Κουσούρια και κατορθώματα των γατιών μας

Από που να αρχίσω και πού να τελειώσω! Ας αρχίσουμε...1)Τω πρωί 6:00 (κάθε πρωί λέμε - και τα σαββατοκύριακα), με ξυπνάει για να της δώσω στο μπολάκι της φαγητό. Συνήθως τρώει ψάρι, κοτόπουλο αλλά και γάλα Wiskas! 2)Έπειτα από το πρωινό, πάει στο κρεβάτι μου και αφού φύγω για το σχολείο κοιμάται μέχρι να γυρίσω στις 2:00 περίπου. 3)Έπειτα τρώει μεσημεριανό και πάει για ύπνο. 4)Το ίδιο και το βράδυ. 5)Και κάθε απόγευμα βγαίνει βόλτα στον κήπο του σπιτιού για να πάρει αέρα. Εγώ την φροντίζω μην φάει τίποτα δηλητηριώδες, ή πάθει κάτι. 6)Τέλος κάθε Σαββατοκύριακο με ειδική βουρτσίτσα της καθαρίζω το τρίχωμα από τις νεκρές τρίχες. Αυτά για την θεά Λαζαρίνα!!!:):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και γω νόμιζα πως μονο η δικη μου γατα ειναι τρελάρα..Εκτος ολων των αλλων λοιπον που κανει κατα καιρους η κλωκλω, καποιο βράδυ πέταξε κάτω το τηλέφωνο με το ποδαράκι της, το ακουστικό άνοιξε, πάτησε η αθεόφοβη το redial και πήρε μια φίλη μου, η οποία για κακή της τύχη είχε αναγνώριση κλήσης, με αποτέλεσμα να ξεκουβαληθεί 7 το πρωί σπίτι μου, αφού νόμιζε πως κάτι έπαθα...Μου πε να την αφήσω νηστική για τιμωρία αλλά δε μπόρεσα....είναι τόσο γλυκούλα κι ας κάνει ζημιές!!
Κλο κλο τη λενε τη γατουλα σου;Φανταστικο,μικρη ειχα ολα της τα βιβλια!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μπουμπουκα μου, προτου γινει τερατακι 6,5 κιλών ήταν απιστευτα παιχνιδιαρα. ειχα μάθει να παιζει κυνηγητο κανονικοτατα με εμενα να κρυβομαι και αυτη να μου κανει επιθεσεις απο παντου. επισης ειχε ενα κουκλακι δελφινι το οποιο ανακαλυψα τυχαια πως οταν το πεταγα ειτε ψηλα ειτε χαμηλα ορμουσε το επιανε, πολλες φορες στον αερα, και το επεστρεφε σαν σκυλος και μαλιστα νιαουριζε πολυ περιεργα μεχρι να της το ξαναπεταξω. επισης δεν κοιμηθηκε ποτε στο σπιτακι της. παντα στις καρεκλες του τραπεζιου! το τελευταιο κατορθωμα ειναι το εξης: μεταξυ μιας πορτας με σιτα και της καντρικης μας εισοδου εχουμε πετσετες για να μην μπαινουν ζωυφια. η κυρια μπουμπου ανοιγει την πρωτη πορτα, παιρνει την πετσετα την ανοιγει και κοιμαται εκει. και δεν ξεκουναει με τιποτα!:hmm:
ο Πορδ..ς εκτος απο τις απανωτες επιθεσεις που μου κανει τρεχοντας πλαγια σαν το καβουρι, μολις με δει να κραταω το λειζερ που παιζει βγαζει εναν περιεργο ηχο και ανοιγοκλεινει το στομα του.. ειναι λιγο τρομακτικος! και βεβαιως "θηλαζει" με μενια και πολυ σαλιο ο,τι μαλλινο και φλις ρουχο βρει.:confused:

Εμένα πάντως ο Θωμάκος μου δεν κοιμάται εάν δεν κάτσει όλος πάνω στο κεφάλι μου.Και πιστέψτε με είναι πολύ χοντρός.Ξυπνάω πάντα με πονοκέφαλο!χα!χα!Α!και του αρέσει να μου τρώει τα μαλλιά καθώς κοιμάται............

Να προσθεσω στην ατελειωτη λιστα με τις βλακειες που κανει ο μπουνταλακος μου ο Αρης τα εξης.Δεν μας εφτανε που απεκτησε την ηλιθια συνηθεια να ξετυλιγει το χαρτι της κουζινας,:down: σημερα επεκτεινε τις δραστηριοτητες του και στο χαρτι τουαλετας!:down::mad: Δεν το πιστευω οτι θα πρεπει να το κρυβω και αυτο!:down::down::down::mad::( Και εκτος αυτου τις τελευταιες μερες παει και καθεται μεσ'την μπανιερα!:blink:
Και καλα να ειχαμε καυσωνα να το καταλαβω, αλλα μες το καταχειμωνο! :blink:

Συνημμένα

• ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 08 002 Α.jpg
    ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 08 002 Α.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 50
ναι κλοκλο τη λεω τη μικρη μου...και γω γι αυτο την ονομασα ετσι,επειδη μικρη διαβαζα τα βιβλια...εν τω μεταξυ δεν εχω βρει σχεδον κανενα που να ηξερε την κυρια κλοκλο!!τι καλα!η δικη μου βεβαια δεν ειναι καθολου κυρια με τις τρελες που κανει αλλα τελος παντων

Να προσθεσω στην ατελειωτη λιστα με τις βλακειες που κανει ο μπουνταλακος μου ο Αρης τα εξης.Δεν μας εφτανε που απεκτησε την ηλιθια συνηθεια να ξετυλιγει το χαρτι της κουζινας,:down: σημερα επεκτεινε τις δραστηριοτητες του και στο χαρτι τουαλετας!:down::mad: Δεν το πιστευω οτι θα πρεπει να το κρυβω και αυτο!:down::down::down::mad::( Και εκτος αυτου τις τελευταιες μερες παει και καθεται μεσ'την μπανιερα!:blink:
Και καλα να ειχαμε καυσωνα να το καταλαβω, αλλα μες το καταχειμωνο! :blink:

Νίκη μου συγνώμη που θα στο αποκαλύψω εγώ δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Αλλά αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει το γατί σου ειναι γατί περίπτωση ή μάλλον καλύτερα ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ!!! :P:lol::lol:

Αλλά απίστευτα έξυπνος και αυτό κάνει μπαμ κυρία μου ;)

Νίκη μου συγνώμη που θα στο αποκαλύψω εγώ δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Αλλά αν δεν το έχεις ήδη καταλάβει το γατί σου ειναι γατί περίπτωση ή μάλλον καλύτερα ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ!!! :P:lol::lol:

Αλλά απίστευτα έξυπνος και αυτό κάνει μπαμ κυρία μου ;)

Βρε λες.:hmm:Και εγω τον εχω υποτιμησει η μανα.:redface:Μπουνταλα τον ανεβαζω χαζογατο τον κατεβαζω:blink:.Λες να εχω εναν "Αινσταιν" και να μην το εχω καταλαβει?:blink::hmm:....;):lol:

Βρε λες.:hmm:Και εγω τον εχω υποτιμησει η μανα.:redface:Μπουνταλα τον ανεβαζω χαζογατο τον κατεβαζω:blink:.Λες να εχω εναν "Αινσταιν" και να μην το εχω καταλαβει?:blink::hmm:....;):lol:

Έχεις έχεις!! Τον Αινσταιν μετενσαρκωμένο και εσύ το καημένο το κράζεις ασυστόλως. Δεν είναι χαζός παιδί μου. Είναι δυσλεκτικός όπως ο Αινσταιν ο Άρης!!!:D:lol::lol::lol:

SPEED-οκατορθώματα!!!

Γειά σας κι απο μένα :up:.Τις τελευταίες μέρες έχω βαλθεί να κάνω την ζωή της μαμάς μου ...ποδήλατο (ας μην προσπαθούσε να μου μάθει το καλοκαίρι...)!Καθόσον μοναχογατοπαίδι ε μου έχουν μια σχετική αδυναμία:rolleyes:!Ο μπαμπάς μου λοιπόν λείπει σε ταξείδι κι η μαμά μου δουλεύει πολύ αυτές τις μέρες.Κι εγώ μοναχούλης μου :mad: με τα παιχνιδάκια μου σκέφτομαι την επόμενη μου σκανταλιά:hmm:.Σήμερα λοιπόν μόλις ήρθε η μαμά μου πήγα να την υποδεχτώ όπως κάνω κάθε φορά σαν καλό κι ευγενικό γατάκι που είμαι.Την βοήθησα με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ αλλά καθόσον άντρας και άτσαλος :P τις έσκισα με τα νυχάκια μου για πιο γρήγορα και αρχισαν να πέφτουν τα πράγματα έξω.Η μαμά μου με στραβοκοίταξε και συνέχισε να μαζεύει τα πράγματα απο το πάτωμα.Πήγα πάλι να την βοηθήσω αλλά βρήκα ένα όμορφο μπουκαλάκι που μου μύρισε κάτι :confused:.Ε είμαι και λίγο περίεργος ...άντρας :cool: και με τα νυχάκια μου κατάφερα να το ανοίξω.΄Ακουσα τότε την μαμά μου να ουρλιάζει "μήηηηηη".Απόρησα και συνέχισα να το τσουλάω με τα ποδαράκια μου γιατί μου θύμισε τα μπαλλάκια που παίζω.Τότε ένα πηχτό πράγμα άρχισε να βγαίνει που μύριζε ωραία.Η μαμά μου ήρθε τρέχοντας το πήρε και κάτι είπε δυνατά που δεν το πολυκατάλαβα...νομίζω "γύφτο"...ξέρετε τι σημαίνει?Μετά πάντως την είδα με σφουγγαρίστρα κουβά και άζαξ!!!Κατάλαβα ότι μάλλον κάτι κακό είχα κάνει:(.Επειδή όμως όταν σφουγγαρίζει εμένα μ'αρέσει να τρέχω και να κάνω τσουλήθρα στο βρεγμένο πάτωμα και ν΄αφήνω τα αποτυπώματα απο τα πατουσάκια μου :P μ΄εκλεισε στο υπνοδωμάτιο.΄Ομως εγώ βαριόμουν:down:.Τότε είδα τα αθλητικά της παπούτσια με τα αυτοκόλλητα τα μαλακά που μάρέσει να τα δαγκώνω.Άρχισα λοιπόν να παίζω αλλά την πάτησα....Θεία δίκη που λέει κι η μαμά μου:(.Το μουστάκι μου κόλλησε πάνω τους κι εγώ άρχισα να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω.Η μαμά μου κατατρόμαξε-μ΄αγαπάει όμως :up:-έρχεται τρέχοντας να δεί τι συμβαίνει γλυστράει πέφτει κάτω ξαναλέει κάτι -βλάκα με είπε ξέρετε τι πάει να πεί:hmm:- κι εγώ την πλησίασα με το παπούτσι κολλημένο στο μουστάκι μου!τελικά το παπούτσι ξεκόλλησε αλλά το πόδι της μαμάς έγινε τούμπανο και την πονάει :(.Εγώ αποφάσισα να είμαι ήσυχος για τις επόμενες ώρες και έχω κουρνιάσει στα πόδια της και γουργουρίζω...Κάνω καλα?:redface:ΟΥΥΥΥΦΦΦ τώρα που σας τα είπα ...ξελάφρωσα...Σας στέλνω πολλά φιλιά και γουργουρητά και εύχομαι να με αφήσει να κοιμηθώ μαζί της απόψε :/: (μεταξύ μας ...κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται...)..

Κάτι τέτοια διαβάζω και γελάω μόνη μου..
nuts.gif
Πολύ αστείο αυτό με το παπούτσι, ακούς εκεί σου το κρύβει!!
Λοιπόν Ο Σορμπέ μου είναι μαζί μας μόλις μια εβδομάδα αλλά έχει ήδη δημιουργήσει τις πρώτες του συνήθειες (είναι και μικρούλης 3,5μηνών).
Έχει φετίχ με ένα ποντίκι κάνει κάτι κυνηγητά τάχα για να το πιάσει, και κουνάει το πωπουδάκι του και χραααπ το αρπάζει και ύστερα το πετάει στον καναπέ και πηδάει να το πιάσει και μετά πάλι το πετάει και τέλος πέφτει ξερός από την κούραση για ύπνο, με το ποντίκι αγκαλιά, :lol: επίσης μια άλλη του συνήθεια είναι να ανεβαίνει στο σκαμπό και να κυνηγάει τα ψάρια στο ενυδρείο, έχει τρελό γέλιο όταν το κάνει αυτό γιατί με τα ποδαράκια του προσπαθεί να τα αρπάξει και αυτά εξαφανίζονται, σήμερα μάλιστα στην προσπάθεια του έπεσε φαρδύς πλατύς κάτω:lol: και το πιο αστείο είναι τα παιχνίδια του με το σκυλάκο μας, τρέχουν και κυνηγιούνται απίστευτα, ο Σορμπέ όμως όταν βαρεθεί του ρίχνει μερικά χαστουκάκια έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, και όταν ο Μίκη πάει να φύγει, εκείνος του αρπάζει τα πόδια και ξάνα από την αρχή..:up:

Αυτό το φετίχ με τα ποντικάκια το έχει και ο Spike μου!! Αλλά μιλάμε για τρελό κόλλημα!! Δεν αντέχουν πάνω από 3 μέρες! Το πιο απολαυστικό είναι όταν το βουτάει στο στόμα του και πάει να το κρύψει! Επίσης έχω να δηλώσω ότι σαν όοολα τα αγοράκια είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι! Βλέπουμε ποδόσφαιρο με τον γατομπαμπά αλλά έχουμε προχωρήσει κιόλας!! Παίζουμε τον τερματοφύλακα!! Ο άντρας μου είχε πάρει κάτι πάνινες μπαλίτσες μεγαλούτσικες από έναν αγώνα. Απο τη μια μερια κάθεται ο άντρας μου και απέναντι ο Spike. Ο άντρας μου πετάει τη μπαλίτσα ψηλούτσικα και ο Spike κάνει μπλόκ!!! Για τρελά γέλια η κατάσταση!!! Αυτό που μου αρέσει πολύ όμως είναι οτι όταν πλένω τα πιάτα έρχεται πάντα και μου κάνει παρέα!:inlove::inlove:

Την καλημέρα μου,

εμένα η Σίσσυ μου, εκτός από το ότι πάει στο μπάνιο και βάζει την μουσουδίτσα της στο βουρτσάκι της τουαλέτας όπου έχω πάντα χλωρίνη μέσα, έκανε πριν κάτι μέρες και το εξής κορυφαίο,
καθόμουν στο σαλόνι και έτρωγα σπανακόπιτα,η Σίσσυ κάτω στην φλοκάτη ανάμεσα στα πόδια μου να με κοιτάζει επίμονα στα μάτια,
ξαφνικά μου κρεμιέται από την σπανακόπιτα ένα κομμάτι σπανάκι
για πότε πετάχτηκε και το έποιασε με το στόμα της, εγώ να την τραβάω με το ένα χέρι, και εκείνη κρεμασμένη η μισή πάνω και η μισή κάτω απ το τραπέζι και να ρουφάει πανικόβλητη το σπανάκι λες και θα ερχόνταν κάτοχή. Πέθανα στα γέλια, ήταν θέικο το θέαμα.

Τα σκασμένα.....αύτα μας κάνουν και μας ξετρελαίνουν....
1.ο δικός μου όταν ήταν πιο μικρός και πιό αδύνατος όποτε τον χάναμε ξέραμε ότι θα κοιμοταν μέσα στο νιπτήρα.....το ωράιο είναι οτι κάθε πρωί τσαντιζόταν που προσπαθούσαμε να τον βγάλουμε για να πλυθούμε μέχρι που βρήκαμε το κόλπο και αφήσαμε τη βρύση να στάζει λίγο....:P
2.όποιος μπαίνει στο σπίτι έχουμε face-control...μόνο τότε θα περάσει στα επόμενα δωμάτια....για να μην αναφέρω το πόσο εχθρικός μπορεί να γίνει με τους άντρες που μπαίνουν στο σπίτι...:lol:
3.ακόμη και τώρα θέλει να παίζει με οτιδήποτε έχω χρησιμοποιήσει,απο την κορδέλλα για τα μαλλία μου,το καπάκι απο το στυλο... μέχρι το αδειο κουτάκι απο τις βανίλιες όταν φτιάχνω γλυκά!!!

Καινούργια χαριτωμενιά του Σορμπεδάκου είναι ότι τα πρωινά ξυπνά νωρίς και αρχίζει να τρέχει σαν αφιονισμένο παντού σέρνοντας μαζί και ένα πλαστικό μπαλάκι από αυτά με το κουδουνακι μέσα που το έχω δέσει με σκινάκι;) κάνει τέτοιο θόρυβο που την πρώτη φορά τρομάξαμε, αφού λοιπόν το κάνει για κανά τέταρτο και δεν σηκώθούμε να του βάλουμε να φάει, γιατί αυτός είναι ο σκοπός του, παίρνει φόρα και πηδάει με δύναμη επάνω στο κρεβάτι, μαζί με το κουδονομπαλάκι στο στόμα, κοπανόντας το οπου βρει και άμα βρει κανένα ξέμπαρκο πόδι έξω απο το πάπλωμα δίνει και μια δαγκωνίτσα, και μετά τρέχει πάλι, και ξανά.. μέχρι να σηκωθώ όπου νιαυρίζει και με ακολουθεί παντού μέχρι να του βάλω να φάει, και έχει το πιο χαριτωμένο νιαούρισμα που είχε ποτέ γατί μου, νιου νιου:lol: Πως να μην ξεκινήσει η μέρα χαρούμενα?:)

Καινουργιο χουι του Πορδουλη..
Τις τελευταιες 3-4 μερες αφου γυρισει ο καλος μου απο τη δουλεια ο γατουλης μου αρχιζει ενα αφηνιασμενο τρεχαλητο με κατι να κρεμεται απο το στομα του.. αυτο το κατι το δαγκωνει, το γλυφει κ του επιτιθεται με μανια.. ειναι οι καλτσες του καλου μου:redface:... οι οποιες δεν μυριζουν αλλα κατι του προκαλουν.. ισως επειδη εχει σκυλο στη δουλεια???

Σήμερα πρωί πρωί , ακούω το ξυπνητίρι,σηκώνομαι,
με την τσίμπλα στο μάτι πάω στο μπάνιο και τι να δω????
Η Σίσσυ είχε ξετυλίξει όλο το χαρτί υγείας το έκανε φωλίτσα και κοιμόντανε πάνω.... Πάει να με τρελάνει??? :hmm::):blink::blink::blink:

Σήμερα πρωί πρωί , ακούω το ξυπνητίρι,σηκώνομαι,
με την τσίμπλα στο μάτι πάω στο μπάνιο και τι να δω????
Η Σίσσυ είχε ξετυλίξει όλο το χαρτί υγείας το έκανε φωλίτσα και κοιμόντανε πάνω.... Πάει να με τρελάνει??? :hmm::):blink::blink::blink:

Η γάτα σου φαίνετε πολύ γλυκιά, και έχει ιδιαίτερα χρώματα, βάλε μας καμιά φωτο μεγαλύτερη για να την θαυμάσουμε:rolleyes:

attachment.php

Πολύ ξεχωριστό γατούλι είναι:) Να το χαίρεσε, με τρελαίνει που έχει τέτοια χρώματα, να το χαίρεσε και να της βγάλεις γρήγορα πολλές φωτο σε διάφορες φάσεις για να την δούμε:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back