Ναι, θα βάλω και φωτό από τον γάμο, αρκεί να τελειώσουμε πρώτα με τη γραφειοκρατεία και να καταφέρουν οι άνθρωποι να παντρευτούν

Έχουν ήδη ξοδέψει 300 δολάρια στη Μελβούρνη και 60Ε στη μητρόπολη για τα χαρτιά μόνο. Αφήστε που ο φωτογραφος που είχα υπόψιν μου μας ζήτησε 500Ε για 2 ώρες και για να περάσει τις φωτό σε dvd

Έλεος, έναν μικρό κλειστό γάμο πάμε να κάνουμε, όχι και 500 ευρώ ρε παιδιά σε φωτογραφίες. Καλύτερα κανάς συγγενείς να βγάζει. Σκεφτόμαστε έναν φίλο μου που απλά ασχολείται με τη φωτογραφία σαν χόμπυ αλλά είναι πολύ καλός, στο ζευγάρι άρεσε η δουλειά του γιατί βγάζει πολύ καλλιτεχνικές φωτογραφίες και πραγματικά του αρέσει να ασχολείται με αυτό το πράγμα, που πιστεύω είναι σημαντικότερο από κάθε 'επαγγελματία'.
Όσο για το άλλο θέμα, για μένα η αγάπη προς τα ζώα είναι στάση ζωής. Πολλοί φίλοι μου δεν τα πολυθέλουν, από μακριά κι αγαπημένοι, και το δέχομαι. Όμως αυτός ο άνθρωπος, αν υπάρξει, που θα μείνει μαζί μου για μια ζωή, στο σπίτι μου- ή μας - θέλω να συμμερίζεται την αγάπη μου. Γιατί αλλιώς εγώ δε θα είμαι ευτυχισμένη. Γιατί εγώ θέλω να έχω ένα ζωάκι έστω σπίτι μου, να το φροντίζω και να το αγαπώ και να μ'αγαπά, θέλω να φροντίζω τα αδέσποτα της γειτονιάς χωρίς να ακούω γκρίνια για τα λεφτά που ξοδεύω, θέλω να ζήσω τη ζωή μου με ένα ζώο συντροφιάς κοντά μου. Πως μπορεί 'ο άνθρωπος της ζωής μου' να με κάνει ευτυχισμένη αν μου στερεί αυτό που αγαπώ περισσότερο;
Τώρα για τον όλο θεσμό, προσωπικά θα παντρευόμουν μόνο αν ήμουν σίγουρη για μια απόλυτη δέσμευση. Γιατί αλλιώς δε βλέπω τον λόγο να γίνει. Ποιός ο λόγος να κάνω ολόκληρη φασαρία για έναν έρωτα; Μπορούμε απλά να συγκατοικήσουμε. Γιατί να παίρνουμε διαζύγιο αν κάτι πάει στραβά; Δε θέλω να θίξω το γάμο σαν 'πράξη μυστηρίου' ή αυτά που λέει η εκκλησία κλπ, δε με ενδιαφέρουν. Για μένα γάμος είναι όρκος αγάπης, και για να δώσω έναν τέτοιο όρκο πρέπει να έχω βρει τον πραγματικά κατάλληλο άνθρωπο. Αν ποτέ τον βρω και μετά από πολύυυυ καιρό θέλουμε να δώσουμε αυτόν τον όρκο, έχε καλώς, βλέπουμε. Αν όμως δεν τον βρω, δε θα δώσω κανέναν όρκο που δε μπορώ να κρατήσω.
Πολύ επιφανειακά τα λέω βέβαια, και αυτή είναι συζήτηση που πρέπει να γίνεται από κοντά, γιατί βαριέμαι να γράφω τόσο μεγάλα ποστ