Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Γλυκα ειναι ολα τους. Σαν τον κοκκινοτριχη σου, ιδιο ομως ακριβως και σε υφος και σε κεφαλα, εχω εναν τιγρη γκριζο. Πως τα λες αληθεια, τους εχεις ονοματα;
Υ.Γ. Ακουσα και κοκορα, η ειναι η ιδεα μου;:hmm:
Υ.Γ.2. Καμμια μερα θα ερθω και θα σου βουτηξω την Τσερυ!!!:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χαχααχα!!Πριν λίγο ήρθε επίσκεψη έκπληξη ο kissbill και την ώρα που έφευγε κράταγε τη Cherry αγκαλιά μουλοχτά και προχωραγε προς τα έξω και έλεγε "γεια σας παιδιά χάρηκα που σας είδα" και να του ψυθιρίζω από πίσω "κάτι ξέχασες..χμμ..εεε..κάτι ξέχασες Βασίλη" εκείνος συνέχιζε "γεια σας ,γεια σας φεύγω" χχααχαχαα
Ελα όποτε θες να την γνωρίσεις και να παίξεις μαζί της,απλά να είσαι προετοιμασμένη σωματικά γιατί θα σε κουράσει από το πολύ παιχνίδι,αλλά δεν νομίζω να σε αφήσω να την πάρεις..τρέχω γρήγορα!!:P:P:P
Μένουμε πάρα πολύ κοντά Βάσω..!!!

Τον πορτοκαλί τον φωνάζω Κτήνος,την μαμά απλά η Μαύρη και στα μικρά δεν μπορω να βγάλω όνομα γιατί δεν με αφήνουν να τα πλησιάσω πολύ και δεν μπορώ να καταλάβω τι φύλλο είναι!Εχουν ακριβως την ηλικία της Cherry πάντως,τα γέννησε στην διπλανή αυλή που μένει η θεία μου και από τα τρία έζησαν μόνο αυτά τα δυο!
Με το ένα μόνο που το βοήθησα να βγει από την αυλή μια μέρα που έπεσε έχω έρθει λίγο πιο κοντά αλλά ακόμα τζίφος!

Ναι άκουσες κόκορα,είναι το κατοικίδιο της θείας μου ο Μανούσος!!Είναι εκπαιδευμένος και είναι ήδη 8 χρονών νομίζω!Αυτός ο κόκορας θα μπορούσε να κάνει καριέρα,είναι απλά απίστευτος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με βλεπω να σας επισκεπτομαι συντομα, με μια μεγαλη τσαντα που θα σας φερω δωρακια, αλλα την τσαντα φυσικα θα την κρατησω. Δεν πιστευω να ψαχνεις τους επισκεπτες σου πριν φυγουν.:whistle:

Ευτυχία, αν ερχόμουν κι εγώ επίσκεψη μπορεί να μιμούμουν το Βασίλη με την Cherry! :hehe::laugh:

χαχαχαχααχχα!!!Κλέφτες φτου σας!!!:P:P:P:P:P

όντως..δεν ψάχνω τσάντες..αλλά αυτή είναι ένα ατίθασο σκατό και θα θέλει να γυρισει στη μαμά της :P:P:P:P:P οπότε ότι και να κάνεις πάλι σε μένα θα'ρθει!!:D:D

Αχ Ευτυχία πόσο ακόμη θα στερείς την Τσέρρυ από το κοινό της; Εδώ έχουμε μαζευτεί τουλάχιστον τέσσερις που θέλουμε να την κλέψουμε! Μη σου πω θα κάνουμε και γκρουπ στο facebook! :D :bleh: :bounce:

Και θα το ονομάσετε "Η αρπαγή της ωραίας Cherry" :P:P

χαχαχαχαχα,το σκατό δεν έχω εγώ facebook και θα αποκτήσει αυτή!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε! :)

καλό μήνα :D (αν και λίγο αργοπορημένα :whistle: :redface:)

έρχονται τα Χριστούγεννα :yahoo: εμείς στολίσαμε :) εσείς; :D

Καλο μηνα σε ολους! :)
Εμεις δεν στολισαμε ακομα, στολιζουμε παντα αργα. ;)

Καλο μηνα και απο μενα σε ολους!:D

Καλό μήνα σε όλους! :)
Με το καλό να έρθουν τα Χριστούγεννα! :hehe:

Του Μαυρούλη του αλλάξαμε μέρος το μαξιλάρι για να μπει η φάτνη και καθόταν και κοιτούσε τη φάτνη καλά καλά σα να μην είχε ξαναδεί ποτέ στη ζωή του και δεν πήγαινε στο μαξιλάρι του. Μα γιατί να μπει αυτό το πράγμα στη θέση του :pfff: (κάποια στιγμή ήταν κι έτοιμος να πηδήξει πάνω, αλλά τον πιάσαμε γιατί κάποιες φιγούρες είναι εύθραυστες :P)

Πήγα χτες να δω για σπιτάκι εξωτερικού χώρου για τα αδεσποτάκια που προσέχω,μου είπαν 40 ευρώ για ένα τεράστιο!!
Χαίρομαι που θα κάνω αυτή τη κίνηση γιατί αρχίζει να κάνει κρύο και ειδικά τα δυο μικρά από τα τέσσερα είναι κρίμα να ψάχνουν να βρουν που θα κοιμηθουν ζεστά και στεγνά!Θα βάλω και κουβερτουλες η' πετσετες μέσα και ο Πέτρος θα το καρφώσει στο πάτωμα γιατί εκεί που θα το βάλουμε (αναγκαστικά στο ταρατσάκι της αποθήκης) το πιάνει αέρας και δεν θέλω φυσικά να το ρίξει κάτω.Εκεί τους αρέσει να αράζουν,όλο το καλοκαίρι εκει λιάζοταν οπότε θα μπορούν να απολαύσουν το σημείο και χειμώνα!

Αχ πόσο χαρούμενη είμαι!!!!:clapup::clapup::clapup:

Πάω να φύγω για δουλειά!Καλημέρες και φιλάκια!!;)

Τα νέα μας από τα αδεσποτάκια!Εδώ και μια βδομάδα τους έβαλα το σπιτάκι τους που τελικά το πήρα μόνο 25 ευρώ!!Το στερέωσα καλά με τούβλα γυρω γύρω έτσι ώστε αν θα έχει κακοκαιρία να μην κουνηθεί καθόλου!!Εβαλα και κουβερτούλα μέσα και τα δυο μικρά μαυράκια το τιμάνε από την πρώτη μέρα!!!:clapup::clapup::clapup:
Πολύ μεγάλη χαρά κάθε πρωι που βγαινω να τους βάλω φαγητό και τα βλέπω να βγαίνουν από το σπιτάκι!!Σας βάζω φωτό
DSC07410.jpg

DSC07411.jpg

Μετά την είδηση για το τραγικο συμβαν στο Κονέκτικατ έπεσα σε αυτές τις υπέροχες φωτογραφιες που έρχονται να αντισταθμίσουν τα συναισθηματα που μου προκάλεσε ο ανθρωπος της πρώτης είδησης.
Όπως λέει και το άρθρο:
21 pictures that will restore your faith in humanity

Ολες οι φωτο ηταν πολυ συγκινητικες...

Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικές και με τόσο ελπιδοφόρα μηνύματα...

Πολυ συγκινητικες ολες οι φωτο. Αποθηκευσα την τελευταια ομως γιατι μπηκε αμεσως στην καρδια μου!!!:inlove:

Λυπηρότατο το συμβάν αλλά δεν αποτελεί παγκόσμια είδηση όταν υπάρχουν επι χρόνια εικόνες σαν κι αυτές που ΔΕΝ θα δούμε ΠΟΤΕ στα δελτία ειδήσεων.
https://info-war.gr/2012/11/το-ισραήλ-δεν-θέλει-να-βλέπετε-τέτοιες/https://info-war.gr/2012/11/%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CF%83%CF%81%CE%B1%CE%AE%CE%BB-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%B5%CF%82/

έρχονται Χριστούγεννα :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back