SPEED-οκατορθώματα!!!
Γειά σας κι απο μένα

.Τις τελευταίες μέρες έχω βαλθεί να κάνω την ζωή της μαμάς μου ...ποδήλατο (ας μην προσπαθούσε να μου μάθει το καλοκαίρι...)!Καθόσον μοναχογατοπαίδι ε μου έχουν μια σχετική αδυναμία

!Ο μπαμπάς μου λοιπόν λείπει σε ταξείδι κι η μαμά μου δουλεύει πολύ αυτές τις μέρες.Κι εγώ μοναχούλης μου

με τα παιχνιδάκια μου σκέφτομαι την επόμενη μου σκανταλιά

.Σήμερα λοιπόν μόλις ήρθε η μαμά μου πήγα να την υποδεχτώ όπως κάνω κάθε φορά σαν καλό κι ευγενικό γατάκι που είμαι.Την βοήθησα με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ αλλά καθόσον άντρας και άτσαλος

τις έσκισα με τα νυχάκια μου για πιο γρήγορα και αρχισαν να πέφτουν τα πράγματα έξω.Η μαμά μου με στραβοκοίταξε και συνέχισε να μαζεύει τα πράγματα απο το πάτωμα.Πήγα πάλι να την βοηθήσω αλλά βρήκα ένα όμορφο μπουκαλάκι που μου μύρισε κάτι

.Ε είμαι και λίγο περίεργος ...άντρας

και με τα νυχάκια μου κατάφερα να το ανοίξω.΄Ακουσα τότε την μαμά μου να ουρλιάζει "
μήηηηηη".Απόρησα και συνέχισα να το τσουλάω με τα ποδαράκια μου γιατί μου θύμισε τα μπαλλάκια που παίζω.Τότε ένα πηχτό πράγμα άρχισε να βγαίνει που μύριζε ωραία.Η μαμά μου ήρθε τρέχοντας το πήρε και κάτι είπε δυνατά που δεν το πολυκατάλαβα...νομίζω "γύφτο"...ξέρετε τι σημαίνει?Μετά πάντως την είδα με σφουγγαρίστρα κουβά και άζαξ!!!Κατάλαβα ότι μάλλον κάτι κακό είχα κάνει

.Επειδή όμως όταν σφουγγαρίζει εμένα μ'αρέσει να τρέχω και να κάνω τσουλήθρα στο βρεγμένο πάτωμα και ν΄αφήνω τα αποτυπώματα απο τα πατουσάκια μου

μ΄εκλεισε στο υπνοδωμάτιο.΄Ομως εγώ βαριόμουν

.Τότε είδα τα αθλητικά της παπούτσια με τα αυτοκόλλητα τα μαλακά που μάρέσει να τα δαγκώνω.Άρχισα λοιπόν να παίζω αλλά την πάτησα....Θεία δίκη που λέει κι η μαμά μου

.Το μουστάκι μου κόλλησε πάνω τους κι εγώ άρχισα να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω.Η μαμά μου κατατρόμαξε-μ΄αγαπάει όμως

-έρχεται τρέχοντας να δεί τι συμβαίνει γλυστράει πέφτει κάτω ξαναλέει κάτι -
βλάκα με είπε ξέρετε τι πάει να πεί

- κι εγώ την πλησίασα με το παπούτσι κολλημένο στο μουστάκι μου!τελικά το παπούτσι ξεκόλλησε αλλά το πόδι της μαμάς έγινε τούμπανο και την πονάει

.Εγώ αποφάσισα να είμαι ήσυχος για τις επόμενες ώρες και έχω κουρνιάσει στα πόδια της και γουργουρίζω...Κάνω καλα?

ΟΥΥΥΥΦΦΦ τώρα που σας τα είπα ...ξελάφρωσα...Σας στέλνω πολλά φιλιά και γουργουρητά και εύχομαι να με αφήσει να κοιμηθώ μαζί της απόψε

(μεταξύ μας ...κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται...)..