Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

• Thread starter Thread starter effie
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλά, είναι απίστευτα τα σκασμένα! Έχω λιώσει στα γέλια - διαβάζω τα "παράξενά" τους και είναι σα να τα βλέπω μπροστά μου!
Μακράν το πιο διασκεδαστικό thread του forum
:up: :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήκω μαμά, σήκω!

Το πιο εκνευριστικό πράγμα που μηχανεύονται οι γάτες μου είναι διάφορους τρόπους για να με ξυπνήσουν το πρωί όταν θέλουν να τις ταΐσω. Δυστυχώς, συνήθως ξυπνάνε πριν από μένα τις καθημερινές, γύρω στις 6:3, κ κάνουν ό,τι περνάει από την… πατούσα τους για να μου στερήσουν αυτή την πολύτιμη ώρα ύπνου. Έχουν αναπτύξει η κάθε μία τον δικό της τρόπο, κ το κάνουν μόνο εκείνη την ώρα κ, κόβω το κεφάλι μου, ξέροντας ότι θα με σηκώσει σούμπιτη από το κρεβάτι. Η Νταίζη, ας πούμε, πηγαίνει στη βιβλιοθήκη κ βγάζει με τα ποδαράκια της τα κάτω-κάτω βιβλία κ αρχίζει να τα ξεσκίζει με μανία. Όταν σηκωθώ για να τη μαλώσω, θα φύγει τρέχοντας, αλλά θα ξαναγυρίσει μόλις πέσω ξανά στο κρεβάτι. Αυτό μπορεί να γίνει όσες φορές χρειαστεί για το πάρω απόφαση κ να σηκωθώ για τα καλά να τις ταΐσω. Η Silmoril, από την άλλη, ανεβαίνει πάνω στο γραφείο μου κ αρχίζει να κατεβάζει με τα νυχάκια της ό,τι βρίσκεται στους τοίχους, αφίσες, ταμπλό με φωτογραφίες κ.λπ. Για να γλιτώσω ξεκρέμασα ό,τι υπήρχε πάνω από το γραφείο, κ η καλή σου βρίσκει να κάνει το ίδιο με τα ρούχα μου της προηγούμενης μέρας που κρέμονται έξω από την ντουλάπα. Η Λούσυ αρκείται σε πιο απλούς τρόπους, πηδώντας πάνω μου κ κάνοντας ατέλειωτες σβούρες γύρω από το κεφάλι μου…
Ένα άλλο κουφό που έκανε η Νταίζη, ήταν η αντίδρασή της όταν με άκουγε να τραγουδάω όπερα :P Είναι ξαπλωμένη τώρα στην κοιλιά μου κ εγώ στο κρεβάτι κ αρχίζω να τραγουδάω ψηλούς τόνους, από εκεί που κάθεται ήρεμη, σηκώνεται, μεγαλώνουν οι κόρες της κ έρχεται προς το πρόσωπό μου. Πολλές φορές μού νιαούριζε κ άπλωνε το πατουσάκι της στο πρόσωπό μου, σαν να θελε να δει αν όντως ήμουν εγώ, αλλά πολλές φορές μού είχε χώσει έτσι μερικές εξηγημένες νυχιές. Κ γενικότερα ποτέ δεν με γρατσουνάει. Ήταν πράγματι πολύ περίεργο…

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χτες εκεί που διάβαζα ένα περιοδικό για να με πάρει ο ύπνος βλέπω τον Βέκτορ να έρχεται φουριόζος απο την κουζίνα με την πετσέτα στο στόμα λες και κουβάλαγε γατάκι! Πολλή πλάκα η σκηνή, δεν μπορώ να σας την περιγράψω! Την παίρνει λοιπον κάτω απο το τραπεζάκι του σαλονιού και είχε τρελαθεί με δαύτη! Στο τέλος κοιμηθήκανε αγκαλιά! :P
Ένα άλλο που είχε κάνει πρόσφατα και μου είχε σπάσει τότε απίστευτα τα νεύρα ήταν εκεί που καθόμουν ανάσκελα στο κρεβάτι και πάλι κάτι διάβαζα ξαφνικά έρχεται αποπίσω και μου μπήγει το νύχι του (που έχω και καιρό να τα κόψω) σε ένα δάχτυλο του ποδιού μου! Μιλάμε για πολυ πόνο! Ακόμα να φύγει η γρατζουνιά!
Ένα άλλο κουλό που κάνει: Όταν είναι στην τουαλέτα του (είναι σκεπαστή), έτσι και περάσω απέξω και με αντιληφθεί βγαίνει τρέχοντας απο εκεί και πάει και κρύβεται! Λες και έκανε τίποτα κακό! :lol:

Τελικά αυτό το κόλλημα με τη χλωρίνη και τους νιπτήρες πρέπει να είναι πολύ κοινό στις γάτες!
Μια μέρα που είχα γυρίσει απο μπάνιο σε πισίνα (που έχει χλώριο), ΠΑΡ'ΟΤΙ είχα κάνει και ντους μετα (με νερο μόνο, αυτό που έχουν δίπλα στην πισίνα) είχε τρελαθεί να με γλύφει!
Επίσης εδώ στο ξενοδοχείο έχει τρελαθεί να κάθεται με τις ώρες μέσα στο νιπτήρα του μπανιου! Πολύ πλάκα! :D

Τι αηδίες κάνει η αγαπημένη σας γατούλα

Η Χιονάτη: κάθε πρωί που ανοίγω τη βρύση στο νιπτήρα του μπάνιου, δεν φεύγει από εκεί αν δεν της τον γεμίσω να πιει νερό (μόνο το πρωί όμως)!!!!
Ο Πάρις: Αν έλθει στο σπίτι κάποιος και φοράει fleece θα πάνει να κάτσει επάνω του οπωσδήποτε, και θα μείνει εκεί συνέχεια μέχρι να φύγει ο άνθρωπος!!!!!

Ο Shiva: του πετας το μπαλακι και το φερνει πισω (κυνηγοσκυλο αραγε?)
Αλλο: oταν ανοιξουμε την πανω ντουλαπα φωναζει να τον ανεβασουμε.
Ο Καίσαρας (μακαριτης πια) πηγαινε και εγλυφε τα γατακια που ειχε κανει με τη μαμα του (αιμομιξια:redface: ). Δηλαδη εκανε οτι και η μαμα για να κανουν την τουαλετα τους....
Αλλο: Η Κλεοπατρα (μαμα του Καισαρα) στην πρωτη της γεννα φωναζε, ερχοταν πανω μου, οταν ηρθε η ωρα της να γεννησει. Πραγματι οταν την εβαλα στο κουτι της και αρχισα να τη χαϊδευω και να της μιλαω αρχισε η γεννα.
Στη δευτερη της γεννα εκρινε πως ηταν καλυτερο να προτιμησει εμενα την ωρα που κοιμομουν (πανω μου δηλαδη) παρα το κουτι της:P . Ξυπνησα και ειδα 4 Σιαμεζακια πανω μου...
Αυτα για την ωρα. Μαλλον θα γραψω βιβλιο!:)

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Τελικά αυτό το κόλλημα με τη χλωρίνη και τους νιπτήρες πρέπει να είναι πολύ κοινό στις γάτες!
Μια μέρα που είχα γυρίσει απο μπάνιο σε πισίνα (που έχει χλώριο), ΠΑΡ'ΟΤΙ είχα κάνει και ντους μετα (με νερο μόνο, αυτό που έχουν δίπλα στην πισίνα) είχε τρελαθεί να με γλύφει!

Το έχω παρατηρήσει με πολλές γάτες ! οπως και μετά τη θάλασσα 9μάλλον τους αρέσει το αλάτι σε αυτή την περίπτωση)

Επίσης εδώ στο ξενοδοχείο έχει τρελαθεί να κάθεται με τις ώρες μέσα στο νιπτήρα του μπανιου! Πολύ πλάκα! :D

Κάτι τέτοιο δηλαδή (ο Φέλιξ της κουμπάρας μας) :

felix2.jpg

Μπλαζέ βλέμμα!!! Είναι λίιιιιιγο χοντρός ή μου φαίνεται; :P

Και ο Siva στο νιπτηρα...
shiva16um.jpg

Είναι λίιιιιγο γεματούλης (γεροντόπαχα, είναι 13,5 :P)

Κουκλος ο Siva !

Αηδίες?

Μάλλον όχι και τόσο αηδίες, φυσιολογική τη βλέπω τη Νιαρούλα μας!
Ξεπουπουλιάζει το φτερό, αλλά μόνο όταν ξεσκονίζω, δεν της αρέσει ακίνητο.
Μας κάνει "μασαζάκι" πότε πότε, παίζει τρελό ποδόσφαιρο με το φελλό (και της αρέσει πιο πολύ να ξετρυπώνει τον κομμένο φελλό που βάζω για στοπ σε μια πόρτα, να τον βγάζει και μετά να τον κρύβει κι άντε εγώ να φτιάχνω άλλο!!!!), αγκαλιάζει το πόδι του άντρα μου και το δαγκώνει, το γλείφει, το πιπιλάει... Αλλά αυτά λίγο πολύ τα κάνουν όλες οι γατούλες!
Δεν κάνει όμως ζημιές (αν αυτό θεωρείται παράξενο), ανταποκρίνεται αμέσως στο ΜΗ έτσι και πάει -απάνια- να βγάλει νύχι σε έπιπλο ή να πλησιάσει καλώδιο. Μια φορά στο σπίτι της πεθεράς μου τη βρήκαμε ξαπλαρωμένη στο τραπεζάκι του σαλονιού με όλλα τα μπιχλιμπίδια και τα κρύσταλλα επάνω και στη θέση τους (ούτε εκατοστό δεν τα είχε μετακινήσει), απλώς αυτή βολεύτηκε ανάμεσά τους σε παράξενη στάση!:happy:
Επίσης χώνεται στο κουτί που βάζουμε τα ξύλα δίπλα στο τζάκι (και στο τζάκι πήγε να χωθεί μια φορά και μαύρισε, έτσι το κλείσαμε πιο προσεκτικά).
Τώρα βρήκε νέα θέση στη μεγάλη γλάστρα με τη γιούκα και δεν την ξεκολλάμε από κει! Ξύνεται στον κορμό της, δαγκώνει απαλά τα φύλλα για καθαρισμό, χαζεύει καλύτερα το δρόμο (είναι στην άκρη του μπαλκονιού) και βολεύεται στο χώμα. Με ανοιχτή πληγή όμως δεν ήθελα να κάθεται στα χώματα κι έτσι έστρωσα ένα πανί (να δω πώς θα ποτίσω τη γλάστρα).

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΑΤΙ!!!

τυχερη εισαι εμενα τα μονα φυτα που μου εμειναν ειναι οι κακτοι

Αρχική Δημοσίευση από ladycat:
τυχερη εισαι εμενα τα μονα φυτα που μου εμειναν ειναι οι κακτοι

Δηλαδή μπορεί να τα χαλάσει;:blink: Τι έκαναν τα δικά σου; Να τη διώξω από κει; Γιατί τα θέλω και τα φυτά μου...

εγω εχω κ πολλους εμενα τα εφαγαν για επιδορπιο τα σκασμενα λατρευαν τα φυλλα τους δεν εχουν αφησει τιποτα εχω 4 μεγαλλους γατους

Εγω δεν νομιζω οτι θα τα φαει. Τα δικα μου γατια στο παρελθον, και ο Σιβα τωρα τρωνε ενα χορταρακι σαν σταχυ (φυτρωνει παντου στο δρομο). Το τρωνε και μετα κανουν εμετο. Χρησιμευει γιατι αποβαλουν τις τριχες που καταπινουν με το γλυψιμο

Γι' αυτό ο Παύλας τρώει πάντα ένα χόρτο που τον κάνει να κάνει εμετό;;;:hmm:

εχω φυτεψει σιταρι για αυτο το λογο αλλα ουτε κ αυτο εζησε για πολυ

Αρχική Δημοσίευση από chouzouris:
Γι' αυτό ο Παύλας τρώει πάντα ένα χόρτο που τον κάνει να κάνει εμετό;;;:hmm:
Ναι ειδικα αν ειναι μακρυτριχος. Α! Lady cat το σταρι κανει για αυτη τη δουλεια. Γιατι δεν ξαναφυτευεις?
Σε δυο βαριες γλαστρες (για να μην πεφτουν με το τραβηγμα) ειναι οτι πρεπει

ναι αλλα πρεπει να εχς χιλιαδες γλαστρες 4 ειναι ζωη να εχουν

Μηπως τοτε να βαλεις λιγο βαμβάκι σε ενα πλαστικο μπωλ να ριξεις σπορους σιταρι και να το ποτιζεις (καταβρεχεις καλυτερα)? όπως καναμε με τις φακες στο νηπαιγωγειο. Αλλα το να μαζευεις απο το δρομο και να πλενεις αυτο χορταρακι ειναι καλη λυση. (Εγω μαζευω και με κοιτανε περιεργα:cool: )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back