Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
και κάποια στιγμή πιάνω κάτι στο στήθος μου 
Επρεπε λοιπόν να το κοιτάξω γιατί μια φίλη μου στην ηλικία μου δυστυχώς έκανε αφαίρεση μαστού.

Σήμερα πήγα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο στον Πειραιά,έφαγα όλη τη μέρα μου,κυριολεκτικά,αλλά δεν πειράζει,άξιζε το κόπο,με είδε γιατρός,έκανα εξετάσεις και τελικά είναι 2 απλές κυστούλες (ινοκυστική μαστοπάθεια,κάτι τέτοιο μου είπαν) που βγαίνουν συνήθως στις γυναίκες μετά τα 30 και δεν είναι ανησυχητικο απλά κάθε 6 μήνες πρέπει να κάνω υπέρηχο για να βλέπουν διαφορές στο μέγεθος τους!
Οπότε κορίτσια της παρέας,καλό είναι με το παραμικρό όσο αφορά τέτοια θέματα να μην το προσπερνάτε και να πηγαίνετε για εξετάσεις και ας έχετε μετά ένα κεφάλι καζάνι από την ταλαιπωρία!
Γενικά πάντα οι άλλοι με πάνε στο γιατρό,σαν μπέμπα,τα βαριέμαι πολύ αυτά,αλλά όταν έκανα τη ψιλάφιση κατευθείαν το άλλο πρωι πήρα τηλ για ραντεβού,τρεις και μια με πήγε!
Ευτυχώς όλα καλά!Αυριο ξεκινάω και με τη δουλειά και θα είμαι ήρεμη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κανείς δεν είναι υπεράνω, ήδη από τα 25 πρέπει να αυτοελεγχόμαστε κάθε μήνα (όχι πριν την περίοδο) και να ψηλαφεί ο γιατρός στην ετήσια εξέταση.

Μπράβο που το κοίταξες έτσι προσεκτικά, Ευτυχία, και πάλι καλά που είναι όλα οκ.
Εγώ με τα αποσμητικά έχω αρχίσει να τσιτώνω, και άλλαξα πρόσφατα... πήρα πλέον αυτόν τον κρύσταλλο, που είναι η πιο άκακη μορφή αποσμητικού, και έχω εντυπωσιαστεί. Ποια rexona 24h και σούπερ-ντούπερ τεχνολογίες...!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήρα πολύ μεγάλη χαρά μετά τις εξετάσεις!
Αν και είχα καλό προαίσθημα όσο πέρναγε η ΄ωρα σήμερα!Λυπάμαι που πέρασε τόσο δύσκολα η φίλη σου και εκείνη ρε γαμώτο τόσο μικρή!
Κάθε μέρα πρέπει να "πιανόμαστε" κάθε μέρα,αυτό το χαζολόγημα που με χουφτώνω το κάνω κάθε βράδυ όταν βλέπω τηλεόραση και να που μια μέρα κάτι έπιασα,από την πάνω πλευρά της θηλής!
Και εγώ άλλαξα μορφή αποσμητικού αλλά αυτό με τον κρύσταλλο δεν το ξέρω!

Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έκανες πολύ καλά που το έψαξες αμέσως, γιατί στα γυναικολογικά θέματα πρέπει να φερόμαστε υπεύθυνα και να τηρούμε ένα πρόγραμμα σε Παπ κλπ. Εγώ έχω ινομύωμα εδώ και 2 χρόνια και πρέπει να ελέγχω το μέγεθός του ανά χρόνο, αλλά κι εμένα με καθησύχασε ο γυναικολόγος μου ότι δεν είναι κακοήθες.
Επίσης όσον αφορά τα αποσμητικά: κορίτσια μακρυά από οινόπνευμα αλουμίνιο και parabens. Δεν είμαι τόσο freak με αυτά αλλά αν μπορούμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα, ειδικά σε εκείνη την περιοχή που υπάρχουν τόσοι αδένες, ας το κάνουμε
Η παιδική κολλητη φίλη της φίλης μου έχασε τη μάχη από αυτό,δεν το πρόλαβε και Αντυ η φίλη μου πήγε απλά προληπτικά τον Οκτωμβρη για εξέταση και τελικά αφαίρεση.Ο γιατρός της είπε ότι αν το είχε αφήσει για μετά τις γιορτές όπως εκείνη έλεγε δεν θα ήταν καλό!
Πήρα πολύ μεγάλη χαρά μετά τις εξετάσεις!Αν και είχα καλό προαίσθημα όσο πέρναγε η ΄ωρα σήμερα!
Λυπάμαι που πέρασε τόσο δύσκολα η φίλη σου και εκείνη ρε γαμώτο τόσο μικρή!
Κάθε μέρα πρέπει να "πιανόμαστε" κάθε μέρα,αυτό το χαζολόγημα που με χουφτώνω το κάνω κάθε βράδυ όταν βλέπω τηλεόραση και να που μια μέρα κάτι έπιασα,από την πάνω πλευρά της θηλής!
Και εγώ άλλαξα μορφή αποσμητικού αλλά αυτό με τον κρύσταλλο δεν το ξέρω!![]()
Είναι σαν αυτό, είναι σαφώς πιο ακριβό από τα αποσμητικά του σούπερ μάρκετ, αλλά κρατάει κανα χρόνο.
Είναι φυσικό, χωρίς άρωμα, και είναι πάντα η ίδια σύνθεση ανεξαρτήτως μάρκας (αν και υπάρχουν κάποιοι με λίγο άρωμα).
Θέλει καθαρό δέρμα (αν ιδρώνετε στον ύπνο σας, ρίξτε ένα πρόχειρο σαπούνισμα), το βρέχεις, το περνάς στη μασχάλη για 5-10 δευτερόλεπτα, βουαλά!
Δεν ξέρω αν θα με καλύπτει 1000% τις μέρες που θα έχω πολύ στρες ή πολλή ζέστη, αλλά σάμπως με κάλυπταν τα κλασικά; Ειδικά τα πιο "δυνατά" ανέπτυσσαν μία περίεργη μυρωδιά πού και πού, συν η αίσθηση "σοβά"...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ευτυχία μου, χαίρομαι που όλα σου πήγαν καλά και βασικά ΜΠΡΑΒΟ σου που δεν το άφησες να σε ταλαιπωρεί, αλλά άμεσα, έδρασες! Η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία τελικά
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Λοιπον,εχει δικιο η ριαννα για τα παραμπενς.Το εχω ψαξει πολυ το θεμα,γιατι δυστυχως η γιαγια μου πεθανε απο καρκινο του στηθους..και ξετουμε οτι η κληρονομικοτητα παιζει ρολο ειδικα στον καρκινο του στηθους.
Δεν ειναι μονο τα αποσμητικα.Παιδια..ολα τα κραγιον εχουν παραμπεν και οχι μονο.Σαμπουαν,κρεμες σωματος,καλλυντικα κλπ.
Τωρα τελευταια πολλες εταιριες βγαζουν προιοντα και το αναγραφουν οτι ΔΕΝ εχουν παραμπενς.
Για να ξερετε.Ειναιν πλεον εμπεριστατομενιο οτι τα παραμπενς ευθυνονται για καρκινο του στηθους.Αυτο το ανακαλυψαν και αρχισαν τις ερευνες,οταν μετα απο απειρες βιοψιες σε ογκους,ειδαν οτι αυτοι οι ογκοι,το κοινο τους,ας πουμε σημειο,ηταν οτι περιειχαν μεγαλες ποσοτηες παραμπενς.Το εψαξαν,εκαναν ερευνες..και κατασταλαξαν στο οτι μπορουν να προκαλεσουν καρκινο του στηθους.
Οποτε σε ολα τα καλλυντικα,το πρωτο που κοιταμε ειναι στα συσταικα αν εχουν παραμπενς.
ΥΓ.Εγω χρησινμοποιω ως επι το πλειστον της Apivita(ελληνικα κιολας..-παρα πολυ καλα),τα βρισκεις στα φαρκακεια...και το αναγραφουν οτι ειναι ΧΩΡΙΣ παραμπενς.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του δημάρχου της Αθήνας Καμίνη με δύο κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού στον Αθήνα 9.84 τώρα.

Στα προϊόντα Απιβίτα που έχετε, κορίτσια, πού λέει ότι έχουν παρασκευασθεί;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Στην ελλάδα γράφουν.Στα προϊόντα Απιβίτα που έχετε, κορίτσια, πού λέει ότι έχουν παρασκευασθεί;

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Πήγαμε και είδαμε ένα αφιέρωμα στην παραδοση με χορούς απ'ολη την Ελλάδα!!Φυσικά εγώ περίμενα πως και πως να βγουν οι πόντιοι ώπου όταν βγήκαν το θέατρο Πέτρας ταρακουνήθηκε για τα καλά,όπως και όταν βγήκαν και οι κρητίκαροί!!
Το μεγάλο γέλιο ήταν τα πιτσιρίκια και ειδικά ένας ζουζούνι-αστέρι που χόρεψε με τους μεγάλους και τσάμικο!!
Εχουμε πολύ ωραία παράδοση τελικά και έμαθα επίσης από που βγήκε η φράση "θα σε χορέψει στο ταψί",το είδαμε και αυτό από μια αναπαράσταση αγιασωτικου γάμου από Λέσβο!

Σας βάζω μερικές φωτό από τις πανέμορφεςπαραδοσιακές φορεσιές! (πλάκα ,πλάκα ψήνομαι του χρόνου να γραφτώ παραδοσιακούς χορούς
)Αυτη είναι από Ρωμυλία,Εβρο αν κατάλαβα καλά
Αυτή από Κύθηρα
Αυτή από Νάξο αν θυμάμαι καλά
Αυτές από Ηπειρο και θα δείτε και τα πίτσιρίκια

Και φυσικά οι Πόντιοι

Και τέλος εμείς!!!χχχ

(στις κυρίες με τα τσεμπέρια μιλάω, όχι σε σένα Ευτυχία)

Πάντα τέτοια, μοιάζει υπέροχη η βραδιά, υπέροχοι κι εσείς!
(σταματάω πριν μεταμορφωθώ σε Αλιφέρη)
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν!Το μωρό μου είναι μπουκωμένο από τα πατατάκια που σαβούριαζε και δεν έχει βγει καλός

(Καλό είναι το μωρό σου, κράτα τον, αλλά την άλλη φορά βεβαιώσου ότι έχει καταπιει ο δόλιος)
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι μωρέ είναι μια χαρά το αγοράκι μου,ευτυχώς για εκείνον βέβαια δεν ανέβασα μια ενοχοποιητική φωτο σαβουριάσματος(θα μου κοβε τον πωπό αν την ανέβαζα,χαχαχαχαχα
)εχει βάλει 25 κιλά!!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
!Εχει αλλάξει 3 φορές νουμερο σε 2 χρόνια 3 γκαρνταρόμπες (πεταμένα λεφτά) και φαντάσου όταν γνωριστήκαμε φορούσε κολλητο ποδηλατικό!Κάποιες φορές γκρινιάζει για τη κοιλάρα που έκανε αλλά μετά το ξεχνάει!!

Και εγώ έβαλα 10 κιλά αλλά δεν άλλαξα νούμερο στα ρούχα(ευτυχώς) δεν θα το άντεχα,αν και εγώ πάλι κάνω ποδήλατο και περπατάω πολύ και έχω χάσει τα 2 και συνεχίζω..

Απλά αν κάποιος παίρνει σταθερά κιλά, κάπου κάτι θα πρέπει να αναθεωρήσει, όχι;
(και ξαναλέω, κουκλιά είστε, δεν κάνω κριτική...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ από την άλλη έβαζα περίπου 2 κιλά τον μήνα από πέρσυ γιατί σχόλαγα αργά από τη δουλειά και έτρωγα πολυ το βράδυ!
Αλλά επειδή γουστάρω πολύ τα ρουχα που έχω και θέλω να συνεχίσω να τα φοράω το έχω "ράψει"!
Και πρέπει να προσέξει για την υγεία του γιατί κάποιοι δείκτες στις τελευταιές εξετάσεις ήταν ψηλα..αλλά δεν ακούει τη λογική και εμένα αλλά τη κοιλιά του!!χαχααχχααχχ

Χτες γυρίσαμε 1 παρά τη νυχτα από το φεστιβαλ και μου λέει "μωρό μου θα μου βάλεις παγωτό?" και του λέω ξερά "ΟΧΙ" και κάνει μπουχουουου,κλαψ!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool