Κουβεντούλα χωρίς θέμα, in Meow-ish!

Τι όμορφο αυτό που λες...Με συγκίνησες. Σε τιμά που σκέφτεσαι έτσι. Οι άνθρωποι ξεχνάνε πολύ εύκολα...

Εύχομαι να την βρείτε την κοπέλα. Να δώσει ένα σημάδι και να είναι καλά...

Όταν είσαι έτσι...είσαι να σε πιουν στο ποτήρι...

Είσαι πολύ ωραίος και ευαίσθητος άνθρωπος, Πούπη. Το είδα "εδώ", σ' αυτή τη μεριά, ακόμα πιο καθαρά...

Μπορεί να "στη λέω" καμιά φορά, αλλά είσαι καθαρή και καλή ψυχή. Αυτό πάντα το λέω...
Εκτος απο οτι σε ευχαριστω παρα πολυ για τα τοσο καλα σου λογια..να σου πω οτι και εγω καμια φορα στην λεω..αλλα πραγματικα εισαι ενα παρα πολυ αξιολογο ατομο και σε συμπαθω πολυ!:hug:
Τωρα δε,που εμαθα οτι ειχες και σκυλο..ακομα περισσοτερο! :hehe:

καλησπερα και υγεια σε ολους μας!
ξημερωσε περιεργη μερα,δεν μιλω για μενα,εγω ειμαι καλα κι ολοι οι δικοι μου ανθρωποι και ζωακια,απλα αναρωτιεμαι ποσο κοστιζουν οι ζωες μας,πριν μια εβδομαδα μια κοπελα σχολασε απ τη δουλεια της δεν εφτασε ποτε σπιτι της,σημερα πεντε γυναικες απανθρακωθηκαν σε νυχτερινη βαρδια,που ανετα θα μπορουσα να ειμαι μεσα σ αυτες,γιατι αντεχω το ξενυχτι,και γιατι τα 54 μου δεν μου επιτρεπουν για επιλογες στην εργασια.
Οταν τελειωσα το ΕΠΑΛ δηλωσα για μαθητεια,εκει υποτιθεται εργαζεσαι για την αποκτηση αδειας ασκησης επαγγελματος,και παραλληλα μαθαινεις την δουλεια,σ αυτη τη δουλεια ως βοηθος νοσηλευτη δουλευω απο 22 ετων απλα δεν ειχα αποδειξη για αυτο,ξαναπηγα σχολειο λοιπον εκανα τα προβλεπωμενα...
Αντεξα δυο μερες,ντρεπομουν να πω πως δεν αντεχω,γιατι οι ασθενεις ηταν 50 ατομα για μια νοσηλευτρια,συνθηκες εργασιας τραγικες,ωραρια επισης,αντεξα δυο μερες και παραιτηθηκα οχι μονο γιατι ηταν τοσο σκληρη η εργασια,αλλα γιατι επρεπε να κακοποιω 50 ανθρωπους για να βγει η δουλεια στο 8 ωρο,μισθος εδω ειναι το αστειο 590 το μηνα ,περναμε ζορια με τη γατοοικογενεια,αλλα δεν μετανιωσα,θυμαμαι την βασουλα που δουλευε με ΧΑΠ καθαριστρια καποτε σ ενα ρεμπεταδικο ανεπνεε ολη τη βρωμα για να ζησει με τις γατες της καποτε...θυμαμαι και το συγχωρεμενο το γερο μου,που δεν με αφηνε να δουλευω για να μην παθω ελεγε οσα επαθε αυτος,εφυγε πριν προλαβει να χαρει συνταξη το γεροντακι μου,που μονο γερος δεν ηταν 65 ετων...εις μνημην των ανθρωπων που παλευουν που πεφτουν εν ωρα εργασιας,που για ενα μεροκαματο μηδαμινο περναν απεναντι ....
να προσεχεται και να σας αγαπατε!

Αχ βρε ρενακι μου ποσο δικιο εχεις! Δουλευμε καιε ρχεται ενα τιποτα και παιρνει τη ζωη ανθρωπων ετσι,..σαν να μην υπηρξαν ποτε...και αλλοι επισης δεν προλαβαινουν να παρον τη συνταξη τους..και οσον αφορα την εργατια οι συνθηκες ειναι απανθρωπες για ενα κομματι ψωμι..οντως ο νοσηλευτης/τρια ειναι απο τις πιο δυσκολες δουλειες...εγω δεν θα αντεχα να το κανω αυτο.

Ολα αυτα για να μας ξεζουμει η καθε κυβερνηση με φορους που δεν τους εισπρατοτουμε σε υγεια,παιδεια κλπ.
Μια ξεφτυλα η ολη κατασταση.

Αχ βρε ρενακι μου ποσο δικιο εχεις! Δουλευμε καιε ρχεται ενα τιποτα και παιρνει τη ζωη ανθρωπων ετσι,..σαν να μην υπηρξαν ποτε...και αλλοι επισης δεν προλαβαινουν να παρον τη συνταξη τους..και οσον αφορα την εργατια οι συνθηκες ειναι απανθρωπες για ενα κομματι ψωμι..οντως ο νοσηλευτης/τρια ειναι απο τις πιο δυσκολες δουλειες...εγω δεν θα αντεχα να το κανω αυτο.

Ολα αυτα για να μας ξεζουμει η καθε κυβερνηση με φορους που δεν τους εισπρατοτουμε σε υγεια,παιδεια κλπ.
Μια ξεφτυλα η ολη κατασταση.
ακριβως φιλεναδα,το θεμα ειναι οτι μας το περνανε ως σωστο,δεν αντιδρα κανεις,ολα τα πιτσιρικια που εκαναν μαθητεια β νοσηλευτες εχουν ηδη αρρωστησει με τη μεση τους τα ποδια τους συν ολες τις μεταδοτικες ασθενειες απο ενα νοσοκομειο .εγω εκανα χαρτια περασα επιτροπη ΚΕΠΑ και μου εβγαλαν αναπηρια 67% με αυτο το επιδομα περναμε,βαρηκοια και παρεση προσωπικου,ευτυχως εχω δικο μου σπιτι και τα παιδια μου μεγαλωσαν εργαζονται και ειναι ανεξαρτητα,οταν ηταν ομως μικρα τα ειχα δει ολα 2014-2024 συν τις φολες που πεταγαν οι μκλ στο νησι,ολα μαζεμενα.
πλεον απο εργασια καμια νοσηλεια κατ οικον πολυ χαλαρα και αν κανω και καμια ζωγραφια και δεν παραπονιεμαι,δεν αντεχω να δουλευω σε τετοιες συνθηκες.

Καλα κανεις καρδια μου.Την υγεια σου σαν τα ματια σου και τα παιδακια,ανθρωπινα και γατισια!

με τη ριανα μιλουσαμε μεχρι προσφατα,ενα διαστημα η κορη μου εμεινε κυπρο για δουλεια και εκει υιοθετησε μια γατουλα την σεφταλια,ηθελε βοηθεια για κτηνιατρο τσιπ και τα σχετικα για να φερει τη γατουλα στην αθηνα και μετα στην πατμο,η ριανα θεουλα παντα ηταν διπλα μας να σταθει οπου μπορουσε,και στο ατυχημα του γιαννακη ειχε δωσει αιμα μεγαλη ψυχη και γλυκος ανθρωπος,κι εγω δε το χωνεψα ουτε μπορω να το συνειδητοποιησω.ειχε χασει τον ντισνευ ξερω,ειχε απελπιστει με το θανατο του ειχε μεινει μονη της ψυχολογικα,αλλα ημουν κι εγω εκεινη την εποχη ρακος για να της φτιαξω το κεφι...
Πολυ λυπαμαι γιατι και γω τυχαια απο φιλες που σωζουν γατακια το εμαθα και ειχα δει ενα ποστ απο το κομμα για τα ζωα που την αποχαιρετουσαν. Ηταν κατι ξαφνικο. Εκτος απο το Ντισνει θυμαμαι ειχε ακομα μια γατα τη Τζοζεφιν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back