Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Good morning! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το διάβασα, μου άρεσε και είπα να σας το βάλω κι εσάς! :D

Εγώ βοηθάω τα ζώα, εσύ τι ζόρι τραβάς;

Ως πότε θα ακούω το "περίφημο": "Εδώ οι άνθρωποι πεινάνε και εσείς ασχολείστε με τα ζώα;"
"Αγαπητέ -δήθεν ευαίσθητε - δυστυχισμένε - μίζερε και ανολοκλήρωτε άνθρωπε", που ποτέ δεν είχες την ευτυχία να νιώσεις την αγνή και αμέριστη αγάπη των ζώων, αυτά έχω να σου πω και βάλ' τα καλά στο μυαλό σου:

- Από πότε η βοήθεια στα ανυπεράσπιστα πλάσματα είναι επιλήψιμη;
- Από πότε είναι κατακριτέο το να προσπαθεί κάποιος να βοηθήσει τα ζώα και να κλείσει τις πληγές που εσύ τους άνοιξες με την αδιαφορία, την κακομοιριά, την κακία και τα κόμπλεξ σου;
- Ποιός σου είπε ότι δικαιούσαι να με κρίνεις και να με ειρωνεύεσαι;
- Ποιος σου είπε ότι επειδή βοηθάω τα ζώα σημαίνει αυτόματα ότι αδιαφορώ για τον άνθρωπο;
- Και το κρισιμότερο ερώτημα: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ΕΣΥ βοήθησες έναν άνθρωπο, ώστε αυτό να σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς εμένα για αδιαφορία;

Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάτι να απαντήσεις.
Απλά σου λέω ότι η καλή πράξη και η παροχή βοήθειας , (όποιον αποδέκτη κι αν έχει) είναι αξιέπαινη και όχι αξιόμεμπτη και ότι ο καθένας βάζει το δικό του λίθο, για να φέρει μια ισορροπία σ΄αυτήν την σκληρή κοινωνία, επιλέγοντας να βοηθήσει είτε ανθρώπους, είτε παιδιά, είτε πρόσφυγες, είτε ζώα.

Τα εξαθλιωμένα , άρρωστα, βασανισμένα και πονεμένα ζώα κυκλοφορούν κατά χιλιάδες ανάμεσά μας.
Και εγώ προσπαθώ , με τα λιγοστά μέσα που διαθέτω, αν και πολλές φορές δυστυχώς χωρίς επιτυχία, να απαλύνω τις πληγές που τους άνοιξαν οι υπάνθρωποι του είδους σου, με τις πράξεις και παραλείψεις τους.

Και κάτι ακόμα: Τα ζώα δε με πρόδωσαν ΠΟΤΕ, ενώ οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ.
Και η ρήση "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο" ειπώθηκε για τον άνθρωπο και όχι για τα ζώα.
Πάψε λοιπόν να με κατακρίνεις και να με θεωρείς γραφικό , ζήσε στη βολεμένη, μίζερη ζωούλα σου με την ανύπαρκτη , εξ ου και ήσυχη, συνείδησή σου και άσε με εμένα, τον τρελλό ( όπως λες φιλόζωο) στην ησυχία μου.

Το νου σου όμως, γιατί εγώ θα είμαι εκεί. Και αν σε πετύχω να πειράξεις έστω και μία τρίχα από τα ζώα (τα κατώτερα όντα, όπως τρομάρα σου τα αποκαλείς) , θα σε κυνηγήσω αλύπητα μέχρι να πεθάνω και δεν θα ησυχάσω αν δεν σε δω να πληρώνεις και να φωνάζεις "έλεος" για το κακό που τους έκανες.

Πηγή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχην Χρονια σου πολλα για τη γιορτη σου!!!:-*
Οσο για το κειμενο ειναι τελειο!!!

Καταρχην Χρονια σου πολλα για τη γιορτη σου!!!:-*
Οσο για το κειμενο ειναι τελειο!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!:bigarmhug

Τι κάνετε;; Καλό μήνα!!!!!
Εμείς είμαστε ακόμα Αθήνα, αλλά πετάμε απόψε. Η Μπριαμίτσα άψογη στο ταξίδι όταν ήρθαμε, ελπίζω να είναι τόσο κουλ και σήμερα.
Θα μπω να σας πω και για τη μικρή Μαρίκα, μία κούκλα 45 ημερών που σώσαμε... ;)
Αλλά και να σας συμβουλευτώ για 4 πανέμορφα μωράκια που είναι με τη μαμά τους στην αυλή του ΕΜΠ στο Αβέρωφ, με τα μάτια χάλια κατακόκκινα... :(
Καλημέρες!!!!!

Μια χαρά θα τα πάει το Μπριαμάκι μας και απόψε.
Ήρθες λίγες μέρες στην Ελλάδα και βρήκες τόσα ζωάκια??Έλεος..είμαστε για κλάματα εδώ πέρα :(

Ναι ρε συ... Για να μην πω για άλλα τρία μωράκια με τη μαμά τους σήμερα το πρωί. Άσε, έχω πολλά να σας πω, και για τον "ψηφιακό" μου σκύλο!!

Περιμένουμε τα νέα σας. Γίδι! :D
Χαίρομαι που η Μπριάμ ήταν μια χαρά στο ταξίδι, ελπίζω να είναι το ίδιο καλά και κατά την επιστροφή. :)

Τι κάνετε;; Καλό μήνα!!!!!
Εμείς είμαστε ακόμα Αθήνα, αλλά πετάμε απόψε. Η Μπριαμίτσα άψογη στο ταξίδι όταν ήρθαμε, ελπίζω να είναι τόσο κουλ και σήμερα.
Θα μπω να σας πω και για τη μικρή Μαρίκα, μία κούκλα 45 ημερών που σώσαμε... ;)
Αλλά και να σας συμβουλευτώ για 4 πανέμορφα μωράκια που είναι με τη μαμά τους στην αυλή του ΕΜΠ στο Αβέρωφ, με τα μάτια χάλια κατακόκκινα... :(
Καλημέρες!!!!!
Πολυ χαιρομαι με τα νεα σας,ολα καλα θα πανε και τωρα!:D

Αχ βρε Γίδι ήσουν Αθηνα και δεν πήρα χαμπάρι!!:(

Σας βάζω φωτό της ξυλόσομπας που αποκτήσαμε!!Επιτέλους θα ζεσταθούμε οικονομικά χωρις να πληρώνουμε 300 στην Δεη σε κάθε λογαριασμο κάθε χρόνο για τον χειμωνα,μια που δεν έχουμε θέρμανση και την βγάζαμε με αεροθερμο και air condition!!!
Πήραμε και ένα τόνο ξύλα πολύ φθηνα και περιμένουμε να χειμωνιάσει!!!:clapup::clapup:
DSC06744.jpg

^ Αντε και καλο χειμωνα!!:)

Αχ βρε Γίδι ήσουν Αθηνα και δεν πήρα χαμπάρι!!:(

Σας βάζω φωτό της ξυλόσομπας που αποκτήσαμε!!Επιτέλους θα ζεσταθούμε οικονομικά χωρις να πληρώνουμε 300 στην Δεη σε κάθε λογαριασμο κάθε χρόνο για τον χειμωνα,μια που δεν έχουμε θέρμανση και την βγάζαμε με αεροθερμο και air condition!!!
Πήραμε και ένα τόνο ξύλα πολύ φθηνα και περιμένουμε να χειμωνιάσει!!!:clapup::clapup:
DSC06744.jpg
ξερω οτι ειναι ασχετο με το μηνυμα μου ποσταρες αλλα το σπιτι σου ειναι ερωτας! δεν εχω δει ποτε ξανα τοσο ομορφο χωρο! αφου οποτε ξεκινα συζητηση για διακοσμηση με καποιον φιλο ή για οτιδηποτε εχει να κανει με σπιτι,αντικειμενα,χρωματα και τα λοιπα εχουν βαρεθει να με ακουνε να τους λεω 'αφηστε τα! νομιζουμε και εμεις οτι εχουμε σπιτι! αν δειτε σπιτι που εχει μια συμφορουμιτισα θα παθετε απανωτα εγκεφαλικα!' και ναι οταν ερχονται σπιτι μου ενας-ενας ριχνει τη ματια του στο κουκλοσπιτο σου και μετα ολοι μαζι κλαιμε την μοιρα μας! δεν εχω λογια για τον χωρο σας! :clapup::clapup::worship: ειναι το σπιτι των ονειρων μου ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι οπως ειναι!

Να'σαι καλά βρε Δήμητρα!!Πράγματι είναι το ιδανικό σπίτι για εμάς και τα γατούνια μας!Μας φτιάχνει τη διάθεση και όλα έχουν γίνει με πολύ μεράκι και αγάπη!!Δεν μας αρέσουν τα μονότονα πράγματα και η αδυναμία μου στη μεξικάνικη κουλτούρα και στο ρετρό στυλ μας ώθησε να κάνουμε μια παλιά μονοκατοικία,ένα σπίτι που να σου φτιάχνει τη διάθεση!!Κάποια μέλη από εδώ μέσα είχα τη χαρά να τους φιλοξενίσουμε και να πάρουν τη θετική ενέργεια του χώρου μας και τελικά να καταλάβουν πόσο ΜΗ κουραστικό είναι ένα πολύχρωμο σπίτι!!Ετσι δεν είναι κορίτσια και αγόρια που πήρατε μια γεύση??:P:P;);)

υ.γ:αυτό το είδες?https://www.mypetz.gr/threads/Κουβεντούλα-χωρίς-θέμα-in-meow-ish.228942/

Τελευταία επεξεργασία:
Μιας κι είχα την χαρά να γνωρίσω το σπίτι από κοντά, εμένα δεν με κούρασε καθόλου κι η αίσθηση που πήρα από τον χώρο ήταν πάρα πολύ καλή κι ευχάριστη! :D
Καθώς και το φαγητό επίσης! :hehe:

Πήγα χτες να δω για σπιτάκι εξωτερικού χώρου για τα αδεσποτάκια που προσέχω,μου είπαν 40 ευρώ για ένα τεράστιο!!
Χαίρομαι που θα κάνω αυτή τη κίνηση γιατί αρχίζει να κάνει κρύο και ειδικά τα δυο μικρά από τα τέσσερα είναι κρίμα να ψάχνουν να βρουν που θα κοιμηθουν ζεστά και στεγνά!Θα βάλω και κουβερτουλες η' πετσετες μέσα και ο Πέτρος θα το καρφώσει στο πάτωμα γιατί εκεί που θα το βάλουμε (αναγκαστικά στο ταρατσάκι της αποθήκης) το πιάνει αέρας και δεν θέλω φυσικά να το ρίξει κάτω.Εκεί τους αρέσει να αράζουν,όλο το καλοκαίρι εκει λιάζοταν οπότε θα μπορούν να απολαύσουν το σημείο και χειμώνα!

Αχ πόσο χαρούμενη είμαι!!!!:clapup::clapup::clapup:

Πάω να φύγω για δουλειά!Καλημέρες και φιλάκια!!;)

Πολύ γλυκιά κίνηση ψυχούλα μου :)

Μπράβο σας, βρε Ευτυχία! :hug:

Μπραβο σας Ευτυχια μου, μακαρι να ειχα και γω μερος να τους εφτιαχνα κατι αναλογο.:)

Και εγω παιδιά να σας πω χαίρομαι που το σκέφτηκα,πέρσυ είχα ένα μεγάλο ξύλινο κουτί που το είχα γεμίσει με πετσέτες και ερχοταν η μια από αυτά και κοιμοταν,φέτος που η οικογένεια της μεγάλωσε (δυστυχως δεν πιάνεται για στείρωση) θα της κάνουμε ένα δώρο και έχουν και έναν αρσενικό γίγαντα μαζί τους που μοιαζει σαν να προστατύει μαμα και παιδιά.Αυριο θα προσπαθήσω να βάλω φωτο!

Σας υποσχέθηκα φωτο αλλά τελικά τράβηξα βίντεο!!Στο βίντεο θα δείτε κάποια στιγμή τη μαύρη τη μαμά να κάθεται πιο μάκρυα σε εκείνο το σημείο θα μπει το σπιτάκι τους!!!
Βέβαια θα δείτε και παρέμβαση από Elvis και Cherry..δείτε όλο!!;):D

Ο πορτοκαλής είναι γιγάντιος δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε από τη κεφάλα του!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back