμία αίσθηση τσιγγουνιάς. Στην Ελβετία είναι το δώρο 80-125 ευρώ το άτομο, σε δε άλλους γάμους που πήγαμε, ήταν στα 50 ευρώ.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Δυστυχώς ακόμα στην Κύπρο πολλοί κάνουν "ανοικτό" γάμο.. εγώ άμα παντρευτώ θα κάνω γάμο σε πολύ μικρό κύκλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool