Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Σ'ευχαριστώ Ultra μου. :prettyplz:

Εν τω μεταξύ, έχω νεότερα ευχάριστα και δυσάρεστα (μάλλον δυσάρεστα):/:.
Έψαξα τα συρτάρια μου και βρήκα μια παλιά ατζέντα (δεν τις πετάω των τελευταίων 10 χρόνων!) της χρονιάς 2020. Εκεί είχα καταχωρημένα διεύθυνση και τηλέφωνα, δεν ήμουν καθόλου σίγουρη, αλλά... ναι, βρήκα τα τηλέφωνα της Βάσως (!!!)Σταθερό και κινητό.
Πριν λίγο λοιπόν έκανα την απόπειρα. Κάλεσα πρώτα στο κινητό, βγήκε αυτόματος και μου ανακοίνωσε ότι αυτό το νούμερο δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, δεν υπάρχει, ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.:(
Ύστερα πήρα στο σταθερό, δεν απάντησε κανείς.
Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μακάρι να είναι καλά η κοπέλα, αλλά μ'αυτά και μ'αυτά φοβάμαι για το χειρότερο...:worry:

Για ξανά δοκίμασε από αύριο κάποιες φορές.

Αν είχε ακυρωθεί το σταθερό ως αριθμός, δε θα χτύπαγε.
Τουλάχιστον να το σηκώσει κάποιος να πει τι έχει γίνει!

Γενικα περασαν πολλα χρονια γμτ..αλλα το χτεσινο για μενα ηταν απιστευτο σοκ..γιατι η ριαννα ηταν πολυ νεα..48 πεθανε ρε συ..

Σ'ευχαριστώ Ultra μου. :prettyplz:

Εν τω μεταξύ, έχω νεότερα ευχάριστα και δυσάρεστα (μάλλον δυσάρεστα):/:.
Έψαξα τα συρτάρια μου και βρήκα μια παλιά ατζέντα (δεν τις πετάω των τελευταίων 10 χρόνων!) της χρονιάς 2020. Εκεί είχα καταχωρημένα διεύθυνση και τηλέφωνα, δεν ήμουν καθόλου σίγουρη, αλλά... ναι, βρήκα τα τηλέφωνα της Βάσως (!!!)Σταθερό και κινητό.
Πριν λίγο λοιπόν έκανα την απόπειρα. Κάλεσα πρώτα στο κινητό, βγήκε αυτόματος και μου ανακοίνωσε ότι αυτό το νούμερο δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή, δεν υπάρχει, ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων.:(
Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μακάρι να είναι καλά η κοπέλα, αλλά μ'αυτά και μ'αυτά φοβάμαι για το χειρότερο...:worry:
Ωχ Παναγία μου...Καταρχήν Αλεξ είσαι απίθανη, πολύ σημαντικό που τα βρήκες αυτά. Αν δεν σου είναι κόπος, δοκιμάζεις πάλι αύριο στο σταθερό;

Εννοείται ότι θα ξαναδοκιμάσω.

Γενικα περασαν πολλα χρονια γμτ..αλλα το χτεσινο για μενα ηταν απιστευτο σοκ..γιατι η ριαννα ηταν πολυ νεα..48 πεθανε ρε συ..
9 χρόνια συγκεκριμένα. Θέλω οπωσδήποτε να μάθω νέα της Βάσως..της είχα και μου είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Κι είχα χαρεί τόσο που το θυμήθηκα και τελικά τα βρήκα τα τηλέφωνα... :/:
Μάλιστα πίστευα θα την έβρισκα με τη μια, θα μου απαντούσε και θα σας την έφερνα πίσω ξαφνικά, σαν έκπληξη.

ΟΚ μην πανικοβαλομαστε...απλα ειμαστε λιγο καπως απο χτες.Ακομα και να αλλαξε τηλεφωνα δεν σημαινει τοι δεν ειναι καλα..ελπιζω..

Ας ελπίσουμε ότι αύριο στο σταθερό θα απαντήσει:ermm:

Σκέφτομαι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, τα χρόνια και οι αλλαγές που αυτά φέρνουν.
Μαζευτήκαμε ξανά εδώ εμείς οι παλιοί, όμως με τη ζωή του καθένα μας να έχει αλλάξει.
Είμαστε άραγε οι ίδιοι άνθρωποι όπως τότε;
Ή μας πήρε σβάρνα το ανεμοβόρι της ζωής κι αλλάξαμε κι εμείς;
(ρητορικές ερώτησεις)

8-9 χρόνια μεγαλύτεροι με 8-9 χρόνων εμπειρίες πάνω μας. Όσο να'ναι, όλο και κάτι θα έχει αλλάξει, δεν μπορεί. Αυτό που όμως δεν έχει αλλάξει είναι σίγουρα η αγάπη μας για το φόρουμ, για όλα τα sections που συμμετέχουμε.

Οι ιδιοι ειμαστε..σε αλλη φαση!
Οι αγαπες ποτε δεν πεθαινουν μαναρι μου!Αυτες..οι αγνες αγαπες..ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

8-9 χρόνια μεγαλύτεροι με 8-9 χρόνων εμπειρίες πάνω μας. Όσο να'ναι, όλο και κάτι θα έχει αλλάξει, δεν μπορεί. Αυτό που όμως δεν έχει αλλάξει είναι σίγουρα η αγάπη μας για το φόρουμ, για όλα τα sections που συμμετέχουμε.
Ουτε συννενοημενοι να ειμασταν βρε μαναρι μου! :hehe:

Ε ναι, στις ερωτικές δεν είναι να βασίζεται κανείς. Οι πιο επισφαλείς! :)
Με εξαίρεση τον έρωτα για τις γάτες ή/και για τα ζωάκια γενικά, που είναι ο μόνος σταθερός.:yes:

Σκέφτομαι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, τα χρόνια και οι αλλαγές που αυτά φέρνουν.
Μαζευτήκαμε ξανά εδώ εμείς οι παλιοί, όμως με τη ζωή του καθένα μας να έχει αλλάξει.
Είμαστε άραγε οι ίδιοι άνθρωποι όπως τότε;
Ή μας πήρε σβάρνα το ανεμοβόρι της ζωής κι αλλάξαμε κι εμείς;
(ρητορικές ερώτησεις)
Ιδιοι ανθρωποι ειμαστε με αλλες εμπειριες και διαφορετικες ζωες. Εγω εχω ενα μωρο 6 μηνων οποτε ψεματα δεν θα πω δεν εχω την ανεμελια που ειχα πριν 8 χρονια. Αλλα μου φαινεται απιστευτο οτι περασαν τοσα πολλα χρονια απο τοτε.

Εγώ δεν είχα σχέση ποτέ με το mycat αλλά θυμάμαι να ψάχνω στο google τι γάλα να δώσω σε κάτι παρατημένα γατάκια και με είχε βγάλει σε ένα σχετικό θρεντ :prettyplz:

Παρομοίως κάπως έτσι βρήκα το My Cat κι εγώ.
Έψαχνα οδηγίες για νέο γατάκι στο σπίτι, το βρήκα, γοητεύτηκα και έμεινα.
Η αλλαγή που έγινε στο μεταξύ είναι ότι η τότε αιτία που μπήκα , η ακριβή μου Τέρψη, δεν υπάρχει πια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back