Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ βοηθάω τα ζώα, εσύ τι ζόρι τραβάς;
Ως πότε θα ακούω το "περίφημο": "Εδώ οι άνθρωποι πεινάνε και εσείς ασχολείστε με τα ζώα;"
"Αγαπητέ -δήθεν ευαίσθητε - δυστυχισμένε - μίζερε και ανολοκλήρωτε άνθρωπε", που ποτέ δεν είχες την ευτυχία να νιώσεις την αγνή και αμέριστη αγάπη των ζώων, αυτά έχω να σου πω και βάλ' τα καλά στο μυαλό σου:
- Από πότε η βοήθεια στα ανυπεράσπιστα πλάσματα είναι επιλήψιμη;
- Από πότε είναι κατακριτέο το να προσπαθεί κάποιος να βοηθήσει τα ζώα και να κλείσει τις πληγές που εσύ τους άνοιξες με την αδιαφορία, την κακομοιριά, την κακία και τα κόμπλεξ σου;
- Ποιός σου είπε ότι δικαιούσαι να με κρίνεις και να με ειρωνεύεσαι;
- Ποιος σου είπε ότι επειδή βοηθάω τα ζώα σημαίνει αυτόματα ότι αδιαφορώ για τον άνθρωπο;
- Και το κρισιμότερο ερώτημα: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ΕΣΥ βοήθησες έναν άνθρωπο, ώστε αυτό να σου δίνει το δικαίωμα να κατηγορείς εμένα για αδιαφορία;
Είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις κάτι να απαντήσεις.
Απλά σου λέω ότι η καλή πράξη και η παροχή βοήθειας , (όποιον αποδέκτη κι αν έχει) είναι αξιέπαινη και όχι αξιόμεμπτη και ότι ο καθένας βάζει το δικό του λίθο, για να φέρει μια ισορροπία σ΄αυτήν την σκληρή κοινωνία, επιλέγοντας να βοηθήσει είτε ανθρώπους, είτε παιδιά, είτε πρόσφυγες, είτε ζώα.
Τα εξαθλιωμένα , άρρωστα, βασανισμένα και πονεμένα ζώα κυκλοφορούν κατά χιλιάδες ανάμεσά μας.
Και εγώ προσπαθώ , με τα λιγοστά μέσα που διαθέτω, αν και πολλές φορές δυστυχώς χωρίς επιτυχία, να απαλύνω τις πληγές που τους άνοιξαν οι υπάνθρωποι του είδους σου, με τις πράξεις και παραλείψεις τους.
Και κάτι ακόμα: Τα ζώα δε με πρόδωσαν ΠΟΤΕ, ενώ οι άνθρωποι ΠΑΝΤΑ.
Και η ρήση "ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο" ειπώθηκε για τον άνθρωπο και όχι για τα ζώα.
Πάψε λοιπόν να με κατακρίνεις και να με θεωρείς γραφικό , ζήσε στη βολεμένη, μίζερη ζωούλα σου με την ανύπαρκτη , εξ ου και ήσυχη, συνείδησή σου και άσε με εμένα, τον τρελλό ( όπως λες φιλόζωο) στην ησυχία μου.
Το νου σου όμως, γιατί εγώ θα είμαι εκεί. Και αν σε πετύχω να πειράξεις έστω και μία τρίχα από τα ζώα (τα κατώτερα όντα, όπως τρομάρα σου τα αποκαλείς) , θα σε κυνηγήσω αλύπητα μέχρι να πεθάνω και δεν θα ησυχάσω αν δεν σε δω να πληρώνεις και να φωνάζεις "έλεος" για το κακό που τους έκανες.
Πηγή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

Οσο για το κειμενο ειναι τελειο!!!
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Καταρχην Χρονια σου πολλα για τη γιορτη σου!!!
Οσο για το κειμενο ειναι τελειο!!!
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Εμείς είμαστε ακόμα Αθήνα, αλλά πετάμε απόψε. Η Μπριαμίτσα άψογη στο ταξίδι όταν ήρθαμε, ελπίζω να είναι τόσο κουλ και σήμερα.
Θα μπω να σας πω και για τη μικρή Μαρίκα, μία κούκλα 45 ημερών που σώσαμε...

Αλλά και να σας συμβουλευτώ για 4 πανέμορφα μωράκια που είναι με τη μαμά τους στην αυλή του ΕΜΠ στο Αβέρωφ, με τα μάτια χάλια κατακόκκινα...

Καλημέρες!!!!!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Ήρθες λίγες μέρες στην Ελλάδα και βρήκες τόσα ζωάκια??Έλεος..είμαστε για κλάματα εδώ πέρα

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χαίρομαι που η Μπριάμ ήταν μια χαρά στο ταξίδι, ελπίζω να είναι το ίδιο καλά και κατά την επιστροφή.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πολυ χαιρομαι με τα νεα σας,ολα καλα θα πανε και τωρα!Τι κάνετε;; Καλό μήνα!!!!!
Εμείς είμαστε ακόμα Αθήνα, αλλά πετάμε απόψε. Η Μπριαμίτσα άψογη στο ταξίδι όταν ήρθαμε, ελπίζω να είναι τόσο κουλ και σήμερα.
Θα μπω να σας πω και για τη μικρή Μαρίκα, μία κούκλα 45 ημερών που σώσαμε...
Αλλά και να σας συμβουλευτώ για 4 πανέμορφα μωράκια που είναι με τη μαμά τους στην αυλή του ΕΜΠ στο Αβέρωφ, με τα μάτια χάλια κατακόκκινα...
Καλημέρες!!!!!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Σας βάζω φωτό της ξυλόσομπας που αποκτήσαμε!!Επιτέλους θα ζεσταθούμε οικονομικά χωρις να πληρώνουμε 300 στην Δεη σε κάθε λογαριασμο κάθε χρόνο για τον χειμωνα,μια που δεν έχουμε θέρμανση και την βγάζαμε με αεροθερμο και air condition!!!
Πήραμε και ένα τόνο ξύλα πολύ φθηνα και περιμένουμε να χειμωνιάσει!!!

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
ξερω οτι ειναι ασχετο με το μηνυμα μου ποσταρες αλλα το σπιτι σου ειναι ερωτας! δεν εχω δει ποτε ξανα τοσο ομορφο χωρο! αφου οποτε ξεκινα συζητηση για διακοσμηση με καποιον φιλο ή για οτιδηποτε εχει να κανει με σπιτι,αντικειμενα,χρωματα και τα λοιπα εχουν βαρεθει να με ακουνε να τους λεω 'αφηστε τα! νομιζουμε και εμεις οτι εχουμε σπιτι! αν δειτε σπιτι που εχει μια συμφορουμιτισα θα παθετε απανωτα εγκεφαλικα!' και ναι οταν ερχονται σπιτι μου ενας-ενας ριχνει τη ματια του στο κουκλοσπιτο σου και μετα ολοι μαζι κλαιμε την μοιρα μας! δεν εχω λογια για τον χωρο σας!Αχ βρε Γίδι ήσουν Αθηνα και δεν πήρα χαμπάρι!!
Σας βάζω φωτό της ξυλόσομπας που αποκτήσαμε!!Επιτέλους θα ζεσταθούμε οικονομικά χωρις να πληρώνουμε 300 στην Δεη σε κάθε λογαριασμο κάθε χρόνο για τον χειμωνα,μια που δεν έχουμε θέρμανση και την βγάζαμε με αεροθερμο και air condition!!!
Πήραμε και ένα τόνο ξύλα πολύ φθηνα και περιμένουμε να χειμωνιάσει!!!
![]()

ειναι το σπιτι των ονειρων μου ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι οπως ειναι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

υ.γ:αυτό το είδες?https://www.mypetz.gr/threads/Κουβεντούλα-χωρίς-θέμα-in-meow-ish.228942/
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Καθώς και το φαγητό επίσης!

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαίρομαι που θα κάνω αυτή τη κίνηση γιατί αρχίζει να κάνει κρύο και ειδικά τα δυο μικρά από τα τέσσερα είναι κρίμα να ψάχνουν να βρουν που θα κοιμηθουν ζεστά και στεγνά!Θα βάλω και κουβερτουλες η' πετσετες μέσα και ο Πέτρος θα το καρφώσει στο πάτωμα γιατί εκεί που θα το βάλουμε (αναγκαστικά στο ταρατσάκι της αποθήκης) το πιάνει αέρας και δεν θέλω φυσικά να το ρίξει κάτω.Εκεί τους αρέσει να αράζουν,όλο το καλοκαίρι εκει λιάζοταν οπότε θα μπορούν να απολαύσουν το σημείο και χειμώνα!
Αχ πόσο χαρούμενη είμαι!!!!

Πάω να φύγω για δουλειά!Καλημέρες και φιλάκια!!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος
Βέβαια θα δείτε και παρέμβαση από Elvis και Cherry..δείτε όλο!!

Ο πορτοκαλής είναι γιγάντιος δεν ξέρω αν μπορείτε να το καταλάβετε από τη κεφάλα του!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool