Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
1)Λοιπόν ακούστε τι κάνει η δικιά μου,Γλύφει τους πάτους των παπουτσιών.Κολλάει το μουσούδι επάνω τους και γλύφει συνέχεια,της τρέχουνε και τα σάλια!Όταν προσπαθώ να της αποσπάσω την προσοχή,την βλέπω και έχει το στόμα ανοιχτό και τα μάτια μισάνοιχτα
Τέτοια πράγματα.2)Κοπανιέται στους τοιχους από τη μία στιγμή στην άλλη.Από εκεί που κοιμόταν μέσα στο καλάθι της,αρχίζει να τρέχει,να γίνεται ένα με το πάτωμα, flat δηλαδή,να διαστέλλονται οι κόρες των ματιών της και να κοιτάει δεξιά και αριστερά σαν κατάσκοπος.
3)Της την δίνει ο ήχος από το κινητό.Τρελλαίνεται.Παθαίνει κάτι.Όταν το ακούει να χτυπάει το ψάχνει για να το .....μαλώσει!
4)Και φυσικά έχει διαίσθηση.Ξέρει πολύ καλά ποιοι είναι εκείνοι που σκέφτονατι θετικά ή αρνητικά για μένα.Αυτούς που δεν τους συμπαθεί,όταν βρίσκονται σπίτι μου υιοθετεί περίεργη συμπεριφορά για να φύγουν.Αν ήταν και στο χέρι της θα έβαζε και το σκουπόξυλο πίσω από την πόρτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
eleni
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από eleni:Τα καλυτερα του για μενα ειναι οταν τον χαιδευω και του τρεχουν τα σαλια και αυτο γινεται παντα και οταν δει ξυλινο τασακι το μουσκευει με σαλια και αρχιζει να τριβεται και κανει σαν τρελλο,δεν τολμας να του το παρεις.
Ξύλινο τασάκι;Άλλο πάλι και τούτο.Δεν πάμε καλάααα....

Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από lactoula:Γεια σας ειμαι καινουργια εδω και ελπιζω να ταιριαξω στην παρεα του my cat.
To μόνο που χρειάζεται για να ταιριάξεις στην παρέα του MyCat είναι να αγαπάς τις γάτες.

Επι του προκειμένου:
- Κάνει το 2 που ανέφερε η Τάνια. (Αυτό βασικά το κάνουν οι περισσότερες εσωτερικές γάτες, και δείχνει ανία αν θυμάμαι καλά απ'όσα έχω διαβάσει.
) - Όταν μιλάω στο σταθερό και είναι στην αγκαλιά μου προσπαθεί να μου το πάρει με το ποδαράκι του. Πολύ γλύκα!!

- Έχει την τάση να πηγαίνει και να κοιμάται στη γωνία μεταξύ του τοίχου και του κουτιού του υπολογιστη μου (προφανώς επειδή είναι ζεστά - όλη μέρα τον έχω ανοιχτό!
) και πηγαίνοντας εκεί πατάει πάνω στο πληκτρολόγιο και γράφει διάφορα κουλά. Ενίοτε όταν κοιμάμαι κουνάει το ποντίκι και φαίνομαι online στο msn ενώ κοιμάμαι 
- Όποτε τρώω κάτι, οτιδήποτε έρχεται και κάνει τα πάντα για να του δώσω λίγο. Όταν δε παρασυρθώ και του δώσω δεν το τρώει και απλώς το σέρνει απο δω κι απο κει με το ποδαράκι του και κάνει το πάτωμα χάλια.
- Με ακολουθάει παντού στο σπίτι, ακόμα και στην τουαλέτα και όταν κάνω μπάνιο κάθεται απ'έξω απο την ντουζιέρα και με περιμένει

- Κάθεται ξαπλωμένος ανάσκελα και με προκαλεί να τον χαιδέψω και όταν εγώ το κάνω αρχίζει και μου κλωτσάει το χέρι με τα πισινά του πόδια (αυτό πρέπει να το κάνουν σχεδόν όλες οι γάτες αν κρίνω απο όσες είχα).

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Lady
Δραστήριο μέλος
Εμένα ο Ανώνυμος σε γενικές γραμμες δε κάνει τίποτα σπουδαίο γιατί ακόμα αναρρώνει αλλά όπου βρεί κάτι μαλακό πάει πάνω του και ζυμώνει και μετά αρχίζει και βήχει.
Ο Νίνο απο την άλλη ότι καλαμάκι είχαμε το είχε καταχωνιάσει..
Μάλλον έβλεπε κάτι ηδωνικό στα καλαμάκια και γι αυτό ότι φραπές κυκλοφορούσε τον είχε ρίξει κάτω για να κλέψει το καλαμάκι..
Πέρα απο αυτό συνύθως έκλεβε τριαντάφυλλα απο τα βάζα και κυκλοφορούσε σαν λατίνος εραστής ψάχνοντας ντάμα για να χορέψει ταγκό..
Α επίσης 2 φόρες που κλειδώθηκα απ έξω μου άνοιξε την πόρτα...

Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
-Έχει έρωτα με το νερό! Πάει όπου υπάρχει νερό και ή παίζει ή πίνει. Στη μπανιέρα, στους νεροχύτες κουζίνας & μπάνιου, στα βάζα, στο ποτιστήρι. Στη δε μπανιέρα μπαίνει και δεν βγαίνει με τίποτα και αρχίζει και ρίχνει μέσα ό,τι μπουκαλάκια, σαπουνάκια, σφουγγαράκια υπάρχουν γύρω - γύρω και παίζει μέσα σ'αυτή. Πρέπει να της αρέσει πολύ το σχήμα που έχει εσωτερικά η μπανιέρα, γιατί όταν σπρώχνει κάτι, αυτό επιστρέφει πίσω λόγω της καμπυλότητας. Aυτή ξετρελαίνεται!!
-Mε ακολουθεί παντού, όπου και να πάω, ακόμη και στο μπάνιο. Kαι πιο παλιά που την άφηνα να μπει μέσα όταν θα έκανα μπάνιο, αυτή έψαχνε να βρει τρόπο να μπεί μέσα στη μπανιέρα μαζί μου. Eπειδή όμως καναδύο φορές βούτηξε μέσα στα νερά και βγαίνοντας τα έκανε όλα μούσκεμα, τώρα πια την αφήνω έξω απ'το μπάνιο, όπου στέκεται έξω απ'την πόρτα και ουρλιάζει να της ανοίξω.
-Όταν βρισκόμαστε μέσα στην κουζίνα και κυρίως άμα πλένουμε τα πιάτα, παίρνει φόρα και σκαρφαλώνει πάνω μας, στέκεται πάνω στους ώμους και αγναντεύει.
-Έχει τύχει αρκετές φορές, ιδίως πιο πριν που έκανε κρύο, να κουρνιαστεί κοντά μας είτε στο κρεβάτι είτε στον καναπέ και μετα από λίγο να μπει από μόνη κάτω απ'την κουβέρτα, λες και κρυώνει....
-Όποτε θέλει να ξαπλώσει κοντά μας, πρέπει οπωσδήποτε να μας ακουμπάει. Kαι το καλύτερο είναι όταν είμαστε και οι 3 μας ξαπλωμένοι, θέλει να μας ακουμπάει και τους 2, έτσι κάθεται σε κάτι τρομερές πόζες για να το καταφέρει!
-Έχει τρομερή αδυναμία σε ένα μεγάλο κερί που έχουμε στο σαλόνι. Kαι όταν λέω μεγάλο, εννοώ τετράγωνο 15x15, με ύψος 1.40μ.! Σκαρφαλώνει με μανία πάνω του και στέκεται στην κορυφή του. Kαι δυστυχώς το έχει σχεδόν καταστρέψει γιατί το έχει κάνει ανάγλυφο απ'τις νυχιές της. Kαι μετά γεμίζει όλη τη γύρω περιοχή με μικρά κομματάκια κεριού που ξεκολλάνε απ'τα νύχια της.
Aυτά, προς το παρόν. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα, αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι......
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
suzanitta
Νεοφερμένο μέλος
- Επίσης τρελαίνονται για τη χλωρίνη και γλύφουν ό,τι έχει πλυθεί με αυτή.
- Μονίμως κάθονται επάνω στις κάλτσες μας, τα παπούτσια μας και τις παντόφλες μας. Εννοείται ότι όσο πιο βρωμερό το πατούμενο, τόσο μεγαλύτερη η ευχαρίστησή τους.
- Ο αρσενικός μου παρατηρεί όποια χειρονακτική εργασία γίνεται μέσα στο σπίτι με ζήλο. Από την τρύπα που θ' ανοίξουμε στον τοίχο μέχρι τα κατσαβιδώματα του κουτιού του υπολογιστή.
- Μπαίνουν μέσα στην μπανιέρα αφού έχουμε κάνει ντούζ και τη γλύφουν.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Χουζούρης:
- έρχεται μέσα στη νύχτα την ώρα που κοιμάμαι και πιπιλάει την πυτζάμα μου, σαν να βυζαίνει.
- κάθετε όλη μέρα σε όρθια θέση και παρατηρεί με προσήλωση το κενό, περιμένει να του σκάσει από κοντά κανένα μυγάκι για να το εξοντώσει. Έτσι όπως είναι ακίνητος, μαύρος με κίτρινα μάτια, τον λέμε C3PO, όπως το ρομποτάκι στο star wars. Ίδια μάτια έχουν!
-όποτε πάω τουαλέτα ανεβαίνει στο νιπτήρα και του ανοίγω τη βρύση και πίνει κανονικά νερό. Το ίδιο και στο νεροχύτη που πλένω τα πιάτα.
Όταν πάω κοντά του και κάνω ότι χασμουριέμαι, χασμουριέται κι αυτός!
Ο Παύλας:
- Είναι ο πιο ομιλητικός γάτος πού έχω δει ποτέ. Του μιλάς και απαντάει και μπορείς να κάνεις κανονική συζήτηση μαζί του.
- Τρώει τα λουλούδια από τα βάζα.
- Κοιμάται ΜΕΣΑ στο νιπτήρα όλο το βράδυ.
Ο Τελείας:
- Καθαρίζει πάντα ΟΛΟ το φαγητό. Δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε ψιχουλάκι και ως αποτέλεσμα εχει μια κοιλιά που εξέχει από το υπόλοιπο σώμα του.
- Όταν έχει όρεξη για χάδια κουτουλάει με μεγάλη δύναμη όπου βρει, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ χάδια.
Η Ruby:
Τους έχει απολύτως γραμμένους και τους τρεις προηγούμενους. Δεν αφήνει να την πλησιάσουν και όταν φτάσουν πολύ κοντά της, τους αρχίζει στις σφαλιάρες. Όλοι φοβούνται, πλην του Παύλα, ο οποίος είναι ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και φοβερός ΜΑΓΚΑΣ!
Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου
Νεοφερμένο μέλος
Έχω άλλον ένα γάτο, το Μπάμπη, είναι ήδη 12 χρονών ο οποίος είναι στραβός, ξυνός κι ανάποδος.
Νόμιζα ότι όλοι οι γάτοι είναι έτσι, αλλά από τότε που ΄πήρα τις 2 τσουπρίτσες μου καταλαβαίνω πόσο διαφορετικοί μπορεί να είναι οι χαρακτήρες τους..
Η Σβούρα νομίζω ότι θα'πρεπε να έχει γεννηθεί ως σκύλος..

ka-li10756
Νεοφερμένο μέλος
Λοιπόν αρχίζω πάλι από την αρχή... Έχω γελάσει απίστευτα και κάθε φορά που τα διαβάζω γελάω, σαν να τα βλέπω μπροστά μου είναι. Και λίγα για το δικό μου καμάρι:
- Ο Μπαλού μαλώνει με το πλυντήριο και την τηλεόραση, με ιδιαίτερη προτίμηση στο στίψιμο και το ποδόσφαιρο.
- Όταν παλαβώνει βγάζει κάτι απόκοσμες κραυγές (εμείς το λέμε εξορκιστή) και τρέχει γύρω γύρω στο σπίτι πατώντας στους τοίχους (μάλλον έπρεπε να τον είχαμε βγάλει Νίο από το matrix).
- Όταν κατουράει πατάει πάνω στην λεκάνη με τα μπροστινά πόδια για να βλέπει τι γίνεται.
- Όταν τραβάμε το καζανάκι τρέχει σαν τρελός να δει τι γίνεται.
- Φοβάται πάρα πολύ στο μπαλκόνι, δεν μπορείς να τον πάρεις με τίποτα αγκαλιά και όταν βλέπει κάτω κάθεται όσο πιο πίσω γίνεται.
effie
Νεοφερμένο μέλος
-Το φοβερό και τρομερό κούκλο (μακαρίτη πλέον) Αριμάν, ο οποίος έκανε μετά μανίας σεξ με τα μαξιλάρια του καναπέ αλλά όταν του φέρναμε θυληκιά για να ζευγαρώσει το έπαιζε δύσκολος!!! (περιττό να πω οτι, μετά απο πολλά πλυσίματα, ο καναπές κατέληξε στα σκουπίδια...)
-Την απίστευτη κατάμαυρη Τουρκάν, το πιο έξυπνο ζώο που έχω δει στη ζωή μου και μοναδική απο τις επίδοξες νύφες του Αριμάν πιο πάνω που τον κατάφερε να της κάτσει. Μετά απο μόλις 2 ημέρες παραμονής στο σπίτι, η Τουρκάν είχε εμπεδώσει την ώρα που χτυπούσε το ξυπνητήρι το πρωί και 5-10 λεπτά πριν, ανέβαινε στο κρεβάτι και μας ξυπνούσε μαλάζοντάς μας με τα ποδαράκια της χωρίς να βγάλει ούτε νύχι, ούτε φωνή!
-Ένα απο τα γατάκια - καρπούς του έρωτα Τουρκάν-Αριμάν, το οποίο έτυχε να βρίσκεται στο σπίτι σε περίοδο Μουντιάλ και έσπαγε τα νεύρα στους ποδοσφαιρόφιλους ανεβαίνοντας επάνω στην τηλεόραση και κυνηγώντας τη μπάλα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού!
-Last but not least, ένα απο τα πιο πρόσφατα γατουλίνια μας, η Ψιψινέλ, η οποία φαίνεται να αγνοεί το γεγονός οτι κοντεύει να χρονίσει και σε λίγες μέρες θα γίνει μαμά, και επιμένει να θυλάζει οτιδήποτε (χέρια, πόδια, ρούχα, τη λυκοσκυλίνα Ήρα) γεμίζοντας το σύμπαν σάλια....
Αυτά τα ολίγα
απο εμένα, μαζί με πολλές ευχαριστίες που επιτέλους βρήκα κάποιους ανθρώπους να τα πω χωρίς να με κράξουν!!
Έφη
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο Ξανθούλης, γνωστός με το ψευδόνυμο Ξεφτίλας του άρεσε στις 4:50 το πρωί να με ξυπνάει με τα νυχάκια του, γιατί αυτή την ώρα ήθελε χάδια.
- Του άρεσε να μπαίνει σε τσάντες και να κάθεται εκεί... είτε σακούλες μεγάλες, είτε βαλίτσες. Το ίδιο ήταν γιαυτόν!!!!
- 'Επινε νερό μόνο απο την βρύση (έπρεπε να του ανοίγουμε την βρύση για τρεχούμενο νερό) ή αν γεμίζαμε την μπανιέρα έπινε απο εκεί...
- Του άρεσε να κάθεται πάνω σε μαξιλάρια αν και ήταν χοντρούλης, βόλευε την τριχωτή κορμάρα του.. ήθελε να ακουμπάει το κεφάλι του σε μαξιλάρι για να κοιμηθεί...
- Του άρεσε να κάθεται στο ανάσκελο στο χαλί και να μας χαζεύει...
Ο Ασπρούλης μας γνωστός και ως Αρχοντόγατος είναι το τελείως αντίθετο απο τον ξεφτιλάκο.
Είναι "σοβαρός" γάτος, δεν απαιτεί φαγητό την ώρα που τρώμε, απλά κάθεται απο πάνω σου και περιμένει.
- Θέλει να κοιμάται πάντα και να έχει για μαξιλάρι τον λαιμό μου, και συνήθως σπρώχνει τον ανταγωνιστή του το βράδυ που ξαπλώνουμε (στην προκειμένη περίπτωση ο ανταγωνιστής είναι ο άντρας μου)
- Του αρέσει να πιάνει φιλίες με τα περιστέρια, μάλλον πουλάει τσαμπουκά... αλλά όταν περάσει κάποιο πούλμαν τρέχει να μπεί μέσα...
Πάντως όσο και να προσπαθώ δεν βγάζω άκρη μαζί τους.....
Συνημμένα
mela
Νεοφερμένο μέλος
* Για παράδειγμα η Μέλα μου έχει έρωτα με την χλωρίνη.
* Όπως και με το νερό: μπανιέρα, νιπτήρας και νεροχύτης είναι τ'αγαπημένα της ειδικά όταν τρέχει νερό.
* Αγαπημένη θέση την ώρα του φαγητού: η ελεύθευρη καρέκλα - μόνο το πιάτο της λείπει από μπροστά και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει ό,τι τρώμε είτε της αρέσει είτε όχι.
Αν έχουμε καλεσμένο και δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος, κάνει ακροβατικά: απ'τον πάγκο στο ψυγείο κι από κει στα ντουλάπια, όπου κάθεται σαν αυτοκράτορας και παρατηρεί τα πάντα με απαξίωση...
* Αγαπημένη θέση: η οθόνη του Η/Υ και η τηλεόραση. Αλλά και ό,τι υπάρχει στο δωμάτιο του Η/Υ είναι άξιο περιέργειας και ασχολίας. Α και η αγκαλιά μου μόλις δει και τελειώσω το φαγητό.
* Μόνιμη επιδίωξη: η είσοδος στην κρεβατοκάμαρα και
* Προσωπικός θρίαμβος: όταν λόγω συγκυριών καταφέρει να μπει στην κρεβατοκάμαρα την ώρα που κοιμόμαστε και σκαρφαλώσει στο κρεβάτι.
* Πολύ ομιλητική γάτα. Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και λέει ότι στο τέλος θα μιλήσει και Γαλλικά (επειδή μιλάω εγώ).
* Ατρόμητη, δεν την φοβίζει τίποτα:
- ούτε να μένει κλεισμένη στο δωμάτιο μόνη της για τιμωρία
- ούτε οι φωνές (τις αγνοεί επιδεικτικά)
- ούτε η "κραδένουσα" παντόφλα (μόλις την πλησιάσεις, πέφτει κάτω σα να σου λέει: δε με νοιάζει, κάνε ότι θες)
- ούτε το ύψος του 4ου ορόφου στην Αθήνα και του 6ου στο εξοχικό, προκειμένου να περπατάει στην κουπαστή.
* Λατρεία το χειμώνα: να λειώνει μπροστά στη σόμπα ή το τζάκι
* Και το καλοκαίρι: να λειώνει έξω στο μπαλκόνι.
* Ο χειρότερος εφιάλτης της: την ώρα που αφήνω τον καναπέ και την ίδια για να πάω για ύπνο. Έχω εισπράξει τις χειρότερες νυχιές και δαγκωματιές.
* Ο μεγάλος της έρωτας: ο άντρας μου. Δεν έχω ξαναδει γάτα να φιλάει έτσι άνθρωπο.
Astarti
Νεοφερμένο μέλος
Θέλησα και εγώ να καταθέσω κάποιες από τις εμπειρίες μου και επειδή από μικρό παιδί έχω γατάκια και όχι μόνο και κάθε ένα είχε τη δική του προσωπικότητα και έκανε τις δικές του ζαβολιές, (υποθέτω ότι οι περισσότεροι από εμάς που έχουμε ζώα έχουμε να θυμόμαστε και κάτι διαφορετικό για το κάθε ζωάκι)θα σας περιγράψω τι κάνει ο ένας από τα τρία γατιά που έχω τώρα.
Ο Ψιψίκος μου λοιπόν αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχει ανάβει πάνω στο τραπέζι του υπολογιστή και κόβει βόλτες. Όταν με βλέπει να παίρνω θέση μπροστά στον υπολογιστή είναι η χαρά του να δίνει σάλτο, να προσγειώνεται μπροστά μου σα να λέει να 'μαι και εγώ, να χαϊδεύεται πάνω μου με το κεφαλάκι του και να γουργουρίζει και αφού εισπράξει τα χάδια του πάει και αράζει πάνω στην οθόνη και κοιμάται. Εν τω μεταξύ μιλάμε για ένα γάτο που ζυγίζει 6,5 κιλά οπότε καταλαβαίνετε πως πάει η οθόνη. Κουνιέται ολόκληρη μέχρι να βρεί το καθαρματάκι την κατάλληλη θέση για να αράξει.
Επίσης νερό πίνει σπανίως από το δοχείο του. Έχει τη συνήθεια να πίνει νερό από τη βρύση της τουαλέτας. Μάλιστα όταν διψάει πολύ και η πόρτα της τουαλέτας είναι κλειστή νιαουρίζει έντονα λες και κάτι έχει πάθει και τρέχουμε να δούμε τι έχει πάθει το παιδί και αυτός κάθεται καμαρωτός μπροστά στην πόρτα και περιμένει ατάραχος. Και εκεί που λες τώρα θα το πνίξω σου κλείνει τα ματάκια με τέτοιο νάζι που τι να κάνεις εκείνη την ώρα.
Επιπλέον το παιχνίδι που τον τρελαίνει είναι να τον κυνηγάς μέσα στο σπίτι να σηκώνει την ουρά, να φουντώνει, να πηδάει πάνω στους τοίχους και στα κρεβάτια και αν σταματήσεις να τον κυνηγάς έρχεται ύπουλα ύπουλα από πίσω, σου δίνει μία δαγκωνιά στα πόδια και τρέχει μακριά για να τον ξανακυνηγήσεις. Είναι απίθανος .
Κάνει και άλλα διάφορα αλλά σας κούρασα και σταματάω εδώ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool